Miresele anului 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
kateryna spune:
In primul rand, Casa de piatra! pentru Krelia, CryssUK, Magdala, Lid, Anador, Andita, Bianca82, Carmita_baby, Fany_23, Ioana-Cristina, Popescusimo, Roxana Claudia, Tweety_mem, Liza .
Gio, ti-am vazut pozele si ai fost superba. Imi pare rau ptr incidentul cu socrii tai, dar o sa vezi ca in timp nu o sa mai conteze si o sa va ramana doar amintirile placute.
Inca ceva, Gio avand in vedere ca si voi si noi peste o luna jumate facem 1 an de la casatorie, aveti vreo idee pentru ceva special la aniversare? Vreau si eu idei pls. Ca deh, pe mine bebe ma tine mai mult in patut si nu prea stiu ce as putea sa fac.
Si nu in ultimul rand, avand in vedere ca Mexxa aniverseaza maine 1 an de la casatorie, le doresc ei si sotului ei un calduros La multi ani! si sa aiba o viata plina de bucurii alaturi de bebe Sebastian!
Vine barza
diverse aranjamente nunta
18+ George Anelin
krelia spune:
REPEJOR, ca am trecut pe acasa
anador, CASA DE PIATRA!
Andita, CASA DE PIATRA!
Bianca82, CASA DE PIATRA!
carmita_baby, CASA DE PIATRA!
fany_23, CASA DE PIATRA!
Ioana-Cristina,CASA DE PIATRA!
magdala, CASA DE PIATRA!
popescusimo, CASA DE PIATRA!
Roxana Claudia, CASA DE PIATRA!
tweety_mem, CASA DE PIATRA!
CryssUK, CASA DE PIATRA!
lid, CASA DE PIATRA!
liza303, CASA DE PIATRA!
...si mii de multumiri pentru urari!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Giova spune:
Katerina habar n-am mama draga. Nu am avut timp sa ma gandesc la asta, dar mai e ceva timp.
Krelia iubita, lasa DC_ul. azi te mariti, devi printesa pt. o zi.
Eu care ziceam ca nu-mi place sa fiu centrul atentiei, doamne ce bine m-am simtit.
Va si weekend placut.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
jollyies spune:
Multumesc Cristina26
Imi pare rau ca fetele au avut nemultumiri in noaptea lor. Important este ce urmeaza! Din motivul asta eu am hotarat sa nu fac nunta acasa. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi fost sa se gaseasca toate neamurile sub acelasi acoperis.
Am citit mesajele voastre si am vazut care v-ati agitat: cu baloane, etichete pentru sticle, perdea de lumini, videoclipuri facute de profesionisti. Eu doar am facut invitatiile si am ales menu-ul. Mum se ocupa de tot si e tare fericita de asta. Spuneati sa nu economisesc bani pentru machiaj. As vrea sa nu economisesc dar chiar nu pot. Ma marit in mijlocul pustietatii pe o plaja la 2 ore de condus pana in oras, iar vremea va fi fierbinte si umeda. Cam la fel este si cu coafatul. Am tare mari emotii ca o sa arat ca o curca bleaga.
Cristina26 iti mai amintesti ce produse a folosit macheoza ta ca sa creeze efectul perlat de pe arcada ochilor tai? Ma intereseaza marca. Eu am ceva dar nu este asa de luminos ca la tine.
Cam atat pentru azi.
Luna de miere lunga si productiva
M&M spune:
quote:
Originally posted by jollyies
Multumesc Cristina26
Imi pare rau ca fetele au avut nemultumiri in noaptea lor. Important este ce urmeaza! Din motivul asta eu am hotarat sa nu fac nunta acasa. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi fost sa se gaseasca toate neamurile sub acelasi acoperis.
Am citit mesajele voastre si am vazut care v-ati agitat: cu baloane, etichete pentru sticle, perdea de lumini, videoclipuri facute de profesionisti. Eu doar am facut invitatiile si am ales menu-ul. Mum se ocupa de tot si e tare fericita de asta. Spuneati sa nu economisesc bani pentru machiaj. As vrea sa nu economisesc dar chiar nu pot. Ma marit in mijlocul pustietatii pe o plaja la 2 ore de condus pana in oras, iar vremea va fi fierbinte si umeda. Cam la fel este si cu coafatul. Am tare mari emotii ca o sa arat ca o curca bleaga.
Cristina26 iti mai amintesti ce produse a folosit macheoza ta ca sa creeze efectul perlat de pe arcada ochilor tai? Ma intereseaza marca. Eu am ceva dar nu este asa de luminos ca la tine.
Cam atat pentru azi.
Luna de miere lunga si productiva
Buna,
Sincer nu stiu ce firma aveau produsele. Tipa lucra in televiziune . Iti dai seama ca si pe mine m-ar fi interesat, dar nu mi-a zis. Secret profesional, probabil.
Spor la pregatiri!!!
eu
poze nunta
Cristina
jollyies spune:
Kateryna, eu as pregati o cina romantica, sau ati putea sa conduceti catre Sinaia pe drumul de Targoviste unde sunt niste locuri super unde puteti avea un picnic linistit doar voi doi.
O prietena a inchiriat o camera la Mariott pentru ziua baiatului ei si au luat cina pe terasa (doar ei doi) de unde se vedea orasul foarte frumos. Dute acolo si vezi daca se mai face asta. Mi se pare ca a dat vreo 400$. Depinde de ce finante ai pregatite.
Bafta!
moko spune:
..si nimeni nu mai zice nimik...
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
M&M spune:
Neata !!!!!
O cafelutza???? DE fumat nu fumez , asa ca tigari nu dau...
Sa aveti parte de un inceput de saptamana frumos si cu mult spor in pregatiri!!!
eu
poze nunta
Cristina
ginutza2002 spune:
neatza fetili!
urez si eu un bun venit noilor viitoare miresici la !
cristinica io vin la o cafelutza si o tzigara! la cat am muncit zilele astea cu zugraveala si cu facut curat in toata casa, as fii in stare sa beau si un litru de cafea!
azi vine socrela mea si maine vine mama!!! de abia le astept!
mai pe seara o sa ma duc sa imi modific si eu rochitza!
aveti idee cam cat m-ar costa de scos fermoarul si de facut corset?
iar la fustita vreau sa o mai scurtez putin!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Giova spune:
Neatza si de la mine!!!
Accept si eu cafeluta de la voi.
Krelia cred ca a plecat spre hani mun si nu stiu nimic de ei si nunta lor.
Nu pot sa scanez pozele . Nu stiu ce naiba are scanerul, dar nu-mi scoate toata poza.
Asa ca...pana nu gasesc un alt scaner mai ca lumea nu pun poze. Cred ca asta va fi dupa 12 sept. cand ne intoarcem din Turcia.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra