prietene din 2005

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Deci ashaaaa, Oana, papi rahat! Sa vezi ce cura de ingrasare tin si io de maine ca in noaptea asta plecam. Ce face papusica mica? Ca mamica ei e tare scumpa la vorba in ultima vreme

Adriana, sa-mi pastrezi muraturi si zacusca, si legume... ca io viu direct la masa. Sunt tare flamanda se pare, da' daca vorbiti numai de bunatatzi d'astea

Adseana, cum petreceti mai? Pozeeeeee, va rugam

Dana esti tare draguta, si cum sti tu de bine sa exprimi in cuvinte, pentru talentul tau de-a asterne, ganduri si intamplari pe hartie. Ne-am simtit intr-adevar tare bine cu voi, si cum am promis, cu prima ocazie facem o vizita si promit sa iau si camera la mine cu bateriile incarcate. Sper ca e ok, o sa scriu cateva impresii despre Sara; in primul rand a crescut- e inaltuta bine (are si cu cine semana:) ), si e isteata foc, deja incearca sa imite ce aude si reproduce sunetele destul de bine, deja spune cateva cuvine, si e tare dulce cum coopereaza ea la fiecare conversatie. Sara deasemenea merge foarte bine, aproape alearga, asa ca s-au intretinut mititelele, s-au jucat cu mingea pe iarba si la nisip, iar noi ne uitam... mie una nu imi vine sa cred cat de mari au crescut, si cat s-au dezvoltat pe toate planurile intr-un an si jumatate.

Am o retete de macaroane de la Adriana, acu bag la cuptor, numai la mancare imi sta capu' se vede

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

an-k , vacantza placuta. Sa va distrati frumos!

adriana, am scris dincolo, nu's daca ai citit ca l-am admirat pe Cezarica, un cuminte, ce frumos papa... Bravo!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Adseana,la multi ani!
An-k, drum bun si distractie placuta!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Oana, Anca Micaela multumesc!

De petrecut, sambata petrecem, ca al meu a lucrat pana seara, asa ca am amanat un pic

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

An-k drum bun, distractie placuta si sa va simtiti super bine in concediu! O pupam pe Bia , dar si pe mamica si taticul ei!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by adrianafedorca

mamacita cum sa fie...i-am pus dovlecei , ardei gras ( 2 kg)si gogosari (2 kg ) , taiati cubulete , si o sa pun si cateva rosii , astea poti sa le pui intregi sau tot cubulete

si spor la treaba

Le si fierbi in prealabil?Multumesc ptr.urarea cu sporul,dar eu mi-a fana shopping,nu ca de-alde voi

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

oanamc,n-ai precizat dimensiunile cutiilor:ca daca erau de cate 4 cubulete,m-as inhama si eu;glumesc,in sensul ca pot si mai mult in materie de dulciuri,ai concurenta serioasa se pare

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ligia multumesc pupici lui Raduc cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

raresionut multumesc si tie ...de unde arsenal...sa nu crezi ca fac tone de muraturi si conserve, legume am pus doar pt cezar, iar zacusca fac cateva borcane...si asta doar pt ca mi-a copt mama vinete altfel...inghitzeam in sec, am incercat si eu de la magazin ..nu e asa buna...dar de pofta e buna si aia...

gata merg la nani, toata lumea face nani in casa numai mami bantuie pe net ...noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

quote:
Originally posted by mamacita
quote:
Originally posted by adrianafedorca
mamacita cum sa fie...i-am pus dovlecei , ardei gras ( 2 kg)si gogosari (2 kg ) , taiati cubulete , si o sa pun si cateva rosii , astea poti sa le pui intregi sau tot cubulete si spor la treaba
Le si fierbi in prealabil?Multumesc ptr.urarea cu sporul,dar eu mi-a fana shopping,nu ca de-alde voi
ceea ce stiu ca scria in cartea cu alimentatia pentru copii este sa le oparesti cateva minute, in apa fierbinte, nu fierte de tot ca atunci cand le prepari le mai pregatesti putin, parca asa imi aduc aminte! Eu cumpar foarte des legume congelate, pe care le prepar (fierb putin) sau le las sa se dezghete direct la foc mic in apa proprie si la sf adaug putin ulei de masline, sau unt, sare si piper si papam langa pireu, orez, si carnita!sper ca ti-am putut fi de folos!o zi buna tuturor!

Mergi la inceput