Deseneaza-ti (in creion) copilul ca spiridus!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Pet apropo de sters si apasat prea tare... L-am rugat pe fratele meu sa-mi critice desenele (a absolvit Facultatea de Arte Plastice, insa sectia de Design Industrial).
Pe langa altele mi-a spus (copiez ca mi-e mai usor): foloseste creioane de la 5H la 8B si vei vedea ce savoare au impreuna - o gama larga de griuri. Deseneaza pe hartie buna, nu sterge niciodata ca se ingaleaza (la asta am sa-l mai intreb ca nu am habar atunci cum indrepti o greseala...).
Iar daca vrei sa iti iasa o zona mai inchisa fara a apasa se "rezolva" prin hasuri suprapuse, pana ajungi la nuanta dorita (presupun ca si "taria" creionului are un cuvant de spus)... Asta am citit si aplicat partial la desene.
Ieri ma gandeam sa le fac celor mici si impreuna un desen. Dar usor de spus...
Pet te astept.

Aha, acum inteleg April. Era fluturas de "casa" .

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Auzi la mine ce idee imi veni? sa lipesc capul pe frunze,ce sadica am devenit...brr.
Treceam si eu in revista colectia de frunze pe care mi le-a adus si ma gandeam ce pot sa fac cu ele, eii frunza asta ... e ceva asa nu stiu cum sa spun in format tridimensional.
Mai bine trec la conserve (un gogosar ceva ).

Ma intrebai de aripioare? acum am vazut ca n-am terminat de desenat una si mi le-a colorat in culori cerate, nu mai am ce sa fac ca astea nu se sterg.
M-am intors la oglindasi am lipit cateva floricele, un clopotel pe post de reflector si cateva petale de regina noptii...era sa-mi prind si degetele cu aracet.

Ma bucur ca ti-a placut barcuta, mie fluturasul lui April si toti piticii pe care i-am vazut in poze aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor, help, ma saboteaz firma de net si nu stiu cat am la dispozitie, asa ca va multumesc mult pentru ca nu lasati subiectul sa moara si ca sunteti asa simpatice si talentate, v-am admirat lucrarile, ML multumesc fain de tot, am salvat ce-am prins, sarutmana . A, si sa intrebi fratele de corectat greselile fara guma ca sunt curioasa.
Nadia eu am facut chestiile alea complet pe calc, in Corel Paint Shop Pro X. Din pacate mi-a expirat trial-ul si nu'sh ce ma fac. Arip[ile si acesoriile le-am decupat pur si simplu cu programul, tot un fel de "de mana", de aia sunt neregulate. Faza cu desenatul manual nu am aplicat-o, m-am oprit la inceput fiindca nu-mi placea deloc creionul si altele nici ca mi-am luat, dar acum am sfaturile fratelui lui ML si am sa le incerc pe acelea.
Tineti-o tot asa!!!!!! Va mai vizitez si eu sper destul de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Dragelor eu m-am oprit deocamdata cu ale mele "creatii" (in principiu din lipsa de timp si dorinta de a scoate ceva mai reusit), dar oricand postati sau aveti nevoie de programel revin.
Pt. cele dintre voi interesate de "tehnica desenului" vedeti si sfaturile fetelor cu pregatire artistica:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83240

Nu socotesc inchis subiectul, dar pentru vreo 2 luni sunt prinsa cu alte treburi pe acasa.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput