Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 7
irlandeza spune:
Gina , Mamidevladut , Yannia , felicitari , sa aveti sarcini usoare si copii frumosi si sanatosi.
Am inceput sa bantui si eu pe aici , in asteptare...Sunt deabia Z19 , cine stie poate vom fi colege. Dar mai am de asteptat cateva zile.
Noi 2 singurei
Gina M spune:
Irlandeza - Multumesc pentru felicitari si urari !
Offf, mi-ar place asa de mult sa fim colege de odisee! Iti tin galerie in continuare.
My baby development!
POZE NOI
Gina M spune:
mamidevladut,Cuum sa fiu?!La mine este ca si la tine - problema prezinta umflaturi
Am inceput sa ma intalnesc tot mai des cu WC-ul,imi este somn continu si colac peste pupaza, au inceput sa ma incearce si starile voma, dar se mentine inca situatia.Daca vor incepe de pe acum sper, sa nu ma tina prea mult.
My baby development!
POZE NOI
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Irlandeza - Multumesc pentru felicitari si urari !
Offf, mi-ar place asa de mult sa fim colege de odisee! Iti tin galerie in continuare.
My baby development!
POZE NOI
Mersi , sper si eu din suflet sa fim colege. Deocamdata stau si numar zilele.
Noi 2 singurei
Gina M spune:
Yannia, mamidevladut - ce mai faceti voi fetelor?! Cum mai sunteti?! Nu mai spuneti nimic?! Va
My baby development!
POZE NOI
vas spune:
ceau fetelor.Eu sunt de la aspirante optimiste, am recunoscut-o si pe Irlandeza si ce sa zic imi doresc si eu sa fiu la mamici de mai- iunie.
Am eu un sentiment mai ciudat luna asta, chiar vreau sa va spun ca sunt un pic racita si m-am gandit foarte mult ce pastile sa iau sa nu afectez BB care sper sa fie acolo. OFFFF daca as putea sa vad inauntru ce frumos ar fi . eu Z 21 deci mai am un pic de asteptat dar asa ma mananca sa fac un test cu toate ca sunt constienta ca nu are cum sa iasa dupa 6 zile de la ovulatie, dar eu SPER. Am presta destul de serios lun asta.
Felicitari celor care sunt deja sigure de burticute, si GINA cand ti-am vazut testul mi l-am imprimat pe retina poate vad si eu saptamana viitoare dublu. Daca nu e asa ca sa va zic SARCINA USOARA; BB SANATOSI SI IUBIRE MULTA.
hai Irlandeza venim si noi la ODISEE la mamici de mai-iunie, sa ne tinem de manuta????? HAi venim..............?
O sa fiu si eu mamica
mamidevladut spune:
Irlandeza si Vas va asteptam cu draga inima pe listuta noastra. Sa dea DD sa se intample cat mai repede sa marim lista ca are nevoie de intariri.
E sunt f bine, am fost aseara la dr si am vazut samburelul la echo.E mic dar voinic, si deocamdata nu mi-a dat decat utrogestan si acid folic.
Pupici si asteptam cat mai multe dute alaturi de noi!!!
vas spune:
multumim mult de primire. Sa Speram ca nu e o primire in zadar, dar oricum intr-o zi o sa fim la odisee. Irlandeza am indraznit sa multumesc si in numele tau.
mami de vladut ma bucur tare mult ca e bine samburelul tau acolo, sa ai mare grija de el ca ai vazut cata munca, truda si emotii iti starneste ceva atat de mic, dar nepretuit.
va pup pe toate gravidutzele si aveti grija de voi. hai vorbiti cu bebeii vostri sa ma cheme dupa ei cativa , ei cu cine o sa se joace in parc?
O sa fiu si eu mamica
Gina M spune:
Vas,Irlandeza si cat mai multe alte aspirante, va asteptam cu drag sa ingrosati lista noastra de -dute si sa ne bucuram impreuna .Sper sa aflam vesti de la voi cat mai curand!
mamidevladut,Wow,ti-ai vazut deja minunea din burtica!Felicitari scumpo!
I-ai putut auzi inimioara sau, nu inca?!
Noi suntem in proces de mutare la casa noua (zilele acestea tocmai am incheiat actele de cumparare) si am zis ca mai astept putin sa-mi gasesc un in acea zona.Cel pe care il am acum este unul foarte bun insa,imi va fi greu sa vin de acolo pana aici. Dar daca nu voi gasi unul pe masura sa, voi veni fara nici un da sau poate
Yannia, cum te simti?! Mai da-ne un semn de viata ca-ti simt lipsa.Va
My baby development!
POZE NOI
chris27 spune:
am venit .dar esti sigura ca trebuia?daa lucrurile nu vor sta cum vreau o sa merg inapoi.dar nu cred.in afara de teama nimic nu ma retine sa ma alatur voua.nu stiu daca ati vazut testul meu .dar daca l-ati vazut si ma chemati totusi,e de bine