Mamici de Mai - Iunie 2007

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

In curand , da , dar eu sper luna asta .
Ce nerabdatoare sunt, altele asteapta de luni bune si eu vreau ACUM.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

gina m, mersi mult pt cuvintele frumoase!
ti-am vazut si eu pozele si ai niste fetite superbe! au niste ochi de ma topesc!!
am vazut ca suntem foarte apropiate de varsta dar tu te poti mandri deja cu 3 copilasi! respect!
eu inca nu ma dezmeticesc din euforie!
inca nu-mi vine sa cred! sper sa fie adevarat si nu doar un test fals si niste semne induse de mintea mea din prea mare dorinta( durerea din sani, stare de voma...)

va pup

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Pistachio, daca am fi avut baiat si fetita ne-am fi oprit la doi insa, cum avem doua fete am zis:"Hai sa-l mai lasam si pe al 3-lea".
Am incercat o luna,nu s-a intamplat nimic!A doua la fel!
Ne-am gandit la un moment dat ca poate, doar doua fete ne-a fost dat sa avem. Sotul si-a facut programare la doctor in vederea vasteocomiei insa,m-am rugat si am spus:"Doamne daca este voia Ta ca noi sa mai avem un copilas fa ca atunci cand sotul se va reintoarce de la lucru, sa se reintoarca cu un pachet de teste pentru ovulatie...
L-am sunat pe sot si i-am spus ca daca nu este sigur 100% ca, nu mai vrea un copilas, daca nu este 100% sigur pentru "snip - snip" sa se opreasca la magazin si sa cumpere testele.A sosit acasa si ce credeti?!Testele erau in sacosa.
(In 1999 am avut un grav accident, si de acolo am ramas cu ceva probleme la coloana vertebrala.Am urmat lungi tratamente insa, uneori ma mai doare iar cele doua sarcini le-am dus cam greu.
Pentru ca ma iubeste, pentru ca ii pasa de sanatatea mea, pentru ca ma pretuieste s.a.m.d nu ar mai fi vrut si era decis.In adancul inimii sale insa, ar mai fi vrut un BB).Am plans impreuna si ne-am lasat in minile Celui ce poate face totul in tot.
A doua zi, pe 9 august testul, ne-a indicat ovulatia si minunea a avut loc!
Indiferent de sexul bebelusului, stim ca acesta este un raspuns din partea Lui Dumnezeu si ce poate fi mai minunat,mai maret si important de cat, un asa raspuns?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

gina, si sotul meu (ca, de fapt, toata familia) isi doreste foarte mult o fetita ( in fam sunt numai baietei-fratele sotului doi si noi unu) dar eu nu zic decat ca ce-o fi sanatos sa fie! asa cum o vrea dumnezeu...eu poate ca intr-un fel as vrea inca un baietel, asa se joaca cu acelesi lucruri, au aceleasi interese, oricum vor sta in aceeasi camera....dar in final chiar nu conteaza! fata , baietel, sunt bine veniti!
eu iti doresc multa bafta, sa fie baietel cum va doriti si chiar daca e alta fetita sa stii ca sunteti foarte norocosi sa aveti 3 comori de fetite!!
si noi ne gandim ca dupa al doilea sa faca sotul vesectomie...
eu abia astept luni sa-mi fac inca un test...parca mi-e teama sa-l fac din nou sa nu-mi arate cumva neg....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

va pup pe toate fetelor.Gina,povestea ta m-a emotionat nespus de mult.traiesti cu adevarat un miracol.fiecare avem de altfel micul nostru miracol;de asta suntem ,de fapt aici.si ce fericite suntem atunci cand il putem impartasi cuiva...ma rog sa li se indeplineasca si aspirantelor dorinta.Stiu cat de greu e sa simti ca ai ramas in urma.Dar sper sa ni se alature cat mai repede.ma duc putin pe la ele...

Mergi la inceput

Buna fetelor,
La mine este 7 dimineata si in loc sa fiu odihnita ma simt cam obosita...
Jessica(mezina) s-a trezit asta noapte in nerepetate randuri.
Continua sa-i iasa dintisorii si o chinuie tare mult aceasta etapa.(febra, durere,plans)I-am dat siropul,am luat-o in brate, am mangaiat-o iar acum in sfarsit doarme linistita mititica.Se pare ca a mai lasat-o.
Pistachio,fii cu inima ca nu are cum sa-ti arate negativ o data ce a iesit clar pozitiv.

Chris27,daca mergi pe la fetele aspirante vezi poate aduci macar una la odisee.

mamidevladut , Yannia - mai dati-ne cate un semn de viata.Cum mai sunteti voi?! Cum va mai simtiti?!Spuneti-ne cateva vorbe ca va simtim lipsa.Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

am fost pe la fetele aspirante si am postat gresit mesajul meu .nu ma pricep prea bine la calculator.oricine il gaseste(nu mai stiu unde sa il caut )e rugat sa il trimita lor(aspirantelor le-a fost adresat)imi pare rau,nu stiu unde sa-l mai caut

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris27

am fost pe la fetele aspirante si am postat gresit mesajul meu .nu ma pricep prea bine la calculator.oricine il gaseste(nu mai stiu unde sa il caut )e rugat sa il trimita lor(aspirantelor le-a fost adresat)imi pare rau,nu stiu unde sa-l mai caut

M-am uitat in arhiva mesajelor tale si nu este acel mesaj de care vorbesti.Probabil l-ai sters din greseala.Se mai intampla
Le poti scrie un altul daca vrei sa le transmiti ceva.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Dupa timpul greu cu micutza pe care l-am avut, asta seara am dormit tare bine!
Durerea dintisorilor s-a mai ameliorat si a putut dormi si ea mititica toata noaptea.
Cu sarcina sunt bine deocamdata.Ma incearca usoare stari de voma insa, se mantine situatia in continuare.
Altcumva,amenajam casa cea noua,asteptam ziua mutarii,apoi va trebui sa mai facem una alta la cea in care stam acum si, sa o oferim de inchiriat...etc. Munca si iar munca!
Voi ce mai ziceti?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor!va doresc sa aveti parte de o duminica minunata,sa va lasati iubite si rasfatate de cei dragi...Saptamana ce urmeaza voi merge la eco sa-l vad pe bebe mic si cand voi avea dovada mi s-a spus ca am dreptul sa cer schimbarea locului de munca pe perioada sarcinii deoarece lucrez in mediu toxic.preventiv am luat acid folic de vreo 2 luni ,intrucat stiu ca reduce riscul malformatiilor fatului.
Nu mi-a placut cum am fost tratata la primul eco,doctorita vorbea la telefon in timp ce-mi facea eco vaginal,iar eu asteptam cu sufletul la gura sa zica ceva ...

Mergi la inceput