Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
silvi_2005 spune:
Anasol, asa sper sa fie si cu Alain.
Am fost deja la piata, urmeaza actiunea vinete, va povestesc cum a reactionat bebe la picnic![]()
La multi ani!!!! Mario, Stefan, Davina si Vlad Nicolae.
Sa cresteti mari si sanatosi,
de la Alain.
poze
toanca spune:
Neata fetelor...
Cam liniste pe aici se pare.
Ce fac bebeii in greva?
Au ,mai mancat sau nu prea?
Al meu a mancat ieri pe la 15.30 si a mai vrut sa manance abia la 21.30....
Giova, CASA DE PIATRA SI SA AI O NUNTA CA IN POVESTI!!!! (mai ai un picut si se apropie marele eveniment).
Super Marco cum se da el jos din pat ![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
szaboali spune:
Salutare gagici ,harnicute ati fost
numai putin am lipsit si deja ati trecut la capapitolul urmator 
In primul rand le uram sarbatoritilor de azi:
Mario Sebastian
,
Stefan
,
Davina Ellen
,
Vlad Nicolae
un sincer LA MULTI ANI si sa fie cuminti si mancaciosi ca frumosi sunt
.
Netul la mine tot foarte prost merge
si astept ocazia sa pot scrie si eu ceva.Poate nu mai pot intra si asa ce ii urez lui
Giova Casa de piatra si multa,multa fericire alaturi de sot si de frumuselul Marco si sa ai o nunta de vis dupa atata stres
(apropo de casa de piatra daca vrei il chem pe sotul meu sa ti-o faca![]()
![]()
) Felicitari pentru dintisor
ati trecut de un hop![]()
Despre Iarina :
nici ea nu vrea sa pape decat laptic si nimic altceva si ala putin vai de capul nostru dar facem o pauza si apoi o luam de la capat cu mancarica asa ca ne inscriem si noi in club. De dormit numai pe burtica vrea zi si noapte dar o las asa ca si daca o intorc eu pe spate se intoarce iar asta e asa ii place ei na.
anasebe pana la cat ai ajuns cu numaratoarea? ca am sa incep si eu de acuma ![]()
dana_ene
ai fost o
si deja mi-ai pus poza , mersi mult
silvi_2005 faina culoare ti-a iesit si iti sta tare bine
doina_laila super pozele 
la restul gagicilor
multi,multi si la bebei bineinteles.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
toanca spune:
szaboali, da-ne acces s-o vedem pe bebelina....
Fa-l pe public
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
silvi_2005 spune:
Vreau sa va spun ca m-am cam
, pritenii nostri ne-au lasat balta asa ca adoi vinete azi, eu tocai luasem si carne de grate....etc. Pana la urma vom merge pana la Metro sa-i luam o jucarie gigant lui Alain ca maine e ziua lui si ne-au dat buniciii bani sa-i luam o jucarie mare. O sa facem gratarele la fratele meu, acre locuieste in afara orasului intr-o zona rezidentiala si gata, asta e. Voi pune vinetele cand se intoarec si mama de la mare, nu-i un capat de lume.
Ali, imi pare rau sa aud ca si Iarina e in greva, oricum al meu e grevistul sectei, el e constant...lapte si gata.Astazi i-am facut banana cu mar si a guatat exact doua lingurita, cu scuipaturi si plangaceala, le-a papat tati..lui ii plac.
Dana,
, multumsc am vazut deja site-ul e superb. O sa aleg niste poze mai dragute la capitolul familia mea, dar nu-i nici o graba, bine ca are bebe poze frumoase ca doar e site-ul lor.
Nu stiu cum e la voi dar la noi s-a facut o caldura...eu una astept toama ca m-am saturat de canicula...
poze
silvi_2005 spune:
Am uitat sa va spun, i-am pus aseara lui Alain gris instant in lapte si nu mi-a baut decat 170 ml, l-am gustat si eu si e intr-adevar extraordinar de dulce. Cred ca trebuie sa inlocuiesc masurile de lapte cu cele de gris, sa nu pun si lapte si gris(doar grisul are lapte deja in compozitie). Mai foloseste careva, cum procedati?
poze
szaboali spune:
Acum umblu la poze si le fac sa mearga ce de-abea acum am observat ca nu merg.M-a mancat si pe mine undeva sa umblu aiurea

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
mai fetelor dar toate albumele imi sunt pe public , nu stiu de ce nu merg.Uitati aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/miti_ali/album?.dir=131bre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/miti_ali/my_photos pana mai vad eu ce au pozele mele.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
V-ati uitat? merg?
daca e careva pe faza...
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
LunaNoua spune: