Fusta scurta sau lunga, ce preferati?
Raspunsuri - Pagina 4
Amely spune:
Midi, putin sub genunchi. In general imi plac mult fustele, cu o singura conditie: sa nu fie mulate.
Sa nu uit: in ultima vreme imi plac si fustele pana la genunchi, gen baby-doll, cu dantele si fundite, cu buline etc.... Stiu ca pe unele le oripileaza stilul
dar pe mine chiar ma prinde. Pana la anu' probabil o sa-mi treaca...![]()
Dar cel mai mult imi plac rochitele. Sunt de-men-ti-a-le!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
cait spune:
Mie imi plac ori cele f scurte ori cele lungi.Cand sunt obligata imi mai iau si cele deasupra genunchiului dar numai pentru job.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
lgireada spune:
Imi plac cele lungi tiganesti, cele midi pana sub genunchi, gen baby-doll. Sunt la moda vara/toamna asta. Aleg doar croieli care nu ma dezavantajeaza, indiferent de trendul verii. Adik nu mulate. ![]()
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
liliac1 spune:
Scurte, midi si lungi, fara nici un fel de discriminare. Stramte, largi, viu colorate sau terne, cu buline sau cu flori, n-are importanta, fusta sau rochie sa fie!
Le aleg si eu in functie de propriile-mi criterii, totusi. Si daca ar fi dupa mine, s-ar desfiinta notiunea de pantalon...
april spune:
Ma simt bine in fustele luuuungi si pe corp. Dar imi plac si cele cu putin deasupra genunchilor, tot stramte. Cele largi nu-mi plac defel.
vacanta maramures
tasia spune:
Prefer scurte si cat mai sexy (nu vulgar) Acuma sa vad daca ma mai avantajeaza fustele scurte dupa ce nasc. De cateva luni bune nu am mai purtat fuste scurte nu doar din cauza dimensiunilor ci si din cauza celulitei care a luat-o razna de la graviditate
dac scap de celulita dupa nastere si daca revin la formele de inainte categoric ramane cele SCURTE ![]()
34 + 
pozele noastre
bebe
nadyana spune:
Eu pana anul acesta purtam . rar fusta, adica, mai precis nu aveam nici o fustita in garderoba mea, ci doar o singura rochita si aia am luat-o doar pt ca avea si sacou, care mi-a placut.
Dar anul asta parca am innebunit dupa fustite.imi plac f.mult
cand am fost in vacanta mi-am luat una dintr-un blug, dar unul frumos, ffff frumoasa, dreapta pe burtica, apoi cu niste volanase dar f frumoase.si mi-am mai luat una dreapta dreapta,este maro,clasica, pana la genunchi,dintr-un material care imi place mult, doar ca nu are slit si nu stiu cum am sa pasesc cu ea, ca de urca in masina nu stiu cum am sa reusesc.
ma gandesc sa-mi mai achizitionez cateva
pur si simplu sunt innebunita dupa fustitele pana la genunchi
Tania21 spune:
Pina la genunchi. Dreapta, sa nu neaparat. Super-elegant, dupa parerea mea. Pentru fete innalte e perfect. Cam asa:
http://www.alibaba.com/catalog/11463369/Women_s_Fashionable_Skirts/showimg.html
oanalu spune:
Mie imi plac cele cu o palma deasupra gehunchiului, indiferent daca sunt stramte sau largi. Daca nu am fusta deasupra genunchiului parca nu ma simt bine.Pe cele lungi nici nu pot sa le port.
katty spune:
Daca e musai sa port fusta, port pana la genunchi, si dreapta. De obicei, prefer sa port pantaloni (sport sau eleganti, depinde de caz!)
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici