40 cu + sau - (cap.18)
Raspunsuri - Pagina 16
monagan spune:
n-am intrat demult, dar nu v-am uitat.Am ramas in urma cu multe noutati de p-aici.Imi place fierul ala de calcat, numai ca mie nu-mi place sa calc, dar omu de nevoie ce nu face.
Aici ploua azi foarte tare, e innorat si e urat si eu am fost tare harnicuta ca mi-am copt vinetele si le-am pus deja la congelator.(sa vina iarna dom-le)
Acu ca am dat raportul......va pup pe toate si va doresc o duminica cat mai placuta.
Mik spune:
Nema, telenovela ta e cu sentimente ? Ca-n Dallas ?
Fug sa-mi hranesc copilasii si apoi fac ceva dulce pe miine.
Va pup pe toate de noapte buna sau de shopping placut, functie de longitudine.
Mik.
nematics spune:
quote:
Originally posted by Mik
Nema, telenovela ta e cu sentimente ? Ca-n Dallas ?
Fug sa-mi hranesc copilasii si apoi fac ceva dulce pe miine.
Va pup pe toate de noapte buna sau de shopping placut, functie de longitudine.
Mik.
nope
e fara
adrienne12 spune:
Lu' saru-mina de reteta, a picat chiar la tanc pt. ca in weekendul viitor am invitati fiind labor day si nemergind sa ma intilnesc cu Polux. cu care ocazie am raspuna si la intrebarea cine e vecina cu polux. vecina un fel de a spune, mai aproape decit nema. asa ca ma duc sa iau caracatita murata ca proaspata cum zice mik chiar n-am de unde si sa vedem ce-o iesi.Craciunita si eu mai cos din cind in cind, perne perdele, fete de masa, cite un fermoar, tiv... cind eram in tara lucram rochii fuste si alte alea... daca ar trebui sa fac ceva manula nu ghicitit ce as face? eh? Prajituri! Cofetareasa asta as fi!Va las si ma duc sa dau cu aspiratorul ca e caldura mare si oricum nu pot gati... dar mai pe seara fac niste vinete umplute si clatite cu nutela si banane... nema lasa-l naibii de xenical, mergi mai mult pe jos si fa sport ca-ti ridica si moralul. va pup pe toate celelalte fete.Adriana
polux spune:
Lu welcome back. Gata cu giugiuleala? Asta imi aminteste de mamicile mele de 2004 (aceleasi ca si ale Oliviei), in care o pustoaica simpatica spune ca "mege la male sa se pupe mami cu tati" , adica merge la mare ca sa aiba mami si tati unde sa se pupe.
Ufff Lu iar te gandesti la ziua in care nu vei mai fi...imi dau lacrimile, caci din acelasi motiv vreau si eu un fratior sau o surioara ptr Adela ca sa aiba pe cineva cand noi nu vom mai fi.
Felicitari ptr Anca...si hai mai spunem, caci noi toate suntem ciori.Hehehe cand era mica Adela sotul ii spunea "ciorica mica", caci eu toata ziua ii spuneam ce frumoasa este.Vazut iederuta cataratoare si o pupam ca tare curajoasa este.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Craciunitza asa asa spor la cusut.Mai dar la multe te mai pricepi.
A, nu, eu si Iulia nu suntem vecine...sau suntem, ca Romania cu Germania, adica la o mie si ceva de mile.Dar avem amandoua aceeasi profesie.
Gata am gasit ceva care le separa pe Craciunitza si Iulia, ca incepusem sa cred ca sunt siameze si ele nu stiu:spalatul vaselor si lucru de mana.
Iuliana daca te ajuta sa te descarci nu te sfii sa spui toata telenovela.Noi suntem fete de treaba si-ti oferim un umar pe care sa plangi si daca nu ne spui de ce esti suparata.Pup you.
Adrienne,vecinico, clatite cu nuttela fac si eu, dar unde pui si bananele?
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
KUKI spune:
Am 1000 de nervi
Mi-am uitat parola de la webshots si astia imi sugereaza sa-mi fac un nou cont. De fapt...eu n-am decat vreo 3 variante de parole pe care le folosesc peste tot, culmea nici una din ele nu merge.
In fine, perdeaua e alb-crem sau culoarea untului cum ar zice mama mea cu niste frunzulite marunte brodate.
Sincer acum mi se pare prea simpla pentru sufragerie, dar o fi chestie de obisnuinta. Oricum, e frumoasa, poze am facut, dar...sunt blonda
Culmea e ca nici nu-mi amintesc cand si daca am schimbat parola.
Mai incerc maine, poate un somn bun ma mai desteapta.
KUKI spune:
De suparare mi-am facut cont pe Dropshots. La asta nu prea pricep cum e cu data, dar nu-mi mai bat capul si cu asta acum.
Iaca www.dropshots.com/day.php?userid=168647&cdate=20060825" target="_blank">perdeaua
ana_maria222 spune:
Superba perdeaua KUKI.....asa ma gandeam sa iau si eu pt living..sa vedem....
Eu, de plictiseala, deschisei subiect la ZZ! Astept vechea gasca....si prospaturi!
Pozeeee
Mancarica
polux spune:
Iulia vezi ca webshots iti trimite userul si parola pe e-mail.
Du-te la
http://daily.webshots.com/html/lost_password.html
si scri adresa de e-mail pe care ai dat-o cand ti-ai facut cont, si ei iti trimit parola si userul chiar.
Frumoasa perdea.
Pup la Romania...si nu numai...si dragele mele romancute de pe late continente.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi