Deseneaza-ti (in creion) copilul ca spiridus!
Raspunsuri - Pagina 4
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by ML
Hmmm... Brenda, nu-i usor mai, mai ales asa amatoare cum suntem noi... Eu de 2 saptamani tot bibilesc fetita si acum de 3 zile tot schimb melcul baiatului ca nu-mi place ce gasesc... Apoi cine-mi sta mie cu cei mici sa-i steraga la fund, ca eu sa desenez? Poate ca as incerca ceva, dar vreau o foto buna, buna ca sa pun numai aripile. De bani nici nu-i vorba...
Apoi ce faci tu cu o poza desenata in creion, eventual neclara ca a mea cu fata si mica pe deasupra?! Astea-s idei ca noi mamicile sa ne punem pe treaba. Dar daca ti-o "asamblez" nu gasesti pe cineva acasa cu ceva talent ca sa dea forma finala? Nu ai nevoie decat de o hartie buna de desen, creioane si restul deja enumerate. Eu i-as face in locul tau si o coronita din flori (margarete sau altceva ce se preseaza frumos... de lipit la sfarsit, pe cap) la parul ala deosebit pe care il are... Ia vezi asa! Ce zici?
"Ce verde era valea mea!" (poze)
ML,scuze,ai dreptate....io n-am stiut ca e atit de munca,sincer iti spun,am crezut ca totul se face pe calculator.....
O poza buna am,dar cum fac sa ti-o trimit? Daca totusi ai buna-vointa si te incumeti sa-ti faci de lucru cu a mea copila,nu te grabi,ca nu-i bai...asta numai daca poti,daca nu,asta e!
Iti multumesc oricum!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
andora spune:
Mai eu am scris aseara ditamai mesajul si pe urma am fugit la Gogo si cred ca mi l-a inchis sotul si nu l-am mai trimis Asta e.
ML hai am ca nu e greu, dai doar si view toolbar-urile de photo si edit image parca sau dai direct din meniul de sus pe ce-ti convine de la editari, apoi deschizi alta poza si o decupezi manual, ai o chestie in stanga ceva gen "erase background" si te mai joci cu ea, apii copy si paste i cealalta poza "as transparent selection" ...bai ce varza suna cum am scris, scuze . Iar finalul e de la photo edit - edge effects - black pencil sau charcoal dar asta nu cred ca se vede ok. Oricum programelul tau "deseneaza" mai bine, scoate mai frumos contururile in evidenta.... tu in ce faceai pozele? Ca am uitat hei, tare frumoasa rama cu elfisoara ta
Brendaaaa ian arunca un ochi aici si la pozele anterioare, cunosti personajul? Din pacate de tras conturul nu am putut ca iese prea incarcat... m-am mai jucat si cu fii-mea in alte 2 poze, avea o rochita albastra. sunt si ele pe-acolo...
Auziti dar de ce nu desenam noi totalmente manual, eu oricum nu am nici imprimanta acasa, la ce sa stricam copchiii pe PC, mai bineii desenam cu manuta libera si chiar daca nu seaman tare, intentia conteaza . Mai ti-am vazut mandretea de fatuca pe la concursuri, la mai multe si frumoase succese!
Va pupic pe toate!
PS: ML, ma astepti cu gogoselul Ghita? mai ai d asteptat vreo doi anisori, da' si cand o veni....
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
ana_a spune:
Buna!
azi am descoperit si eu subiectul vostru!
ML un de la mine pentru ideile tale!(te citesc intodeauna cu placere!)
Bun...pai vreau si eu sa fac ceva dar nu sunt convinsa ca am inteles exact despre ce este vorba.
Trebuie o poza cu un fundal mai inchis sa inteleg si Stefan sa fie imbracat cu ceva mai pe corp, gen body?Am sa incerc sa fac poza dupa care am sa te rog pe tine ML sa o treci prin programul ala ca nu ma pricep, si pana atunci incerc sa vad cum as putea pune si eu aripi de spiridus sau sa vad ce idee mi-o veni...tare mi-ar place sa fac si eu asa ceva pentru puiul meu!
ML, deci tu in tabloul cu fetita ta ai lipit pe hartie frunza de vie cu lipici? sau ai desenat o frunza de vie?E superb tabloul!
O zi buna!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
mygirl spune:
ML, mersi muuult , mare surpriza mi-ai facut! Noua nu ne-a mers net-ul si in seara asta cand am deschis calc direct la sectiunea asta am intrat. Intr-adevar, nu pot sa salvez poza in format mare, daca poti te rog sa mi-o trimiti la adresa oanarules@yahoo.com . Eventual, dc nu cer prea mult, si niste sugestii sunt bune
Le felicit si pe fetele care au reusit sa isi deseneze puii.
Din pacate, maimutzica sta agatata de mine si nu ma lasa sa scriu. va pup si sper sa apar curand cu rezultate.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
ML spune:
Oana am trimis poza.
