CIRESE de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
inaioana spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Cred ca va e dor acuma de temperaturile din Fagaras!
Vai de capul meu
..sunt 36 de grade acuma. Si cica in we o sa fie 38-39
Tre sa gasim o solutie, sa ne pitim iar undeva. 
Pana una alta uitati aici poze cu Serghei, Katja si Mihnea in tzara Fagarasului!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
ama_kaly spune:
Ioana tu tre' sa faci cel putin 4 copii la kt de frumosi iti ies!
Ce seamana Serghei cu Katja si amandoi cu tine!
Carmina Mihnea al tau e un scump care, evident, seamana si el tot cu mami a lui.Numai eu am baiat kre seamana cu tac-su!
Tre' sa mai fac unu' sa semene si cu mine k ma oftik, bey!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
adib spune:
Ama nu fi suparata
si Raluca seamana cu mami.lumea zice ca de la tati a luat doar forma barbiei.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
virgi spune:
Gata! Am vazut si eu pozele cu cei 3 copii superbi.
Ina - nici in revistele de moda pentru bebelusi n-am vazut copii mai frumosi decat ai tai.
Carmina - sotul meu m-a intrebat "cine-i copilul asta asa de frumos?, are asa o privire inteligenta ".
amiss_zip spune:
WOW Carmina si Ina ce poze frumoase! Super!!!
Vreau si eu sa stiu unde ati fost pentru ca vrem si noi la munte iar. Unde v-ati cazat?
www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
Gata, m-ati teminat cu pozele
. Si nu avem masina sa mergem in asa locuri pitoresti ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
26octombrie spune:
carmina, uite, am vazut si pozele ioanei si participantii E de nota 10. singura mea nedumerire e care e copchilu matale, ca io n-am vazut decat unu al ioanei, una a lu'traian si unu a lu'vlad... tare mi-e mie teama ca trebe sa mai faci unu....![]()
ioana, poza mea favorita e ceia cu Katja in gradina, ganditoare, cu soarele in par. ... da si celelalte! chiar, unde ati stat? si daca ati stat la rude, intrebarea nr. doi: cat costa cazarea pe acolo, caci banui ca sunt pensiuni destule, nu? asteptam un raspuns "racoritor" in oala asta in care stam..
.. pe mine m-a chinuit talentul si m-am apucat de ciorba pe vremea asta; fetelor, e clar, caldura mi-a atacat creierul!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
amiss_zip spune:
unde ai postat LyLy subiectul cu mamele model? Acela unde ne hotaram sa dam kg-le jos?
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by virgi
Carmina - sotul meu m-a intrebat "cine-i copilul asta asa de frumos?, are asa o privire inteligenta ".
Virgi, Sa-ti spun ca aproape am facut pe mine de emotie?
Multumim frumos!!!.... clar ca daca vrei sa fi prietena unei mame spune-i ce vrea sa auda despre copilul ei si gata, e topita toata...
Acum in alta ordine de idei, Ama zice ca bebe seamana cu mine, Virgi spune ca are oki inteligenti = mama, adika eu, este inteligenta. Buuuuuuu. Si ce se intampla? Vi tu Luana si spui ca cupilu defapt e a lu' tasu si nu al meu si ma dezumflashi toata...pai e cinstit????? Zi, e cinstit? Pai sunt sau nu sunt inteligenta? Astept raspuns urgent
.
[poze carminawww.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc
www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...
carminabulina spune:
Ama, nu fi modesta dragutza mea, se vede de la o posta ca Seby seamana cu tine la guritza...100% e mama intreg acolo, si lasa ca mai creste si cica se mai produc modificari pe ici pe colo, ai rabdare
.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc
www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...