stilist bun in Iasi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Da, mai este pe acolo un salon, parca Modena se numeste.Am ost ieri si am gasit salonul lui Cristi si am facut programare pt. vineri.sper sa iasa bine.
Oana, vroiam sa te intreb ceva in legatura cu suvitele.am inteles ca nu ti-a ars parul,dar eu am o problema cu suvitele facute la noi, cel putin la coafeza unde mi le aceam eu:la cateva spalari se matuiesc, nu mai au luciu si se fac foarte urate.plus, cand te piepteni, parul arata ca si cum sr fi blond, aceeasi culoare, suvitele nu sunt bine definite.suvitele tale cum au iesit din acest punct de vedere?
eu mi-am facut suvite cand am fost in vacanta si vreau sa spun ca a trecut o luna si ceva si suvitele sunt tot ca la inceput.plus, atunci cand mi-am facut mi s-a parut ca au iesit prea deschise si mi le-au inchis in 2 minute prin combinatia a doua vopsele.
ieri l-am intrebat pe cristi cand am fost sa ac programare, daca atunci can imi creste parul mi-ar putea face din nou suvite cum sunt acum.si mi-a spus ca depinde de ce vreau, ca daca vreau ceva mai sofisticat, ar fi bine sa merg tot acolo..sper sa nu trebuiasca sa plec tot timpul in vacanta ca sa-mi pot face niste suvite
de asta va intreb, daca ati fost multumite de suvitele pe care le face.
pt. ca, coafeza mea inca nu stie ca suvitele se ac cu staniol si nu se mai fac demult cu punga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

nadyana, eu am vrut ca suvitele sa fie cat mai deschise si foarte dese. Daca vrei sa fie bine definite trebuie sa ti le faci mai rare.Eu vreau ca parul sa para blond (nu stiu de ce nu-l fac tot blond).Dezavantajul e ca atunci cand cresc se vede urat la radacina si trebuie refacute destul de des. Luciul e dat de cred de felul cum iti ingrijesti parul si de produsele pe care le folosesti.

Mergi la inceput

si iti eface aceleasi suvite, sau tr.sa te vopsesti intii si apoi iti scoate iar alte suvite?stiu ca luciul este dat de produsele pe care le folosesti, dar ma efeream la faptul ca, suvitele facute de coafeza mea se matuiesc de la a doua spalare.pt. ca, suvitele pe care le-am facut acum cand am fost in vacanta la un salon de acolo, desi a trecut o luna si ceva de can le-am facut, au ramas tot la fel e lucioase si frumoase, desi folosesc aceleasi produse ca de obicei.
da, cred ca ai dreptate Oana, pt. ca sa fie definite probabil ca suvitele trebuie sa fie mai rare.si eu ma gandeam sa ma fac suvite mai dese,chiar am vazut astazi o tipa ii statea f. bine, dar tot asta este problema:eu am parul castaniu inchis si cand creste..totusi poate am sa incerc.oare suvitele se pot face si blond inchis-castaniu deschis?sau de ex. un coniac se pot face?

Mergi la inceput

Cand imi creste parul imi face pe cat posibil aceleasi suvite.Eu am parul saten deschis si nu se vede chiar urat, dar tot nu-mi place cand creste.Iti poate face ce culori vrei tu. Si eu mi-am facut cateva aramii.

Mergi la inceput

Nadyana, succes maine, parca asa am inteles ca vineri te-ai programat.

Mergi la inceput

merci mult de tot Oana!da, astazi am programare la 4,30.sper din tot sufletul sa iasa bine.de fapt, nu eu sunt cea care se ace ci mama,care e fapt este mai moderna decat mine si sper sa iasa asa cum ii sta bine.l-am intrebat pe cristi daca se poate vopsi un ciocolatiu si peste sa-i scoata niste suvite.a spus ca da, asa ca am vopsit-o pe mama si acum asteptam sa vedem si sper sa faca treaba buna.este greu atunci cand mergi la cineva nou,dar am sperante, mai ales ca voi ati avut de spus oar vorbe bune si ca sunt atit de multe fete multumite.va spun cum iese.tineti-mi pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Nadyana ,nu era mai bine daca nu o vopseai inainte pe mama ta ?Cristi ar fi putut sa o vopseasca si sa ii faca si suvitele in acelasi timp .Gindeste-te ca parul ei (cel de pe suvite ) e traumatizat de 2 ori acum .Mie cel putin mi se pare normal ca dupa un astfel de tratament parul sa para matuit .Consider ca e o mare greseala sa il vopsesti tot , apoi sa ii faci suvite sau si mai rau sa ii faci un permanent (nu e cazul tau acum ,vorbeam la modul general)

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Fetelor dragi, am fost vineri la Cristi, dar imi cer scuze ca, fiind f. ocupata, nu am putut sa va scriu.Vreau sa spun ca tipul chiar se pricepe la tuns.A tuns-o f.frumos pe mama si i-a facut niste "spoturi" in loc de suvite.A iesit f. frumos si modern.Chiar imi place..Chiar ma gandesc ca atunci can imi creste parul sa merg la el sa ma tund.Un tuns mi se pare ca este 180000 lei, adika normal.Daca aveti intrebari va raspund cu placere pt. ca acum ma pricep si eu
va multumesc f. mult etelor pt. ajutorul pe care mi l-ati dat.
chiar mi-am luat de acolo si o masca pt. hidratarea parului care cred ca este buna.

Mergi la inceput