Ana te ajut cu programul.
Andora e superba poza cu fetita Brendei! Incerc si eu cu ce am eu peste, sa vad ce iese. M-am lasat de corel de tot. Aseara l-am si dezinstalat. Dar sunt destul de multumita deocamdata cu ceea ce-mi iese cu melcul meu.
Revin diseara daca am timp.
ML spune:
Hei Brenda ce mai zici? M-am plimbat si eu prin albumul Andorei si am schimbat 2 una cu Fata ta Brenda, alta cu gogosica cu palariuta. Ptiu, ce mititei si maricei frumosi aveti toate!
Andora dupa ce le fac transform pozele in Kodak Easy Share Software. Pai eu tot la desen de mana raman si il prefer (rezultatul) celui virtual. Dar un pic tot ma ajuta...
Sigur ca astept gogosica!
Ana nu-i asa ca tu mi-ai spus mai demult despre Diaskop?
A iesit destul de bine (contrast, linii) si poza cu Stefan. Poate ii faci alta, imbracat in ceva mai pe langa corp, sau pune-l sa stea in genunchi si-l faci ca pe al meu baietel fluturas. Atunci nu mai ai grija hainelor (un tricou merge). Am sa-ti arat poza mea ca idee. Il pui pe covor, fara jucarii in jur, in acelasi loc si il pozezi de la caeeasi distanta. Si sa zica "Cheese" (la ai mei merge mereu si ies cu gura pana la urechi, neasteptat de natural. Sau sa se uite la ceva, din profil ca fetita Andorei, poate-i si mai bine...)
Am lipit frunza si toate cele cu aracet, nu-s desenate.
Oana, ai vazut poza? Cum ti se pare? Ma gandeam tot la aripioare de futuras in spate si sa o asezi pe un bolovan, bolovanul fiind in iarba , flori, etc... Iarba, florile presate etc. Voi ce credeti ca ar merge mai bine la pozitia de 4 labe? Hi, Hi!
Am sa pun un link catre un alt site cu spiridusi tare dragut, dar cu poze cam mititele (unele), tot pt. inspiratie...
Succes tuturor!
Revin cu linkul si alte cateva completari:
http://www.jamesbrowne.net/catalog.php?category=18
Fetele care vreti sa fotografiati copiii, ia cititi ce fel de poze prefera pt. portrete artistul:
http://www.jamesbrowne.net/catalog.php
(P.S. Oana eu i-as pune in spate fetitei tale aripioarele de la primul tablou)
Andora, nu gasesti pe undeva un clopotel (floare) sa-i pui in cap in loc de palariuta? Ar fi dragalasa, nu?
ML spune:
Pentru:
Andora:
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=mititica.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
Ana:
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=stefan.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch2
Brenda:
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=Spania.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
andora spune:
ML esti o scumpa, sarut'manusitele, e super poza.... a zis fii-mea ca e intr-adevar "Laluca" deci chiar sunt tras bine liniile hihihi.
pe mine sa nu ma puneti absnta ca sunt in pauza pe motive medicale, cand se inzdravenest fii-mea si eu ne apucam de treaba. Pana atunci chiompaim vorba moldovenilor. Si desenam printre picaturi.
Foarte frumos site-ul nou cu spiridusi mici hihi..
Va pupic pentru moment!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
ana_a spune:
wow ML SUPER!!! Pai nu ma asteptam sa o prelucrezi pe asta ca io vroiam sa-i fac alta, dar o vreau si pe asta!Am sa vad daca o pot salva de acolo, daca nu reusesc o sa te rog sa mi-o trimiti pe mail.
Eu ma gandeam sa-l asez pe un lighean ca pe urma din lighean sa fac un butuc de lemn, asa m-am gandit eu...dar pustiul nu prea a avut chef de poze ieri si nu a vrut nici in ruptu capului sa stea pe ligheanul ala afurisitPoate azi il prind in toane mai bune!
Si in genunchi m-am gandit, sa vedem ce o sa iasa, depinde de el daca vrea sau nu sa stea la pozat....in cel mai rau caz il pun sa se uite la Ice Age si cu ochii in calculator eu o sa-l pozez cumva
off topic, da, eu am incercat sa te ajut cu Diaskop, chiar vroiam sa te intreb daca ai reusit sa-i schimbi becul si daca il folositi!Tare mi-as dori si eu asa ceva pentru puiul meu, am avut candva cand eram copil da l-am prapadit....si nu cred sa fie greu de confectionat unul in casa doar ca nu am diapozitive (sau cum so numi ele - eu asa le ziceam cand eram mica) imi amintesc ca aveam si scufitza rosie si multe alte povesti....)
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
ana_a spune:
ML eu am copiat poza de la tine pe o coala de word Ar trebui sa o copiez intr-un program de poze??Ca io ma gandesc sa o modific un pic si in word nu prea vad cum....tu cum ai facut?
andora ce scumpa e gogogoasa!!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii