prietene din 2005

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Noi asteptaaaam Oanasa ne scrii...ca tare mult ne place.

Alessia draga mea esti .Si noi te iubim pe tine, de asta sa fii 100% sigura.

Adriana ai avut o idee super buna. Ma simt extraordinar de bine sa scriu din nou pe Dc si sa discut cu prietenele mele.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor ank nu poate scrie ...cel putin pana luni, s-au mutat la casa noua si de 1 luna de zile nu au internet...iar dana am inteles ca a fost in vacant ain ro si abi aau ajuns acsa ...sper maien s ane scrie si ea

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

adseana ma bucur mulllt ca v-a placut ideea...nu e in totalitate a mea...de mult o punem la cale cu ank, danaJ si oana ...dar cred ca n-am avut curaj pan aacum...

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Adseana,la noi in Timisoara circula o viroza crunta,bine ca Alexandra e ok,pupici printesei si,sincer,nu te invidiez ca vei avea musafiri...nu iti va fi usor cu trei copii in casa.Brrrr!
Anca Mihaela,ma bucur ca te bucuri.Si eu ma bucur.Mi-a lipsit mult forumul,dar o sa recuperez de acum.Disparitia mea nu a fost chiar asa de misterioasa,adica toata lumea stie de ce nu mai scriu fetele la subiectul cu prichindei,nu?
Alessia,si tie.Intotdeauna cand intri pe forum, se umple de culoare!
Adriana,tu primesti ca ai facut o fapta buna!

Bineinteles ca nu mi-am mai adus aminte ce am scris la mesajul pierdut,dar tot ceva de genul asta era.

Mergi la inceput

fetelor daca ati mai pastrat legatura cu mamici mai veki care nu mai scriu la prikindei s ale scrieti un pm sau pe mail sa le ziceti de noi...poate ni se alatura

eu i-am scris azi pe mess lui clio daca o mai tineti minte, eu am pastrat legatur asi cu ea, are o fetitza frumoasa foc, nascuta in aceeasi zi cu leti, iar ea e o tipa de nota 20

i-am scris si elliniei un mesaj pe pm sper sa intre

m agandesc si la lorelai si la coral...sunt asa multe care n-au mai intrat
...

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Oana am auzit ca e ceva viroza serioasa pe la voi.Am o prietena care are pe cineva in Timisoara si mi-a zis ca toata familia a fost la spital.Acum Ale e mai bine, a inceput sa pape iar, putin, dar macar papa. Nu voi fi non-stop cu musafirii pe capul meu, pentru ca parintii nasei stau langa Oradea, si ea mai are si doua surori aici, dar de venit vin la noi, cica.Eu ii astept, cel mare e un baietel super cuminte, Ale e mai nazdravana, iar cel mic, e un piticot super scump.

Mergi la inceput

Fetelor,m-am uitat la pozele cu copilasii vostrii.Sunt minunati!E incredibil cum a trecut vremea.Alexandra are o pasiune pt ochelarii de soare si o felicit ca sta pe olita.Noi nu am ajuns inca la performanta asta.Adica Letitia ma anunta cand vrea kk,isi ia olita si o pune pe cap,eu o iau,o pun pe olita si victorioasa ma screm odata cu ea,doar ca dupa 10 secunde sare de parca o musca de cur.Si gata.Pipi zice abia supa ce a facut.Ema e o scumpa si are o privire foarte inteligenta si cuminte.E laudabil ca mananca singura.Eu nu am curaj sa o las singurica pentru ca mi-e groaza de munca de dupa...papa cam jumatate de portie daca o ghidez eu cu lingurita,adica tinem amandoua de coada si eu fac eforturi mari sa pastram directia.De Benny ce sa mai zic...cu ochisorii lui albastrii si grasunic...e un dulce si cere multe muscaturi pe bucute.

Mergi la inceput

Oana dar tu nu ne pui niste poze cu Leti?

Mergi la inceput

Adseana,intr-adevar,e o viroza nasoala rau.Copiii fac febra mare,varsaturi,diaree.Noi am avut noroc ca am plecat in vacanta si am scapat.

Tocmai am observat ca mi-a disparut o steluta .Si mesajele sunt mai putine...poate cum nu am mai scris de cateva luni...

Mergi la inceput

Oana stelutele sunt mai putine la toata lumea,A fost reorganizat un pic forumul.De nr de mesaje...nu stiu ce sa iti spun...

Asteptam pozeeeeeeeeee....

Mergi la inceput