Stiti cumva daca exercitiile fizice diminueaza secretia lactata? Alaptez si am auzit ca efortul fizic reduce cantitatea de lapte. Vreau sa fac miscare nu neaparat pentru a mai da jos cateva kilograme, ci pentru durerile de spate. Ati facut sport in perioada alaptarii?
poti sa faci sport fara probleme, totul e sa o iei progresiv, sa nu faci febra musculara (prea mare). Eu am inceput gimnastica aerobica la 2 luni jumate de la cezariana, si am alaptat-o pe fetita mea pana la 11 luni. Protejaza-ti sanii cu un sutien bun si incepe miscarea, face bine atat organismului cat si psihicului. Spor la treaba! Si nu uita, f importanta este hidratarea!
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Sa stii ca si eu as baga nitzica sala dar stiu si eu ca astfel se diminueaza secretia lactata. Eu cred ca nu trebuie exagerat si ca acolo cateva abdomene nu strica![]()
www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
Da inotul cum vi se pare?
Eu as face sport, dar si eu stiu ca nu e bine pt laptic...oboseala, febra musculara ..etc (sau sa fie numai scuze?
)
POZE CU RAZVAN MIHAI
Cu o alimentatie corecta+multa apa,lapte si scucuri de fructe se poate face sport si in perioada alaptatului.
Eu am inceput exercitiile fizice usoare la 6 saptamani dupa nastere ,la 8 saptamani faceam gimnastica regulat de 3 ori pe saptamana + 1 ora stepper zilnic + plimbari lungi cu caruciorul zilnic in jur de 10 km.
Eu am avut lapte suficient .
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.