stilist bun in Iasi
Raspunsuri - Pagina 2
nadyana spune:
merci mult Liliana si multumesc mult si voua fetelor!da Liliana, te rog, daca poti sa-mi trimiti si nr. coafezei tale.sunt f. frumoase pozele tale.la ce coafor lucreaza?in ce zona?
ma interesau mai multe pareri despre acest Cristi si, in mod special daca iti da sugestii despre cum ti-ar sta bine si despre coafurile care te-ar avantaja.
oana, suvite pt. parul scurt sunt 1200000 sau pt. parul lung?
si, fetelor, daca ma puteti ajuta cu nr. lui de tel., va rog mult.
si, inca ceva:il pot gasi mereu acolo pe Cristi,adica toata ziua?
nushulica spune:
uite din intamplare am cartea lui de vizita mi-a dat-o cand m-am tuns la el si nu stiu cum de am pastrat-o![]()
0740461157-dar nu garantez ca mai este asta ...tu incearca![]()
INGRID
carmenp spune:
si io tot la cristi merg, si da, is multumita... asta e nr lui de telefon care ti l-a scris nushulica
edit, manichiurista cam lasa de dorit...
edit, ca am mintea-n colturi azi... eu ma las la mina lui dupa ce in prealabil il somez sa nu-mi scurteze paru` mai mult decit vreau si nici sa nu ma trimita blonda acasa in loc de bruneta cum is... preturile sunt cam cu 200-300.000 mai mari decit la saloanele de cartier si muult mai mici decit maviov, carmen style... din cite stiu in concediu abia ce a fost, deci il gasesti pina pe la 18-19, da`ti faci programare prin telefon
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
nadyana spune:
multumesc mult nushulica, multumesc mult Carmen, multumesc mult fetelor!Astazi am sa merg pana acolo, macar sa-mi spuna ce sugestie ne-ar da.Daca imi place ce vrea sa faca, atunci imi fac programare.Va spun cum a iesit.Nu are importanta daca este mai scump cu 200-300000 lei, important este sa iasa frumos si bine.Eu totusi am intrebat ca sa nu-mi pun mina in cap cand imi spune cat costa

diaan spune:
ha ha ha
o groaza de lume ce merge la Cristi
salonul se numeste freestyle
eu sunt foarte incantata de ce mi face
intradevar manichiura nu prea merge cosmetica e ok
oanalu spune:
Intr-adevar cristi lucreaza ok. 1.200.000 mi-a luat pt. suvite par mediu, dar intr-adevar parul nu s-a deteriorat deloc, nici macar in timp. Lucreaza cu materiale de prima mana.
Dupa cum spuneati, e foarte greu sa gasesti in aceeasi locatie si coafor si manichiurista si cosmeticiana buna. Si eu merg in locuri diferite.De obicei testam coaforul de unde lucreaza cosmeticiana la care merg de ani de zile (pe ea nu vreau sa o schimb). Oricum pentru servicii de calitate trebuie sa bagi ceva mai adanc mana in buzunar.
cenia spune:
Hai ca ma bag si eu seama pe aici.
Daca vreti o pedichiurista profesionista e d-na Iuliana de la Salon Melany in galeriile St. cel Mare linga CAsa Modei. la manichiura nu e la ultimul racnet(adica unghii de ceramica ca la Carmen Still) dar am fost in mai multe locuri si ..nep!
La tuns ma duc la Sei Bella in Tudor la una singura care le are pe acolo, Georgiana.
Am fost la unul Bogdan(ca era in concediu a mea) si am regretat: din ciocolatiu cum a fost comanda am iesit roscat deschis la radacina, chiar deschis de tot ca pusese prea mult oxidant, apoi am zis sa ma faca satena cum eram si cit am platit pt tuns, vopsit de doua ori si aranjat? 1 620 000 lei Na! mi s-a parut ca nu trebuia sa platesc eu greseala lui, dar...asta e.
Deci tipa asta, Gerogiana m-a tuns bine de fiecare data fiindca am parul foarte fin si subtire si nu prea des.
cenia spune:
A!vroiam sa spun ca ma coafez odata pe an si doar la ocazii speciale la Carmen Still ca le au cu cocurile foarte bine.Anul trecut m-a costat un milion pentru un coc f frumos e adevarat, dar fara pus pe bigudiuri doar prins cu clame si facut cu o placa ondulatoare.
kittutza spune:
Si eu am mers la Freestyle si am fost multumita. Nu stiam ca s-a mutat in Tg Cucu. Stiam ca acolo e un salon Modena, care apartine altui stilist.
Stilistul plecat in Anglia se numeste Ionut si a lucrat la un salon in Tatarasi.