Fusta scurta sau lunga, ce preferati?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

scurte scurte scurte cat mai sunt inca in tipare si pot purta
la serviciu port mai mult medii

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu nu port fuste,ca nu ma simt confortabil..prefer pantalonii.
Am insa fuste si rochii,atat lungi,midi si scurte...doar ca eu fiind micutza de inaltime, cele midi imi vin mult mai jos si cam toate trebuie scurtate.
In rest imi plac cele lungi si vaporoase,in special rochiile,doar ca mie nu-mi vin bine..(ca-s mica nah..)
o zi faina.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Eu am 165 si mi se pare ca fustele strimte si foarte lungi ma fac mai inalta.(fiind si subtirica in talie de felul meu).

Fuste scurte (dar nemulate) am doar in vacantele in tarile tropicale ca nu-mi plac pantalonii scurti,eu avind niste picioare mai subtirele si soldurile mai feminine.

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

scurte si foarte scurte daca am bulanasele bronzate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codrinutza spune:

Mie imi plac fustele scurte in spate si lungi in fata.
Dar cele mai sexy sunt alea cu franjuri lungi.
Cam ciudat, nu?
Imi mai plac si fustele scurte, dar cu pantalon. Odata am iesit pe strada cu un mini si cu pantalon de training pe sub si vreau sa spun ca se uitau toti la mine.
INca mai atrag barbatzii...
Va pup dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Pentru mine nu conteaza lungimea fustei cit croiala acesteia, urmaresc sa aiba o linie simpla si sa imi echilibreze silueta.
Adica, imi sta bine in fusta scurta dar nu si daca e prea strimta sau e cyclamen, imi vine ok o fusta midi dar nu daca e larga cit o parasuta si de o culoare prea deschisa si ma simt excelent in fusta lunga ( sau mai bine zis 3/4) cu conditia sa nu fie strimta.
In plus tin cont si de top, ca daca imi vine sa port o bluza cu mineci bufante si danteluta, eu una n-as combina-o cu o fusta midi pix ci cu una care curge pe forme dar nu e prea tare in bie ( ascunzind ce e gresit, evident!) fiindca, repet, vreau sa ma imbrac functie de felul in care arat.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nu imi place sa port fuste.
dar am vreo 2-3. insa lungi.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Eu pot in ultima perioada fuste pana la genunchi, dar nu ma dezlipesc nici de cele scurte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Cel mai mult, mie, imi plac fustitele alea foarte scurte... Chiar mi-am achizitionat o fustita de blug anul acesta si am purtat-o de parca alceva nu mai am in sifonier.

Dar, port si lungi - atat timp cat sunt foarte lungi si vaporoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Scurte , medii sau lungi in functie de dispozitia pe care o am si in functie de unde trebuie sa merg imbracata astfel. Dar le prefer pe cele medii, mai ales la serviciu...

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput