40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata!
Cafea..ceva?
Cius vazut poznele...am inteles ca tare este frumos Sibiul....asa ca acest oras este pe lista mea..de ...to do it!
Si eu sint putin tristuta azi ..pt ca am citi despre tinara de 29 de nai care a a vut accident...ptii...si deobicei ma tin deoparte de astfel de subiecte ca tare am devenit sensibiloasa...

Pe celelalte ..ca nu mai stiu ce-am citit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

kim..si pe mine m-a socat tare de tot mai ales ca vorbisem cu ea pe mess si la tel ore bune.....

in loc de cafea dai un ceai de tei fierbinte? ca tare e frig afara....brrrrrrr....

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

hahaha....uita-te la ora la care ai scris tu si la ora la care am scris eu.....asta spune clar ca vreau ceaiul ala cu tarie!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Cius, frumoase pozele, sa-ti traiasca trupa de soc!!! Sa stii ca io' am inchis la butoi s-am aruncat cheia nu stiu unde. Punct. Si supa cu galuste e sigur un remediu - asa ca papa si tu din ea! Tai Chi nu e bun? Ma batea si pe mine gindul asta toamna.

Si ia exemplu de la Adrianna, care este de un optimism incorigibil si pluteste in Nirvana orice s-ar intimpla!!!

Kuki, esti mortala cu tocanita si DC-ul!

Anamaria, multumesc mult pentru .mp3, ma consolasem ca ai uitat

Craciunitza - uite, eu stiu engleza, franceza si sa fac mincare buna - ultima se pune???? PS: maninca peste in loc de carne

Kim, neatza la tine! Eu azi am facut la grasse matinee si am recuperat din fusul orar - sper sa scap odata de reziduurile de somn

va pup si sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

cum se te uit nematics iubita? nu stii ca te iubesc mult?

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by ana_maria222

Pozeeee

Mancarica

daaaaaaaa, las' c-am vazut eu, de-aia mai dai din cind cu arome de c... p... pe-aici [D:]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nematics

quote:
Originally posted by ana_maria222

Pozeeee

Mancarica

pai ca sa nu le uiti mirosul...

daaaaaaaa, las' c-am vazut eu, de-aia mai dai din cind cu arome de c... p... pe-aici [D:]

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ana...acum am vazut mesajul tau..deja tu dormi..asa ca ceaiul..miine!
Iuliana tot nu ti-ai revenit? Noi am aplicat chestia aia cu ..Melatonina..si acum nu stiu daca a fost autosugestie sau nu..dar a functionat!

Liliana,esti data la disparuti!

Mergi la inceput

kim..nu dorm...asteptam ceaiul.....

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Mda,datorita anei am citit si eu si am trimis PM celei care are nr de tel! Iar m-am bagat.... Pina acu am stat cu Ana pe mess .de ce nu intrati si voi sa mai ridem putin? liliana Cind eu ma scol tu inchizi,porca vacca! Da nu e vina ta ! Sint fusele bunicii care incurca! Bai Ciuss ,da-o in pisici, cu butoiul tau! chiar tu? (deh ,zic si eu ca toate ne impedicam cind mai putin credem) da tuuuuu??? Pui,ia fa o mamaliga cu oua si cirnati si brinza de oaie si o palinca si vezi cum e dupa! hi hi hi

Mergi la inceput