prietene din 2005

prietene din 2005 | Autor: adrianafedorca

Link direct la acest mesaj

m-am gandit sa deschid acest subiect la prieteni, ca de fapt asta suntem ,in speranta ca toate fetele care nu mai scriu la mamici de 2005 din diferite motive, vor scrie aici...

va astept cu drag

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ar fi trebuit sa numesti subiectul: "prietene de martie-aprilie 2005".
Ce bine ca sunt prima care raspunde apelului tau.Imi doream de mult timp sa mai scriu pe forumul asta,de fapt,imi era dor sa vorbesc cu prietenele de alta data.Sper sa vina toate fetele...stiu ele care.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

oanaaaa nu-ti imaginezi cat ma bucur ca ai scris...asteptam sa ne povestesti de letitia ...asa cum stii tu

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

ma primiti, de fapt, ne primiti printre voi?
Si mie imi era dor sa scriu pe aici...asa ca, fetelor, sa-i dam bataie!

Oanamc imi era asa de dor de tine si de prietena noastra din ,Letitia!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Adseana,sa stii ca nici eu nici Leti nu am uitat de Trio-ul nostru.Poate ni se alatura si Dana cu Sara.De ele nu mai stiu nimic cam de multisor.Voi sunteti bine?Ati fost in vacanta?
Noi am avut o vacanta absolut minunata si lunga...de trei saptamani.Am fost o saptamana la munte si doua la mare.A cam racit Letitia putin,dar acum e bine.Pe plaja toti copiii isi trageau mucii si tuseau in rafale.Am luat si noi,inevitabil!M-am intalnit cu Adriana si Daria.Pe Daria am cunoscut-o de 1 iunie la Timisoara,la mall si eram foarte nerabdatoare sa o cunosc si pe Adriana.Ne-am simtit super impreuna,iar de copii nici nu mai zic...Ma gandeam ca o sa o intalnesc si pe Andrruzza,dar am ajuns pe litoral dupa ce ea plecase.
Poate o sa pun si niste pozici,desi cred ca le-a postat Adriana deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Oana imi pare bine ca v-ati simtit bine in vacanta si ca nu ne-ati uitat. Cu Dana nu am vorbit nici eu de ceva vreme, cred ca sunt in vacanta si ei.Noi inca nu am fost decat o saptamana in Ungaria la nasi, in iunie, pentru ca sotul meu lucreaza intr-o agentie de turism si fiind plin sezon...fara concediu acum. Peste doua saptamani vin nasii nostri la noi cu cei doi copii (unul de 10 ani si altul de 7 luni) , de abia astept sa ii vad iar.Apoi spre sfarsitul lunii septembrie sper sa mergem si noi undeva.
Am vazut cateva poze cu voi de la Adriana si Daria.Am vazut-o pe Leti ce scumpa si mare s-a facut, iar tu arati super! Dar asteptam si restul pozelor.

Noi acum sunte bine, dupa o saptamana mai grea, Alexandra a avut iar un episod de varsaturi si diaree, i-am facut analizele si se pare ca e OK.A fost ori o indigestie ori din cauza caninilor care tocmai stau sa iasa.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Oanamc, ma buucr sa mai aflu vesti despre Leti si voi! M-am gandit de mai multe ori la voi si la disparitia ta misterioasa...
!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

ptr toate

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor ...abia m-am intors acasa ..l-am pus pe cezarica la nani...si normal intru repede sa vad daca a scris cineva...nu va zic ce bucurie a fost pe mine sa vad ca au scris fete atat de dragi ....sper sa scriesi restul

doar atat vreau sa va zic...aici nu vor fi liste...sau daca are cineva kef sa fac ...sa faca...cine vrea sa deskida subectu ..sa-l deskida...aici n-o sa se supere nimeni cu nimeni si o sa fim prieteni dintotdeauna...asa cum se numeste si topicul..

va pup , sincer mi-a fost dor de voi

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

adica in traducere libera ...I LOVE U ALL ....pe bune imi e tare dor de multeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fete ......asa doar cateva scriu si le rog pe celelante sa nu se supere ..Danna_J,An-k,Adseana, Ariadnabr si multeeeeeee multeeeeeeee altele nu prea imi place mie sa fac listutze ca nu vreau sa se supere nimeni pe mine ca omis ..deeee batranetea ...sincer am mai scris-o ...Mor de dorul tuturor si a piticilor si a mamicilor ...fac galerie poate se mai intorc cateva frumoase mamici sau de ce nu ni se mai alatura si alte mamici de 2005 ca ne bucuram de noi prieteni .....

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Vaaaai,bineinteles ca mi-am dat in petic.Dupa ce am scris ditai mesajul,am apasat aiurea si a disparut.Cred ca mi-am pierdut exercitiul.Incerc sa il mai scriu o data.

Mergi la inceput