Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Alexia , ma scuzi , dar am zis ca esti ocupata cu prestatul , de aceea nu am zis nimic......... iti urez bafta si sa fie cu ochisori peste 2 saptamani
Mamidevladut , nu stiu , dar nu ai nimic de pierdut , eu cred ca se vede ceva , eu stiu ca la 5 saptamani cel mai devreme , dar nu stiu daca de la ovulatie sau de la data um .
Hitomi , bafta in continuare la monitorizare . Azi nu faci menogon , nu faci zilnic ? ca banuiesc ca ai inceput din ziua 4....
Azi la mine , un nou inceput , azi mi-a venit ciclul ........
Eu m-am hotarat sa iau o pauza la injectii , ma bag pe naturiste

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ooofff, mai Laura, imi pare tare rau... chiar ca nu mai intelegi nimic: cu foliculii, endo si trompele tale, + sotul in regula, ai spune ca sansele sunt f mari.... si totusi... Poate vei rezolva cu naturistele!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!!
Ce frumos m-ati incurajat si ce caldura e aici!! Va multumesc din suflet si-mi cer scuze ca vin cu o veste f. proasta. Am avut ceva probleme in familie, nu le-am mai spus la nimeni, am fost si foarte racita...of...si toate au dus la o hemoragie puternica azi noapte. Am ajuns la urgenta si dr. mi-au spus ca am suferit un avort menstrual. Le-am spus ca stiam ca sunt insarcinata si s-au mirat f. tare, acum m-am intors in Bucuresti si fac un tratament cu Augmentin si niste antiinflamatoare. Va rog sa nu suparati pe mine daca o sa intru mai rar si nici sa nu va speriati ca am patit ceva, acum sunt aproximativ bine. Ce-a fost mai greu am tras azi noapte, nici nu mai am lacrimi. Va pup si va iubesc pe toate si o sa va tin pumnii in continuare!!! Amely eu cred ca si endometrioza asta e de vina, o sa vorbim cand o sa-mi mai treaca putin supararea. Laura69silk sa nu te superi ca nu ti-am spus si de problemele familiale si de raceala, acum sunt bine si o sa vorbim in weekend. Va pup si va imbratisez pe toate..

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ioana.... noi suntem aici, daca ai nevoie de orice... in rest, n-am cuvinte...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Laura ,tu ai CM -ul regulat ?De ce ti-a recomandat sa faci menogon?Eu am probleme cu CM-ul .Nu vine decat cu tratament .
Si eu am facut tratament naturist cu tot felul de ceaiuri si tincturi ,dar nu am reusit nici macar sa-mi reglez menstruatia cu ele .Imi dadeau o stare de disconfort .Parca o luau hormonii razna .De aceea m-am hotarat sa trec la tratament medicamentos . Dar pentru tine ,dupa 3 luni de injectii e bine sa faci o pauza .Si cine stie ,poate se intampla minunea tocmai cand ai renuntat la tratament !
Iti doresc ca luna asta sa fie cu succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ioanaimi pare tare tare rau.Offff, de ce se intampla toate astea? Nu este drept. Noi suntem aici si te iubim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Lauravoinicu vorba Feliciei, aveai toate sansele luna asta....de ce nu se intampla? Imi pare rau pt Z1, dar tu esti puternica si optimista, bafta cu naturistele, poate fac o treaba mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ioana... imi pare atat de rau...sunt socata si nu am cuvinte. Tu stii ca eu ti-am spus mereu ca e sarcina, dar nici nu ma gandeam ca n-ar fi bine... Sunt alaturi de tine draga mea, daca te pot ajuta cumva, IN ORICE FEL, te rog sa imi spui. Mai bine ma suni tu daca vrei sa vorbim...

Eu sunt tare trista, aseara am mai primit o veste foarte proasta, tot de aici de pe forum... un accident ingrozitor... deocamdata nu vreau sa povestesc...nu pot. Ma rog la D-zeu sa fie bine

Despre mine, nimic extraordinar, dupa cum v-am zis, vineri cand am mers la ovulasem deja. N-am mai reusit sa prestam dupa aia ca am avut o gramada chestii de rezolvat si pe urma am plecat din Buc., la ai mei. Asa ca am ramas numai cu de miercuri. Cu T. am vorbit in principiu despre stimulare si a fost de acord, asa ca a ramas sa il sun daca vine CM, ca sa imi zica ce sa iau si in ce zile...

mmc_nd, si eu am dureri cand introduce sonda, numai ca la mine sunt din acelea profunde, asta e mai nasol... I-am zis ca ma doare, dar nu a parut sa dea prea mare importanta...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Ioana ,imi pare rau ,pentru ceea ce ti s-a intamplat .Nu am cuvinte ...Iti doresc sa gasesti puterea de -a trece peste acest moment .Vom fi alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

neata gacici
am intrat azi ceva mai vesela dar din pacate ceea ce am citit m-a coorat iar in butoiul cu melancolie.....ioana.......nu sunt cuvinte care le pot spune, nu exista nimic in lumea asta care sa compenseze pierderea pe care ai avut-o.......
despre gravideala mea nu prea AM CE SA VA SPUN....DEOCAMDATA NU AU VENIT RUSHII si am hranit foarte des ratele dar...inca nu am curajul sa ma duc sa iau un test.am zis sa astept macar pana vineri si sa vdem ce se intampla
va pup dulce

Mergi la inceput