Deseneaza-ti (in creion) copilul ca spiridus!
Raspunsuri - Pagina 2
ML spune:
Da, ai dreptate Andora, m-am gandit si eu dupa ce am descris etapele si trimis mesajul, ca trebuie sa se poata face si altfel. Eu ma gandeam la Photoshop, dar sa fiu sincera habar nu am nici de Photoshop, nici de PaintShopPro cu ce se mananca.
Da, cu desenarea rasturnata e o intreaga teorie, f. interesanta de altfel (am scris despre asta la un subiect vechi). Cu siguranta ca perceperea este diferita, mai aproape de original.
Sanatate fetitei si tinem legatura!
"Ce verde era valea mea!" (poze)
ML spune:
Si eu m-am jucat cu frumuselul tau. Gata de pus intr-un crinisor si de desenat!
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=David2.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
brendamitran spune:
O sa votez subiectul asta,daca as putea s-o votez si pe autoarea lui,as face-o pt.toate subiectele pe care le-a deschis....
ML,pai ce-ar fi sa ne desenezi la toate comorile de copii?
Io platesc bine.....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
andora spune:
ML, pai nici eu nu cunosc PSPro=ul doar m-am jucat cu poze si lumini . Chiar acum il descarc, din pacate e doar un trial, il aveam mai demult....
Multumesc pt urarea de sanatate, i-a cam trecut ei dar m-au luat pe mine toate durerile.
Va pup!
PS: Dragut foc fluturasul David
PPS: M-am jucat si eu, tre' sa-mi cumpar programul intreg, inca nu am desenat doar am butonat. Rezultatul cam jalnic aici. Acum caut un costumas de flori pt gogosica.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
sinzi_ana spune:
ML, super!!!! hihi...mersi!!! (socrela s-a speriat de poza!!!! cica am ciopartit nepotu...)
Eu le-am facut in ACDsee si apoi cu paintbrush (nu stiu in ACDsee sa aduc alte imagini sa le pot combina...).
Am sa imi cumpar si eu alte programe interesante de prelucrat...te prinde!!! (mi-ar place ceva in care sa pot folosi si creionul - adica sa pot crea si eu ceva cu mana mea)
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
ML spune:
Mai da' ce copii frumosi aveti fetelor!
Andora e o scumpete gogosica ta!
Am incercat si eu sa o "transform" si nu am putut. Iesea neclar. Ma gandeam ca daca ai fotografia-o in aceeasi pozitie (e tare nimerita, fundalul e bun), pe vertical si de mai aproape, poate imbracata cu ceva pe corp care sa nu faca cute, ca ei la varsta asta arata cu adevarat ca niste spiridusi cu trupusor numai bun de gadilat), ar iesi super si usor de regasit liniile. Asta daca vrei sa treci totul in creion.
Si poate un fundal mai putin incarcat (scoasa zana din spate, poate ciuperca, lasat doar crinul...) ca sa iasa fetita in evidenta. Si neaparat floare in par! Ce dragalasa e! Ma gandesc si eu, sa nu te superi... Pe mine ma atrage mai mult desenul in creion, decat ce face computerul, dar cred ca eu sunt mai demodata...
Hai sa ma tii la curent si sa te faci bine cu gogoasa ta mica cu tot!
ML spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
(socrela s-a speriat de poza!!!! cica am ciopartit nepotu...)
Ha, ha, ha! Pai pune-i picioare fluturelului si s-o mai linisti!
...(mi-ar place ceva in care sa pot folosi si creionul - adica sa pot crea si eu ceva cu mana mea)
Da, da! In casa pe perete, nu pe ecran. Mami, mami a facut-o cu manuta ei pt. mine!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
ML spune:
Brenda lasa votatul si lauda. Uite profil frumos de fetita (tu te descurci cu parul si florile de coronita...):
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=profil.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
P.S. Vad ca nu merge linkul dat si nu stiu de ce. Il las totusi poate maine isi revine.
brendamitran spune:
merge,il vad,dar......
poti sa ma bati si nush cum si ce tre sa fac.....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
andora spune:
Hehe frumos profil am vazut!
ML, multumesc mult de idei, ieri aveam asa o durere de masea si am luat prima poza cu elf care mi-a iesit la gugalit, e ff incarcata intr-adevar si nici PSP asta al meu nu deseneaza asa frumos ca programelul tau. mai nu esti demodata deloc, si eu tot la creion cu manuta proprie ma ganeam dar am zis sa incerc si asa . Nu mai zic ca florile alea erau nepotrivite si cromatic si ca forma, dar las ca ma pun eu pe desenat. Desi de atatea pisci si catei si zane am uitat cum se deseneaza .
Va pup si spor la treaba!!!!!!!!!
PS: Voi cum faceti, dupa ce printati poza "creionata" desenati copilul cu mana libera? Ca mie nu cred ca mi-ar iesi....
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea