prietene din 2005

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani adseana! Sa fii fericita!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

La multi ani Adseana!!! iti doresc toata fericirea din lume si norok cu carul flo]

Mergi la inceput

mamacita cum sa fie...i-am pus dovlecei , ardei gras ( 2 kg)si gogosari (2 kg ) , taiati cubulete , si o sa pun si cateva rosii , astea poti sa le pui intregi sau tot cubulete

si spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

la multi ani Adseana, multa sanatate fericire si noroc!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ligia, Andrruzza, Adriana, An-k va multumesc pentru urari!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Buna ziuaaaaaaa!Intru si eu dupa 2 zile de "leneveala" PC-ceasca .Am fost extrem de ocupata cu treburile casnice,dar am citit ca mai toate fetele au trebaluit prin casa.
ADSEANA,la multi ani,sa fii sanatoasa si fericita!Sa ne povestesti cum petreci azi.
Ninocikap,bine ai venit din concediu si bine ai venit pe topicul nostru!Asteptam mai multe vesti!
Gegea,am vazut o printesa tare frumoasa,carliontata si innebunita dupa tati ei .Abia astept sa ii creasca parul Letitiei sa aiba si ea bucle mai mari,sa ii fac codite.
Adriana,arunca si la mine un borcan cu zacusca,plizzzzzz...mie mi-e lene sa fac.Poate totusi ma mobilizez pentru vreo 10 kile de legume.

Vreau sa va spun ca am dat in diabet.A venit Cristi din delegatie din Istambul si a adus vreo 5 cutii cu rahat.Bineinteles ca nu m-am putut abtine si le-am desfacut pe toate,ca pofta era maaare,si am papat pana mi s-a facut rau.Ce ma fac?ca sa nu va mai zic in ce sunculite o sa se transforme rahatul asta...yummy,dar ce bun a fost.

Mergi la inceput

doarme cezar de rupe patul...asa ca m-am pus pe vazut pozici..
am vazut-o pe printzesa Alexandra ...e o scumpa...si vaz ca are aceleasi obiceiuri ca si cezar..sa intoarca casa cu fundu'n sus...apropo de insiratul jucarelelor prin casa ...azi i le-am ascunds pe toate...i-am lasat doar o masina care a fost la o vecina si pe care n-a mai vazut de 4 luni...

danaaaa te asteptam si pe tine cu poze cu Sara ...mi-e asa de dor s-o vad

Mergi la inceput

am mai vazut un baietel Rares tare harnic...si mare dansator...

si noua ne place de cleo...adika lui cezar..ca eu deja nu mai pot ...imi place si mie dar nu toata ziuaaaa

Mergi la inceput

oana bine ai revenit...deci de aia ai lipsit..hmmm...zacusca iti dau da-mi dai si tu rahat...ce aiurea suna.....oricum sunt innebunita dupa rahat...kiar daca suna aiurea...hai ca va las sa radeti...

maine ma apuc de zacusca...azi fac salata de muraturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Adriana,multumim. Si complimente pentru tot arsenalul de conserve ....ca eu voi prefera sa le cumpar din hipermarket( sa nu aruncati prea tare) si poate mai primesc si ceva de la alte harnicute....
Oanamc, chiar ai mancat 5 cutii? Dar stim ca-i bun tare....si scuzam ....sunculitele...glumesc...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput