40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, v-am citit, mi-a luat cateva ore, si bineinteles ca fi-miu s-a plictisit si nu ma mai las asa si raspund. Vroiam sa ii zic lui Nema ca eu am fost de foarte multe ori la St Paul de Vence, cand am chef de o dupa masa linistita acolo ma duc, ca nu e departe. Am si poze in albume de acolo. Mi-a placut articolul tare.

Eu daca as fi ales sa imi folosesc mainile in meserie as fi vrut sa fiu pictorita.

Lulu, fugi la dr, nu sta cu degetul asa.

Soni, te apreciez pentru ceea ce esti, nu regreta ca Denis a plecat, ca nu s-a luptat mama pentru el, pentru ca poate e mai bine asa. u esti adorabila si sunt convinsa ca vor mai fi copii care iti vor trece pragul si vor vrea "cane cu unt".

Gata, ma duc la copil.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Bai, Kuki daca era tricou inca mai era ceva ! Da aveam un costum bluza si fusta lunga de Positano de 250 € pe mine si fusta s-a ingreunat de la apa si a picat pe fund in jos spre risul general,mai ales ca eu fugem desculta dupa fretemeu! Dupa care am luat un prosop mare sa ma usc si am ascuns un contenitor de plastic plin cu apa dedesubt si cind a iesit mister schimbat si fresh si a venit sa ma pupe i l-am turnat in cap!!!Si s-a schimbat iar! Eu l-am pus ud intr-o plasa m-am schimbat am poza cu totii si am plecat. fara suparare.era apa si un ris pe cinste!Noi,necrescind impreuna ne-am jucat ca la 5 ani si a fost frumos chiar daca avem 50!! Care mai vrea cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

tot eu .Salut Oana .Inca is adormita si n-am vazt ca s-a schimbat pagina.Lu ce ai le deget? tre sa ma intorc sa citesc ca am pierdut firul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna dimineata, sunt in concediu
soni, poze, poze.
lu, du-te repejor la medic.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Mneata. si eu la apel. Eu inca nu ...cafea caci de abia am facut ochi si vreau sa fac aerobic dupa programul lui Denis Austin. Lu, neaparat sa mergi la doctor cu degetul. Asta mica bafta la interviu. Soni da' poze de la nunta ai? Fetelor care mai sinteti in concediu petrecere frumoasa, pt. restul o sapatamina usoara. si acum la aerobic cu mine caci deh dupa clatite... (imi fac curaj singura)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Adrienne, aerobic la domiciliu !Si inca inainte de cafeaua de dimineata, wow, cata vointa ai !

Craciunitza, cum te simti in concediu? Ai terminat bluza maramureseana? Si la ora la care ne-ai spus tu "buna dimineata" era de-a dreptul pranz

Soni, asteptam pozele.

Eu sunt intr-o pasa nasoala, dar presimt ca-mi trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Si eu sunt intr-o pasa nasoala, vreau sa-mi dau demisia. Ma manca rau tare.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Craciunitza, e chiar asa de rau ? Eu as face mutarile pe dos : intii imi gasesc alt job fara sa fac valuri si apoi imi dau demisia.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Chiar asa de rau e, Craciunitza? Sper ca nu!!! Poate e, cum spui (doar) o pasa proasta, care te determina sa vezi lucrurile mai intunecate...
curaj!
Aia mica, ce facusi cu interviul ala?

Multumesc pentru grija purtata degetului meu. Parca incep sa-l simt, adica e mai putin amortit si cand il ating ma doare. Iar daca apas, pe la taietura ... va scutesc de detalii. Cred ca o sa ma oblojesc singura cu foi de ceapa coapte, parca asta era buna la infectii pe la unghii? La doctor n-am chef sa ma duc, na, ca doar sunt in vacanta!

Pup

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Craciunitza, da' chiar te mananca ! Poate concediul e un sfetnic bun, ce-ar fi sa te gandesti la demisie cand te intorci din tarile calde?

Lu, imi place de tine ca bag seama ca nici tu nu fugi repede la doctor. Induri cat poti si oi vedea tu, nu-i asa?

Editez ca mananc litere mai ceva ca la clasa I

Mergi la inceput