Deseneaza-ti (in creion) copilul ca spiridus!
Raspunsuri - Pagina 3
ML spune:
Brenda chiar nu te pricepi deloc? E pacat ca ai fata frumoasa cu un par si corp minunat (am incercat sa modific si 2 poze cu ea dansand, dar nu au iesit bine si nu din cauza copilului, ci a fundalului prea incarcat)...
Andora cred ca ambele metode combinate ar fi solutia plus poate ajutor de la cineva scolit in ale desenului. Ma gandeam sa intreb pe forum la "Generale", poate ne poate ajuta cineva cu niscaiva sfaturi de baza, desi e greu daca nu vezi efectiv cum se executa si nici nu ai pregatire. Dar mai bine decat nimic, nu?
Uite daca pozezi iar gogoasa, incerc si eu din nou. Ma gandeam chiar sa-ti trimit pe mail poza cu baietul meu, plus restul (melc, aripioare) poate mi-l bagi si mie in programel sa vad ce iese. Oare se ar merge?
Hai ca vad ca numai noi 2 am ramas pe aici! Voi fetele care va uitati ce parere aveti? E o aiureala?
Eu dupa ce printez suprapun si semi-copiez ca nu se vede bine si oricum nu-mi iese la fel. Adica am niste linii de ghidare si apoi revin cu detalii pe desenul meu rasturnat si iar intors si tot asa pana ajunge la ce doresc, sau ma rog... cat mai aproape.
Ieri am inramat si desenul cu fetita. I-l voi da de ziua ei (imi inchipui, ca nu prea stiu ei sa aprecieze la 3-4 ani, dar sunt sigura ca isi va aminti de el toata viata - asta din propriile amintiri din copilarie...). Dupa ce-i lustruiesc rama cu ceva ulei de lemn il pozez si pun aici.
Oana, Iuliana, Sanziana voi ce mai ziceti?
Sanzi, Brenda, mai vreti desenele din albumul meu sau sa le sterg?
Andora sa-ti treaca maseaua (clateste si cu bitter suedez. Mamei mereu ii face bine).
"Ce verde era valea mea!" (poze)
andora spune:
ML, daaa se pare casuntem singurele, lumea e ocupata, io-s acasa ca nu ma arat in lume cu maseaua asa ca altfel eram absinte ... si gogoasa are probleme cu burtica.... si caldura asta nu mai trece....hihihi.
Sigur ac-mi poti trimite pozicile, le bag repejor la programel, mail andreeaoracle@yahoo.com . Uite daca vrei trialul de o luna e www.download.com/Paint-Shop-Pro/3000-2192_4-10434071.html" target="_blank">aici.
Ma duc nitel sa mai fac ceva prin casa ca te sa vina mama si sa pregatesc copilu' de iesit afara, va pupic, paaa!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
brendamitran spune:
Mey,io le vreau,da' indurati-va una de mine si pictati-mi si mie fatuca,ca io nici nu ma pricep si nici nu am ce-mi trebuie....plsssssss......fac cinste!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
ML spune:
Hmmm... Brenda, nu-i usor mai, mai ales asa amatoare cum suntem noi... Eu de 2 saptamani tot bibilesc fetita si acum de 3 zile tot schimb melcul baiatului ca nu-mi place ce gasesc... Apoi cine-mi sta mie cu cei mici sa-i steraga la fund, ca eu sa desenez? Poate ca as incerca ceva, dar vreau o foto buna, buna ca sa pun numai aripile. De bani nici nu-i vorba...
Apoi ce faci tu cu o poza desenata in creion, eventual neclara ca a mea cu fata si mica pe deasupra?! Astea-s idei ca noi mamicile sa ne punem pe treaba. Dar daca ti-o "asamblez" nu gasesti pe cineva acasa cu ceva talent ca sa dea forma finala? Nu ai nevoie decat de o hartie buna de desen, creioane si restul deja enumerate. Eu i-as face in locul tau si o coronita din flori (margarete sau altceva ce se preseaza frumos... de lipit la sfarsit, pe cap) la parul ala deosebit pe care il are... Ia vezi asa! Ce zici?
ML spune:
Andora am sa incerc diseara programul acela si daca nu ma descurc poate te rog pe tine de melc si baiat.
Azi mi-am adus melcul de pe terasa in casa (sa-i vad umbrele) si l-am scuturat bine, bine acolo afara. Cadeau frunze, nisip etc. si deodata ce credeti ca sare de acolo? O broasca, mai! Am tipat si mi-a scapat ditamai melc pe jos. Am crezut ca praf se face, dar nu a avut nimic. Asta-i a 2-a broasca pe saptamana asta (cealalta am adus-o in casa cu rufele de pe sfoara, fara sa stiu. Era bulbucata mica pe canapea si se holba la noi. Apoi a luat-o la topaiala si s-a bagat intr-un colt la geam. Ce mai chiote de bucurie pe copii! Am pazit-o pana a venit sotul de la scoala, ca nu stiam ce sa-i fac. A scos-o afara si cand a luat-o de acolo a facut si un pipi pe canapea de frica. Broasca, nu sotul!
ML spune:
Oana poza asta cu gogosica ta mie mi se pare superba!
Ce-i mai frumos decat o zanita bebelus? Dar am gresit ceva si am facut-o prea mica si nu se mai poate reface in album.. Da-mi un semn pe PM si ti-o trimit pe mail marime buna, daca vrei.
Uite-o aici ca sa-ti faci idee:
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?start=#imgAnch1
sinzi_ana spune:
Ml, multam!!! Eu mi-am salvat fluturasu!!!
O sa incerc si eu pe geam...numai ca imprimanta mea nu are cerneala si din motive de lene nu va mai avea mult timp de acum incolo
Si eu asa asa multe idei...si asa putin timp!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
ML spune:
Succes Sanzi!
Zanita florii soarelui inramata:
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=100_0989.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
sinzi_ana spune:
Mi-am salvat si eu poza asta:
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/?action=view¤t=100_0472.jpg&refPage=20&imgAnch=imgAnch40
E superba!!! Si daca imi dai voie as vrea sa i-o trimit nasei mele care e fan floarea soarelui!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
ML spune:
Sanziana poti sa i-o trimiti.
Andora am instalat Corel si nu ma descurc, ma ameteste. Poate daca ar fi langa mine cineva sa-mi arate cum merg toate pe acolo... Lasa si cu pozele, cred ca pana la urma ma descurc singura. Multumesc frumos ca te-ai oferit.
Te astept cu gogoselul!