Mamici de Mai - Iunie 2007

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor, m-am uitat aici pe site despre HCG-urile altor fete...ale lor sunt de ordinul miilor, la aceiasi varsta...Pe de alta parte eu m-am uitat pe tabele si Hcg-ul meu 472 este max pentru 2 sapt(dupa ovulatie).
Gina tu ti-ai facut HCG-ul? Am senzatia ca valorile din sist american sunt altfel decat cel romanesc...cum si presiunea arteriala si temperatura, si altele...sau poate ma insel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Arthurana

Fetelor, m-am uitat aici pe site despre HCG-urile altor fete...ale lor sunt de ordinul miilor, la aceiasi varsta...Pe de alta parte eu m-am uitat pe tabele si Hcg-ul meu 472 este max pentru 2 sapt(dupa ovulatie).
Gina tu ti-ai facut HCG-ul? Am senzatia ca valorile din sist american sunt altfel decat cel romanesc...cum si presiunea arteriala si temperatura, si altele...sau poate ma insel...

Arthurana - Eu abia maine, am programare pentru analize.
Daca doctorul ti-a zis ca este totul bine, nu te mai necaji comparand rezultatele tale cu ale altora.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Iti tin pumnii Gina!
Maine voi afla si eu mult asteptatul numar... :) Sper sa creasca si ca puiul meu sa fie ok...

Mergi la inceput

Arthurana, eu cred ca totul va fi bine cu sarcina ta.Timpul se scurge repede si parca ca maine, te vad cu fericita in brate!
Emotii pentru maine nu am. Iau fiecare zi din viata asa cum vine si nu ma ingrijorez de, ce va fi sau, ce poate fi.
In aceasta dimineata, sotul a fost cu pisicile la doctor pentru inca un vaccin si, in acelasi timp le-a luat sange pentru analize sa vedem daca sunt purtatoare de toxoplasmoza.
Maine voi cere sa mi se faca si mie acest test, si in acelasi timp vreau sa vad daca am contactat aceasta boala in trecut.
La cate pisici nevaccinate am avut in copilarie, totul a fost posibil si bine ar fi sa fi fost asa!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, fetelor!

Pai ca sa ma inscriu pe listuta va trimit datele mele:
DN-18.10.1980
UM-05.08.2006
DPN-12.05.2007

Inrest, ma simt bine, n-am greturi inca, doar sanii mi s-au umflat un pic si ma dor.Sper sa nu am greturi totusi prea curand pt ca am probleme la sv dc se afla!vreau sa spun despre sarcina cat mai tarziu.
Voi cum ati facut?

Va pup!
Numai bine!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Alyna24,Te-am trecut pe listuta.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Servus, fetelor!
Am sa incep prin a ma prezenta: sunt Florina si se pare ca voi fi si eu o mamica de mai 2007...Recunosc ca vestea ne-a luat un pic pe nepregatite, dar e cel mai frumos lucru care ni se putea intampla!!!
DN: 03.04.1977
DUM: 03.08.2006
DPN: 10.05.2007
Va doresc tuturor o sarcina fara evenimente neplacute si...keep in touch!
Florina

Florina R.

Mergi la inceput

Paflo,Bine ai venit in grupul nostru de burtici.FELICITARI PENTRU SARCINA!
Te-am trecut alaturi de noi pe listutza.
Cum timpul mia permis, m-am uitat la profilul tau personal si ma bucur tare mult sa vad ca esti medic! Avem asa mare nevoie de unul in mijlocul nostru
Ce fel de medic esti?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lapinou spune:

Buna fetelor,

Ma inscriu si eu pe listuta voastra, asadar datele mele sunt:
DN 15.10.1976
UM 06.08.2006
DPN 13.05.2007

Este prima mea sarcina, am emotii si mai ales pentru ca aici in Canada nu prea reusesti sa ajungi la medic cand vrei asa cum e in Romania. Te programeaza cam dupa 2 luni, asa ca sper sa fie totul bine si sa trec cu usurinta primele 3 luni.

Simpome...dureri abdominale cateodata, chiar m-a speriat la inceput, dar m-am linistit apoi cand am citit pe forum ca sunt normale si imi e cam somn (de vina poate sa fie si faptul ca m-am lasat de cafea)si sunt obosita.

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna ziua dragi burtici, cum va simtiti astazi?

Lapinou, alina 24 Paflo bine ati venit printre noi, sa aveti sarcini usuoare si bebelusi sanatosi.

jubica imi pare tare rau pt traestul tau negativ. important e sa nu te dezamagesti si sa lupti in continuare, sunt sigura ca ai sa reusesti. pentru tine.

eu ma simt binisor, maine ma duc la doctor, sper sa fie totul in regula.

am devenit cam stresata, aseara m-am certat cu sotul meu la cutite, nu prea avea saracul nici o vina dar...ne-am certat ca prostii si tot eu super nervoasa si suparata m-am dus la culcare in sufragerie.
si ma simt cam obosita si fara vlaga. cine stie o fi pe fond nervos, ar trebui sa ma mai controlez un pic.

hai ca va pup, mai vb

diana

Mergi la inceput