Deseneaza-ti (in creion) copilul ca spiridus!
Raspunsuri - Pagina 7
zana spune:
Ce frumos ti-a iesit fluturasul! .
Astept sa vina copilu' sa-l pozez iar, dar cred ca-mi trebuie un alt aparat foto, cu asta nu prea am sanse sa desenez .
Superbe si floricelele, cata rabdare ai.
Eu ce sa lipesc nasturi? i-am dus un clasor sa adune flori si frunze, acum are ca hobby pictura pe pereti, ce ma fac daca vrea si acasa.
Acum am timp sa-i fac contur pe hartie si va desena ea cand vine in creion.
Va tin pumnii la desenat de zanite si fluturi.
desene @
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76746" target="_blank"> Povestile forumului
ana_a spune:
Salut!
ML....pai al tau e de departe muuult mai reusit decat ceea ce am facut eu, inca nu am poze ca s-au descarcat acumulatorii la aparat, dar am sa pun si poza sa va dati si voi cu parerea.
Nu stiu cum ai reusit tu sa faci conturul copilului cu creionul....probabil mie imi lipseste talentul asa ca al meu e numai decupat si lipit si asa nu prea arata bine...
editez, am facut si o poza, acu uitandu-ma la poza imi dau seama ca floricelele mele nu prea isi au locul langa ciuperca si feriga....ma gandesc sa le scot afara eventual sa mai pun 1-2 frunze de feriga si atat....voi ce ziceti?
Pozao vedeti aici
si cred ca ar merge desenul cu Stefan creionat ...cu alte cuvinte inca lucrez la poza
editi din nou....am mai creionat un pic poza cu Stefan, se vede a doua poza din link.Astept critici!!!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
april spune:
wow, ce de minunatii!!!!
as face si eu, dar cum nu ma prea pricep la programele astea cu poze.....
V-am citit, insa n-am prea inteles cum se face
Is mai grea de cap
ML spune:
Zana preseaza si tu niste flori pe langa fata si le alegi dupa pe cele mai reusite.
Ana oricum acum e prea tarziu pentru sugestii, nu? Stiu ca tatal tau va fi placut impresionat si amuzat de idee.
Florile au culori superbe (de-as avea si eu asa ceva pe aici...), ciuperca o forma nimerita pt. "aterizare" iar frunzele pe post de aripioare sunt haioase.
Eu as fi facut ciuperca ceva mai scurta poate (ca sa se lase baiatul mai jos si astfel iasa in evidenta) si floricele mai mici dedesubt, in aceeasi idee. Eventual "decorat" mai mult baiatul...
Dar si eu bajbai si nici artista nu mi-s
Era bun sfatul cuiva mai in tema.
Cum l-ai lasat pana la urma? Ar fi nepoliticos sa i-l ceri dupa o vreme si sa-l modifici in tihna, poate chiar sa incerci sa-l desenezi cu creionul? Sau, mai bine, sa faci altul si cand e gata sa-l schimbi?! Cum crezi si tu.
Sa ne spui daca i-a placut si "La multi ani!".
Hi,hi! Care-i parerea modelului?
April daca ai poza buna si o vrei prelucrata, vino cu ea aici!
Daca e mai usor de inteles voi trece in album si restul pozelor/materialelor folosite in diverse etape.
"Ce verde era valea mea!" (poze)
ML spune:
Revin, le-am trecut (P.S. Fluturasul nu va arata asa de frumos din lipsa de materie prima):
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?sc=5
zana spune:
Ups...un alt fluturas superb!
Eu multumesc de sugestie, ma duc sa culeg flori...dar iar ploua .
April, ai o poza reusita cu un fluturas colorat, cred ca o sa iasa bine prelucrata.
Eii, da asa detaliat pas cu pas mai merge, multumim ML.
Va doresc weekend placut si inspiratie desigur!
Pet spune:
Salut fetelor! Eu nu am reusit sa mai fac NIMIC . Pur si simplu nu am avut timp. Apoi nu va spun (da' tot va spun) ce sperietura am tras ieri cu fetita mea ca si-a sucit o mana din cot saltand in pat. Am fost cu ea la spital si dupa ce i-au facut radiografie, i-au fortat un pic manuta si incet incet si-a revenit. Cata durere pentru mititica dar dupa aceea cata fericire! Ne asteptam la mai rau! (ghips, spitalizare si ce mai stiu eu de cand avea 9 luni).
ML, la desenul cu baietelul tau mi-ar fi placut poate sa aiba aripile un pic mai lungi, dar oricum e superb si asa.
Ziceai ca ai tai copilasi au o diferenta de 19 luni ca varsta! La noi e de 21 de luni. Par foarte apropiati pentru ca baietelul la un an maanca mai mult decat fetita si o ajunge repede din urma. Copii tai cati ani au?
Revin in curand cu o lucrare gata ca nu-mi plac deloc lucrurile neterminate! Pupici la toata lumea!
Pet spune:
Tot eu! Ce sa revin cu lucrarea gata!?! M-am pus sa studiez desenul! Afara ploua, aia mici dorm si eu stau si studiez: materiale, tehnici, exemple... Am innebunit! Imi e sa nu-mi iasa lucrarile prea profesionale dupa aia!
ML, m-am hotarat sa fac alte poze la copii, alte pozitii... Sa-mi ia un an si tot o sa reusesc eu! Revin cu vesti!
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/photo/553282214/2630619270087737923HiMkBD
Uite ce mi-a iesit dintr-o poza banala!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
ML spune:
Pet ati scapat ieftin cu fetita! Din acelasi motiv (ca sa nu isi rupa maini/picioare) eu am oprit saltelutele de la patuturile copiilor si le-am pus direct pe jos in camera cu jucarii. Cand vor sa sara (si crede-ma ca la aproape 5 ani si 3 si un pic topaie inca "solid") in paturile mari ii trimit pe saltelute. O idee...
Mie mi se pare reusita poza cu baietelul. paote pe cea cu fetita sa o schimbi ca sa i se vada si gurita bine...
Ce materiale citesti? Daca dai peste ceva interesant povesteste si pe aici.
Desenul meu nu era terminat cand l-am pus. De aceea am scris "un pic" de fluturas. Dar acum e gata. Neinramat dar gata. Il voi pune poate diseara.
Te astept Pet cu poze noi si comentarii, la fel si pe voi restul fetelor.