Aveti cumva idee unde as putea gasi un restaurator bun? E vorba de un birou si un fotoliu f. vechi pe care le am de la bunicul meu si as vrea sa le pastrez. Dar din pacate prin anii 80 au fost duse la un atelier de tapitat obisnuit si arata oribil acum. As vrea pe cineva priceput care sa le refaca asa cum erau. Am incercat pe la anticari dar ori vor sa le cumpere, ori, daca spun ca le restaureaza, nu mi se par de incredere. Sunt totusi obiecte valoroase si nu le-as lasa pe mana oricui.
Va multumesc frumos.
GeorgetaR, am vazut un atelier de restaurare pentru mobila veche in apropiere de piata Rosetti, in Bucuresti. Nu-ti pot da detalii sau referinte despre cum se lucreaza acolo, dar am gasit un articol pe net aici. Sper sa te ajute.
Daniela
Georgeta, mai bine puneai subiectul la "Lectii si know how on line, sport", ca ai sanse sa gasesti mai multe raspunsuri acolo.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Multumesc mult, fetelor! Daniela e super, exact asa ceva cautam dar nu eram sigura ca mai exista in Bucuresti!
Edit: Am sa merg pe acolo, daca nu-l gasesc am sa te rog sa-mi dai detalii mai exacte, spui ca stii unde e.