Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Amely, Raza_de_soare, da as vrea fff mult sa ne intalnim. Eu o sa ajung pe la 18.45, teoretic sunt programata la 19, sper a nu stam prea mult. Nu stiu daca o sa ma recunoasteti din poze, in urma maritisului am cam pus ceva pe mine in plus si din cauza caniculei m-am si tuns. Oricum, o sa am o geanta rosie si o sa fiu singura, fara sot, care va fi la "produs" tocmai in ziua aia .

Mmmmmmm, am emotii, sper sa nu ma expedieze din doua vorbe, ca la cate sperante am...

Va pupacesc.

Zenobia
poze

Mergi la inceput

a, si de fapt ma cheama Raluca.

Zenobia
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Fetelor, ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Si eu incerc sa raman gravi de 8 luni si nimic pana acum. Prin ianuarie am facut toate analizele recomandate de dr. T, mai putin cele hormonale. Toate au iesit OK. Totusi, nu ramaneam. L-am trimis si pe sotu sa-si faca spermograma si ...rezultatul 50% mobilitate si per total, valori minime pt. varsta lui. Dupa 5 luni de , m-am infiintat la T. cu tot cu sot, analize, inclusiv spermograma. La fel s-a intamplat, asa cum ati spus si voi, nu s-a uitat pe analize, in schimb s-a uitat pe spermograma si a spus ca valorile alea nu reprezinta nimic, ca din punctul lui de vedere, spermograma e OK, adica se pot face copii. Ca totusi trebuie facuta o spermograma amanuntita (spermocultura) si la fel, ne-a indicat sa mergem la dr. Matei, la IDS. Dar,a zis ca deocamdata nu e cazul, ca o sa ne spuna el cand. Si uite asa, am inceput din momentul acela monitorizarile - 3 zile/luna, a 10, a 12, 14 zi, la cabinet si apoi la spital. Nu am facut decat o singura luna (iulie)ca luna asta am fost in concediu exact in perioada ovulatiei.
Mi-a spus ca daca nu raman gravi, sa il sun sa vin la o noua monitorizare.L-am intrebat daca nu raman e cazul sa-l trimit pe sot la spermograma, si a zis ca deocamndata nu.
Intrebarile care ma framanta si poate vreuna dintre voi sa ma lumineze si pe mine:Nu ar fi cazul totusi ca dl. dr. T. sa se uite pe analizele pe care chiar dansul le-a prescris, sau cine ar trebui sa ne interpreteze mormanul de analize pe care suntem puse sa le facem, portarul de la IDS? Nu ar fi fost cazul sa ma trimita sa fac si niste analize hormonale, ca asa cum am citit, din discutiile voastre, fetelor, sunt necesare si astea. Poate sunt dereglata hormonal, habar n-am, din moment ce i-am zis cand am fost la consultatie ca mi s/a cam dereglat ciclul (25,26, 27, 28 zile)
In general, cate luni te monitorizeaza dr. T.? Ca mie mi se pare pierdere de timp, si pana la urma si de bani. Eu stiu cand ovulez...nu trebuie sa am confirmarea dr-lui.
De ce sa nu faca sotul spermograma? Poate totusi la el e buba si noi ne chinuim degeaba...
Alta intrebare: Trompele, daca sunt infundate, se vad la echograf. transvag. sau nu?
In concluzie, nu stiu ce sa fac, nu mai am rabdare si nici nervii necesari sa merg pe la doctori atata timp cat toti iti spun ca esti perfect sanatoasa, la fel si partenerul, nu stiu ce sa mai cred. Singura speranta pe care o mai aveam era ca plecam in concediu si ca sansele sa raman gravi erau mai mari, dat fiind faptul ca nu mai eram stresati si obositi. M-am intors de o saptamana, azi ar trebui sa-mi vina si deja m-au apucat durerile de burta...
Astept raspunsurile si parerile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Zenobia

Amely, Raza_de_soare, da as vrea fff mult sa ne intalnim. Eu o sa ajung pe la 18.45, teoretic sunt programata la 19, sper a nu stam prea mult.

Si eu vreau!
Eu incerc sa ajung la si jumate; voi fi cu sotul. Hai k ne bagam in memorie fetele din poze si ne-om recunoaste...Ink nu stiu ce haine/accesorii voi avea, da' sigur ma numesc Nicoleta.
Uff...si am niste emotii...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Eu merg saptamana viitoare luni la o prima monitorizare. Am inteles bine ca doar prima data ma cheama la cabinet si apoi la spital? As prefera la cabinet... Daca ati putea sa-mi spuneti cum decurg aceste monitorizari si mai ales ce aflu eu concret in urma lor, v-as fi recunoscatoare. Tocmai m-am intors dintr-o vacanta in Grecia care n-a fost nici pe departe asa cum speram, elanul m-a cam parasit, sunt in ziua a treia si trebuie s-o iau de la capat. Doar citindu-va ma mai remontez un pic.
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

ana_id, toate analizele sunt de coagulare a singelui. E posibil sa nu fie cazul tau, dar acesta e tabloul standard de coagulare in caz de pierderi de sarcina recurente.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bonitta, bine ai venit, te-am trecut si pe tine pe listuta! Da, eu zic ca ar trebui sa se uite pe analize, mai ales ca doar el ti le-a dat, nu alt dr. Eu stiu, o fi fost grabit sau distrat, mai insista si tu...

Ana_p, de obicei iti spune ce dimensiuni au foliculii, endometrul, care ovar "lucreaza", cam cand ar trebui sa prestati ca sa aveti sanse maxime, chestii de astea... Si da, in general urmatoarele dati te cheama la Elias. Depinde si de programul lui. Multa bafta!

Raluca, Nicoleta... eu voi fi (probabil) intr-o fusta alba cu buline, asta daca nu ploua...dar oricum ma stiti din poze. Migniona, par blond-saten. Prenume...Diana!

Pe curand!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

MULTUMESC PENTRU RASPUNS...
asa ma gandeam si eu, dar am zis ca e mai bine sa intreb pe cineva cu experienta.
totusi, daca astea se refera cam la acelasi lucru de ce trebuie sa le fac in 3 locuri diferite.
in rest.....am fost mirata de cat de reci erau fetele care asteptau .e atata caldura pe acest forum incat am sperat ca si acolo va fi la fel.din pacate nu a fost asa.
sunt cam intoarsa azi, asa ca va rog sa ma scuzati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele! Mi-a venit.... Va rog puteti sa imi dati si mie careva, nr. de tel. al d-lui doctor sa ma programez pentru monitorizare??? Ca ajung prea tarziu acasa si mi-e jena sa sun asa de tarziu. Va pupic!!

kristin

Mergi la inceput

Dan Tutunaru - Telefon: 0723 999939
pentru programari : 0720 099299

Zenobia
poze

Mergi la inceput