40 cu + sau - (cap.18)
Raspunsuri - Pagina 26

ana_maria222 spune:
fetelor...eu nu am somn....am cazut in butoiul cu melancolie...am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma schimb...cu totul...sper sa am sufiecienta vointa!!!!!!!!!
Pozeeee
Mancarica

nematics spune:
kim, eu somn am si la orele la care trebuie dar daca in loc sa dorm numar doagele de la butoi si mai dau o tura sa caut cheia... noroc ca am aruncat-o, ceea ce va doresc si voua!!!!!
Soni, tu unde gaseti palinca pe la tine pe la italia???
Noemi unde e???
Lu???
si restul???
Aia mica, la tine nu e de la tiroida??

ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by nematics
lipsa de vointa, melancolia, kg in plus
ba da.......
eu incerc sa dorm.....maine trebuie sa sun la o agentie de publicitate pentru un job....
Pozeeee
Mancarica

adrienne12 spune:
Mey fetelor v-as da de la mine ceva veselie ca eu dau pe-afara. E drept ca am baut tispe cafele si sint hyper dar nu vad frate nici o problema in viata mea... in afara de faptul ca m-am atins de poisson ivy si mi-am basicat miinile ceva git si un umar. Si ma manica de mor dar nu pot sa ma scarpin ...m-am timpit. oricum tineti-mi pumnii miine ca am si un interviu. joi altul. asta de joi ar fi super daca imi iese. este de programator la o firma de avocatura. AR fi salariu mare pe munca putina. ce tu release, ce deadline, ce service pack... Dar fireste descrierea e vaga. Mi s-a spus nu conteaa cit de bun programnator esti ei vor sa vada ca ai creativitate si viziune. si uite asa imi bat eu capul cum sa demonstrez ca am si una si alta.ce bine zici soni. chiar ca o sa fac mamaliguta cu ou si cirnati cum ai spus.

polux spune:
Gata spun si eu prezent repede ,repede, pana nu chic de somn.Ca acum am venit de la job, si maine dimineata trebuie sa fiu iar fresh la 8 acolo.Dar e okay, colegii sunt draguti (inca), secretara tot asa, studentii nu stiu inca, caci abia m-am intalnit cu ei o data.
Olivia nu ma da mama la obecte perdute, ca ieri a trebuit sa reinstalez windowsul ca mergea cu bombe.Asa ca nu am avut timp de DC.Si sistemul de operare okay, dar apoi a trebuit sa re incarc o mie si una de programe.
Pup toata gasca si pe Simona in special ca sa iasa din butoi.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

nematics spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Nema, m-ai prins, Samuel Adams Boston lager
wrong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ursus verde e adevarata bere! Sau macar o Silva!