Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 6
arleena spune:
Gina M si Mamidevladut felicitari!!
va doresc o sarcina usoara ....
chiar azi am revazut niste poze cu mine de cand avea bebita al meu cam 2 zile de cand era conceput...fusesem la o nunta la Brasov si am fost apoi vreo 3 zile prin poiana, rasnov,bran...f frumos...si ma simteam minunat...tin minte ca aveam un sentiment ff ciudat si deabia dupa ceva timp mi-am dat seama ce era ...eram
imi dau lacrimile cand citresc despre voi...sunt lacrimi de bucurie.... si sa aveti grija de voi sa faceti bebei sanatosi, frumosi si destepti
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
Gina M spune:
Arleena,multumesc pentru felicitari !
Am vazut pozele lui Alex... Aveti o scuuuumpeete de baiat!Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii si impliniri de-a lungul vietii
My baby development!
POZE NOI
elena2001 spune:
Gina si Mamidevladut, Felicitari pentru sarcina !!!!
Sper ca luna viitoare sa fiu si eu pe listuta voastra ....si de data asta sa fiu si eu activa pe forum pentru ca la "mamici de ianuarie-februarie 2006" am stat numai in umbra
Va pup si sa aveti sarcini usoare si burtici frumoase
Irina, mamica Cezarei (15 ian.2006)
Gina M spune:
Elena2001,Multumesc pentru felicitari!
Pana cand minunea va avea loc si la tine, te indemn sa intri mai des pe la:
mamici de ianuarie -februarie 2006
Sunt sigura ca fetele de acolo, sunt bucuroase sa te aive in grup si asteapta sa te cunoasca mai bine.
Cum aveti bebelusi de aceiasi varsta problemele care se ivesc, sunt cam aceleasi si este tare bine cand, te poti consulta cu mamici care trec prin aceleasi etape si posibile dificultati ca si tine.
Hai CURAJ
My baby development!
POZE NOI
mamidevladut spune:
buna fete scumpe,
Gina ce faci scumpico? Cum te simti? Eu deocamdata nu am simptome pronuntate, poate putin ametita, dar cred ca asa am fost mereu
Gety chiar coincidenta, iti doresc nastere usoara si un bebic frumos si sanatos, deja ai intrat in linie dreapta.
Elena te asteptam cu drag pe listuta noastra
Arleena multumim mult, sa-ti traiasca puisorul, sa se faca mare si voinic.
Yannia spune:
Salutare, burtici! Va rog sa ma primiti si pe mine alaturi de voi si sa ma treceti in listuta "Mamici de mai-iunie 2007". Am 4 saptamani, UM 29-07-2006. Multumesc!
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Yannia
Salutare, burtici! Va rog sa ma primiti si pe mine alaturi de voi si sa ma treceti in listuta "Mamici de mai-iunie 2007". Am 4 saptamani, UM 29-07-2006. Multumesc!
Yannia,Bine ai venit in mijlocul nostru!Felicitari mamico!
Pe ce data iti este estimata DPN (data pentru nastere)?!
Si, care este data nasterii tale? Am nevoi de aceste date pentru a putea trece datele complete in listuta noastra de burtici.
My baby development!
POZE NOI
Yannia spune:
In ceea ce priveste DPN nu ma prea pricep dar presupun ca in jurul datei de 05-05-2007. Eu sunt nascuta pe 1-03-1978.
Gina M spune:
Yannia,Multumesc pentru restul datelor.Complectez lista imediat.Te
My baby development!
POZE NOI
Gina M spune:
Yannia, am rezolvat problema! DPN, variaza in functie de data ovulatiei.La mine aceasta a fost pe 9 august de aceea DPN imi este: 02-05-2006.
Daca intervin ceva schimbari in aceasta privinta te rog adu-mi la cunostinta. Va
My baby development!
POZE NOI