Sunt pacienta cronica de chisturi ovariene si acuma am unul maaareee care doc vrea sa il opereze. Specific ca am incercat diverse tratamente pana acuma si doc spune ca numai laparoscopica ma mai salveaza.
Cineva mi-a recomandat HOFIGAL ca si firma pt tratamente naturiste. A mai incercat cineva? Dupa o discutie cu ei am primit o lista de medicamente care sa le iau timp de trei luni.
Astept pareri despre tratamentele lor, nu musai pt chisturi.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
Eu am o parere foarte buna despre ei.Au produse f.bune :spirulina ,ulei de catina s.a. Mai demult am facut un tratament de la ei cu tincturi si nu a fost prea eficient, dar gemaderivatele sunt f.bune.
Succes! si parerea mea e sa incerci si n-ai sa mai ai nevoie de operatie.
GabyHila ,si eu incerc sa scap de chistuletele care le ma pe ovare.De fapt in urma laparoscopiei am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice.
Daca intri in zona "Asteptand un ingeras in viata noastra" la subiectul Natursite si homeopate se discuta acolo si de probleme ca a ta.Ce iau si eu de un timp se numeste tinctura din mugur de zmeur, care nu e de la Hofigal.CE am mai auzit, dar inca n-am incercat, e elixirul din fructe de soc.
Unele dintre fete ziceau ca au facut tratament cu aceste tincturi si in decurs de o luna chisturile de pe ovar li s-au retras.
Eu zic ca mai bine incerci si asta inainte de laparoscopie.Oricum sa stii ca nici lapaproscopia nu e o operatie foarte grea.
Succes!
ali
Despre produsele Hofigal si in general despre tratamentele naturiste am o parere foarte buna, noi nu mergem decat pe tratament homeopat/fitoterapeutic.
GabyHil - vezi ca pentru chisturi se gaseste in Germania sau Austria un produs de la firma Weleda (homeopatic) - ei promoveaza medicina atropososfica.
Din pacate nu stiu cum se numeste, insa mi-a spus homeopata mea ca face minuni in chisturi, noduli la san, etc - a avut 2 paciente cu rezultate deosebite si destul de rapid. Din pacate ea este in concediu acum si nu am cum sa o sun.
Dar daca gasesti un homeopat care sa fi auzit de produsele Weleda, sigur iti va putea spune despre ce este vorba. Ce stiu - ca sunt sub forma de injectii.
Sanatate maxima!
Cris si
-lina Balerina (19.11.2004)