Fusta scurta sau lunga, ce preferati?
Raspunsuri - Pagina 2
lulu77 spune:
Depinde de model ,de anotimp .
Am in garderoba taote genurile de fuste :scurte ,lungi ,midi ,plisate ,conise .clopot ,mulate ,etc.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
DARAEL spune:
La mine scrieti bolduit "fara fusta, fara fusta"..... evident
!
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
alayna spune:
La mine sa fie fusta cat mai lungaaaaaaaaaaa
,larga si cat mai vaporoasa
Nu sunt genul fustelor scurte
,dar pantaloni scurti ii port si-mi plac destul de mult
Eu zic ca depinde si de greutate.Cine e mai plinuta,nu poate sa poarte fuste mini.Cred ca e valabil si pentru femeile foarte foartee slabe
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
oanabbb spune:
mie imi plac fustele scurte,imi plac si cele midii...dar de lungi sa nu aud!brrrrrrrr!poate peste 15 ani!
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by ipearina
Eu prefer fusta scurta, iar soacra prefera fusta luuuuunga.....pentru mine!
hihihi la mine e taman invers: eu ador pantalonii, iar la fuste medii sau lungi, si soacra mereu ma cearta ca nu port fusta scurta, ca cica sunt tanra si tre sa imi arat picioarele (ea la 53 de ani poarta fusta deasupra genuchiului
briza_marii
poze
ancamironiuc spune:
Scurte doar la mare!
Midi 
- am de orice model: plisate, cu volum, conice...dar fara colturi.
Lungi sunt frumoase dar nu imi sta bine cu ele.
POZE: EMANUEL
, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI
Elise spune:
scurte, scurte.... foarte scurte.
sau pantaloni.
Fuste lungi port doar la ocazii sofisticate, si atunci nu prea sint fuste, sint rochii, si sint lungi dar despicate.... si negre.
N-as purta o fusta lunga roz sau bleu nici batuta.....![]()
Elise
Ana-Maria21 spune:
Imi plac si port fuste scurte,fuste medii adica chiar sub genunchi dar sa fie drepte si cele scurte si cele medii.
nu imi plac de nici o culoare(pentru mine)fustele alea closh,in colturi...mie imi place ca fusta sa fie dreapta.
Da imi plac si fustele astea de vara care sunt vaporoase si sunt tot medii.
Luna75 spune:
Scurte,lungi si medii-fara discriminare,e greu de ales,le aleg in functie de dispozitie.
Locuind in tara araba cele scurte le port doar in vacanta.Cele lungi sunt la ordinea zilei,bine ca gasesc modele foarte frumoase in care ma simt bine.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
daniella4 spune:
De toate. Depinde de model, anotimp, chef.
..cu toate ca pantalonii mi se par mai comozi.