Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 8
Gina M spune:
Chris27, Bine ai venit in mijlocul nostru! DA am vazut testul si tind sa cred ca sunt sperante . Te indemn sa-l repeti cu unul mai bun precum: ClearBlue.
Apropos de aceasta: ce test era acela pe care l-ai efectuat?!
Daca cu adevarat minunea a avut loc, astept sa-mi dai datele(DN=data nasterii tale; UM=data ultimei mestruatii;si DPN=Data pentru nastere a bebelusului) pentru a te trece pe lista ok?
My baby development!
POZE NOI
chris27 spune:
Gina m.,testul era dr.sigur efectuat in Z29 cu ovulatie cred in z17.nu sunt sigura,dar asa cred.data nasterii mele e 27.06 1981.atunci ar fi trebuit sa se nasca Albert,daca nu as fi avut cezariana la 38 sapt.ultima data mi-a venit pe 31 augustdata probabila ar fi 07.05 2007.roaga-te sa fie asa pentru ca nu am cazut niciodata de la asemenea inaltime.acum cand totul pare a fi de partea mea...
Gina M spune:
quote:Chris27,31 August urmeaza sa fie abia maine!
Originally posted by chris27
Gina m.,testul era dr.sigur efectuat in Z29 cu ovulatie cred in z17.nu sunt sigura,dar asa cred.data nasterii mele e 27.06 1981.atunci ar fi trebuit sa se nasca Albert,daca nu as fi avut cezariana la 38 sapt.ultima data mi-a venit pe 31 augustdata probabila ar fi 07.05 2007.roaga-te sa fie asa pentru ca nu am cazut niciodata de la asemenea inaltime.acum cand totul pare a fi de partea mea...
Sa inteleg ca ultima menstruatie ti-a fost pe 31 Iulie?!
In speranta ca cele II liniute vor ramane pana la sfarsitul odiseei, te-am trecut pe lista noastra de gravidutze Felicitari inca o data
Daca vor interveni schimbari, te rog sa-mi aduci la cunostinta si voi modifica ok?!
Va
My baby development!
POZE NOI
irlandeza spune:
Vas , daca m-ai rugat asa frumos nu pot sa te refuz , sigur ca venim si noi aici (sper ca luna asta).
Intradevar , va multumim de primire , sper sa nu fie in zadar ca mor de rusine.
Noi 2 singurei
Gina M spune:
quote:
Originally posted by aelita
gina,am vazut pozele, Jessica si Rebecca sunt fetele tale ??? M-am uitat la toate imaginile,sunt absolut minunate !!! Frumoase foc !! Deci acum asteptam baiatul ?
21+
Aelita, Rebecca Emanuella este primul nostru rod iar, Jessica Priscilla este mezina(deocamdata).
Acum ne-am dori sa vina si un baietel insa, nici cu trei fete nu-mi va parea rau
My baby development!
POZE NOI
mamidevladut spune:
chris ala sigur e test pozitiv, si daca mai faci azi un clear blue iti garantez ca iese perfect pozitiv.
Hai fetelor, cu curaj,irlandeza, lasa rusinea de o parte si hai pe listuta.
Bafta multa fetelor care testeaza zilele astea, ca vad ca sunt multe, cereti farmacistei teste care ies numai pozitiv, eu asa am facut.
pistachio spune:
salut, fetelor! eu azi dimineata am facut un test clear blue si a iesit pozitiv( a doua liniuta-cea verticala- e mai vaga decat cea orizontala...)dar eu sper sa fie adevarat ca sunt gravida! nici nu-mi vine sa cred! sunt asa fericita! o sa mai fac un test peste cateva zile ca sa fiu sigura!
am calculat aici DPN si ar fii 9 mai! doamne ajuta sa fie adevarat! va tin la curent!
poze
chris27 spune:
multumesc ca m-ai trecut pe lista si ca m-ati primit la voi.nu au intervenit schimbari.ma simt minunat si fericirea mea e evidenta.la eco mi s-a spus sa merg saptamana viitoare din nou.dac-ar fi dupa mine nu as avea nevoie de confirmari.eu simt ca asa e.dar as vrea sa am confirmarea ca e la locul lui inainte de a anunta familia.sunt fericita cu adevarat.
chris27 spune:
sunt distrata.azi era sa plec de la lucru in halat,fara sa ma schimb.dar la minunea care se intampla e de inteles.colegele mi-au spus ca nu au vazut niciodata o mamica atat de bucuroasa la al doilea copil...nu am adunat averi in viata si nici nu voi aduna,dar pentru mine un copil e cel mai mare dar din lume.nu conteaza ca mai am .fiecare este ceva unic,de neinlocuit.si cand il privesc pe albert imi dau seama ca sunt cea mai bogata din lume.are 4 ani si de curand mi-a spus ca sunt Dumnezeul lui.nu suntem credinciosi fanatici...ma simt perfect.parca am o oarecare jena la mers(dar ce bine ca o am)as identifica-o din o suta .am mai avut-o acum 5 ani,aprox.sfarcurile mele sunt acum maroniu inchis si imi vine sa ma scarpin cateodata.si atunci iar imi amintesc cat sunt de fericita...nu mi-e rau deloc.si daca mi-ar fi oricum as stii ca e de bine...