Deseneaza-ti (in creion) copilul ca spiridus!
Raspunsuri - Pagina 8
ML spune:
Sanzi ai facut-o contre-jour? Frumos! Ii cerne soarele razele in capsor...
Zana parca si a ta cu "spiridusul" intre frunze are niscaiva raze?! Sau ma insel?
"Ce verde era valea mea!" (poze)
sinzi_ana spune:
Nu, nu cred ca era contre-jour, pentru ca era umbra peste tot...cred ca se revarsa putina lumina printre frunzele copacilor...
Intentia era cu totul alta...dar imi place cum a iesit!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
ML spune:
Da, ai dreptate. Aduce si cu o poza de-a mea (cea cu magnolia).
ML spune:
L-am terminat si iata cum a iesit (primele 3 poze; la "detaliu" imaginea este putin mai clara iar rama o voi schimba, nefiind potrivita - este ce am gasit prin casa):
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/
zana spune:
quote:
Originally posted by ML
Zana parca si a ta cu "spiridusul" intre frunze are niscaiva raze?! Sau ma insel?
Da.....avea ,doar ca razele mele erau confectionate in softuletul prezentat de Andora si cum surse de inspiratie am ma mai joc.
Daca vreau imi fac si petale in ce culori vreau, asta asa daca tot ploua atunci cand am eu timp liber.
ancamironiuc spune:
ML abia acum v-am descoperit. Vreau si eu sa invat...please! Am o singura problema: nu stiu ce programn sa folosesc. Pentru poze am Kodak insa nu cred ca este suficient. Unde pot gasi rame (cele virtuale care se ataseaza pe poza)? Desene?
Cu desenul nu o duc rau, nici la cel cu creionul insa la modificat de poze nu stau chiar bine. Ce trebuie sa fac?
Fac poza desen cu programul si apoi... ca aici m-am pierdut! O modific tot cu calculatorul sau pun flori presate...aci stau dramatic.
Ajutati-ma si pe mine ca vointa am si imi si place la nebunie sa fac asa ceva!
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
ana_a spune:
Salut din nou!
ML, pai da...inca nu l-am dat, tabloul, pentru ca nu mi-a placut, mai am de lucru la el, nu am mai avut timp zilele astea ca am fost plecata, azi piciul e acasa un pic bolnavior...dar abia astept sa-mi fac timp pentru asta.Tatal meu a zis ca asteapta, inca nu stie ce pregatesc de aceea parca as vrea sa iasa mai frumos.
Da ai dreptate cu coada ciupercii, e si prea subtire, tre sa o fac mai groasa, floricele sunt ok dar cum spui tu cam mari poate ma limitez doar la frunzele de feriga, mai am cateva puse la presat.
Imi place melcul tau!!!Il pot imprumuta si eu de la tine?
Revin de indata ce am noutati.
spor la treaba!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
canuta-om-sucit spune:
Dragele mele, subiectul propus de ML, nu numai ca mi-a captat atentia, dar m-a facut sa imi doresc si eu un tablou cu chipul copilasului meu drag, Dimitrie.
Am citit toate explicatiile date de tine draga ML, dar eu cu tehnica sunt in plop si sincer nu am priceput nimic, nu stiu ce sa fac si cum sa fac sa scot si eu ca si la o carte de colorat chipul lui Dimitrie. Mentionez ca eu posed un aparat digital Samsung.
Asa ca ... cele ce stiti, va cer ajutorul caci vreau si eu sa il am pe Zanul Dimitrie:)
Va multumesc!
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
canuta-om-sucit spune:
Dragele mele, subiectul propus de ML, nu numai ca mi-a captat atentia, dar m-a facut sa imi doresc si eu un tablou cu chipul copilasului meu drag, Dimitrie.
Am citit toate explicatiile date de tine draga ML, dar eu cu tehnica sunt in plop si sincer nu am priceput nimic, nu stiu ce sa fac si cum sa fac sa scot si eu ca si la o carte de colorat chipul lui Dimitrie. Mentionez ca eu posed un aparat digital Samsung.
Asa ca ... cele ce stiti, va cer ajutorul caci vreau si eu sa il am pe Zanul Dimitrie:)
Va multumesc!
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by andora
ML, pai nici eu nu cunosc PSPro=ul doar m-am jucat cu poze si lumini . Chiar acum il descarc, din pacate e doar un trial, il aveam mai demult....
Multumesc pt urarea de sanatate, i-a cam trecut ei dar m-au luat pe mine toate durerile.
Va pup!
PS: Dragut foc fluturasul David
PPS: M-am jucat si eu, tre' sa-mi cumpar programul intreg, inca nu am desenat doar am butonat. Rezultatul cam jalnic aici. Acum caut un costumas de flori pt gogosica.www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ne dai si noua numele programului, te rog?! Pozele sunt superbe!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."