40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna,
Toata dupa amiaza am stat infundata in studiu, si din ce in ce mai mult imi dau seama ca scoala pe care am facut-o in Romania e un mare rahat.
Scuzati-ma, dar sun furioasa. Furioasa ca dupa 4 ani de "litere" nu stiu mai nimic din ce ar fi fost normal, bine, logic sa stiu.
Ne-au impuiat capul cu teorii pe care nu le-am aplicat niciodata, practica ioc, in fine.
Am gasit niste siteuri foarte bune pentru ... elevii de liceu de aici, imi dau seama ca am trecut pe langa atatea lucruri in timpul facultatii...

Ma doare fundul de atata stat jos, dar avansez incetisor.

Kim, Anca e fetita mea din prima casatorie (in Romania), iar Olivia si Carla sunt fetitele sotului meu dintr-o alta casatorie (frantuzoaice).
Anca si Olivia au practic aceeasi varsta, 12 ani amandoua (diferenta de 3 luni), iar Carla a implinit 8 ani in aceeasi zi cu parpalak si pisi-pis - care n-au mai trecut pe la noi?!? ).

Acum stii tot.

Ma duc sa misc putin, am intepenit de tot...

Maine la 11 incep vizitele la kine, sa vedem ce zice de spatele meu.

Nematics, succes in continuare si atentie ce faci cu vecinul politai.
Craciunitza si noemi chefuiesc acum, sau n-am inteles eu bine?
De asta e linistea asta pe aici?
Nu va mai iau pe toate la rand, dar sa stiti ca am citit tot-tot si stiu despre fiecare ce mai faceti, ce tunsoare v-ati mai tras (mumos Kuki, mumos, mmmmhhhh!!!!...), cate frunze ati adunat din gradina, care vecin a taiat gardul...
Adrienne, nu te-am uitat cu caracatita murata, o caut si ti-o trimit.
Soni, Porumbel, Alea Mici...

Va pup pe toate la un loc cu mare drag

..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am pus pe Yahoo niste poze cu ultimele ispravi ale maimutei mele. Intr-o serie o sa-l vedeti cum imi umbla in sertar la bucatarie si scoate de acolo polonic, spumiera, si ce mai gaseste el pe acolo. Face cam in fiecare zi chestia asta, mi le insira prin toata bucataria. In seria cealalta o sa-l vedeti cum se catara pe spatarul canapelei, sa ajunga in spatele ei la CDplayer. Asta a descoperit-o mai de curind

Dupamiaza am vazut un curcubeu superb, ia vedeti aici si aici. Speram sa ploua, dar in afara de curcubeu si citva norisori n-am avut parte de altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Lu. acum chiar ca stiu tot!Oricum supozitiile mele erau doar pe juma adevarate! ce -mi place numele asta..Olivia!...hi,hi
Gabitzam....hi,hi..acum incepe distractia! Nervi de otel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Vazut nomi, pupat nomi, primit palinca si slana, ne vedem si maine.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Vazut nomi, pupat nomi, primit palinca si slana, ne vedem si maine.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Gabitza, ai si tu o bomboana de baietel. Sa-ti traiasca.

Lulu, spor la masaje.:p

Craciunitza, pozele unde sunt?

Kim, sa sti ca nici eu pot tine pasul cu fetele astea, daca nu-s acasa toata ziua. Degeaba sunt mai tanara...

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

De ce plangi nema? Apropos, ma bucur ca ai ajuns cu bine.

Ana, pentru gestul tau pentru parinti. Astept pozele!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nema bine ai ajuns pe aici..apropo ..unde in US?
Kuki am uitat sa-ti spun ..esti "mistoaca"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nema plinge ca nu s-a intilnit si ea cu fetele. Craciunitza ati facut poze?Gabitza si Cius ce mindreate de prichindei aveti. Sa va traiasca.Lu Anca ta e o domnisorica in toata regula. Tare fioros arata locurile in care v-ati catarat, in special penultima poza mi-a luat repiratia. A coborit pe funia aia tinindu-se numai in miini ca-n filme? Cascadoare o faci, ce te incurci cu Romania sau Franta: hollywood si gata! kuky fireste ca vrem poze cu costumul.acum vad ca mai avem o vizitatoare noua: bine ai venit gera. soni ce faci?va pup si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Gata am aterizat de la job.Cam tarziu si franta de oboseala, dar e okay una peste alta.Apropo cum poti fi obosit de stat prea mult pe scaun...habar nu am.
Ma gandeam ca va gasesc la nu stiu cate pagini...dar vad ca recuperez repede.
Lu vazut pozele...si chiar pare destul de epuizant traseul, asa ca te cred ca te dor toti muschii.
Acum ma uit pe pozele Simonei gandindu-ma ca voi vedea gratarul in ele,si bag la burta ciorba de perisoare facute ieri.Dar deziluzie numai 6 poze noi..si nici urma de friptura. dar gata am decretat, m-am indragostit de Victoras.
Iulia, da,da ,da vrem poze...nu cu perdeaua (sau si cu ea) cu costumul albastru.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput