Miresele anului 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
ooana spune:
Krelia, CryssUK, Magdala, Lid, Anador, Andita, Bianca82, Carmita_baby, Fany_23, Ioana-Cristina, Popescusimo, Roxana Claudia, Tweety_mem, Liza
CASA DE PIATRA!!!
...sa fiti fericiti
...sa va distrati
...si sa va intoarceti cat mai repede cu poze! (Krelia stie de ce!)
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Just Married
ginutza2002 spune:
urez si eu CASA DE PIATRA SI NUNTI CA IN BASME tuturor fetelor care au nunta in acest WE!
anador, Andita, Bianca82, carmita_baby, fany_23, Ioana-Cristina, krelia, magdala, popescusimo, Roxana Claudia, tweety_mem, CryssUK,
lid, liza303
CASA DE PIATRA SI TOT BINELE DIN LUME!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
dyadya spune:
Krelia, CryssUK, Magdala, Lid, Anador, Andita, Bianca82, Carmita_baby, Fany_23, Ioana-Cristina, Popescusimo, Roxana Claudia, Tweety_mem, Liza
CASA DE PIATRA!
Sa aveti o zi superba, sa iasa totul bine, sa va distrati, sa fiti cele mai frumoase si fericite mirese!
Creta
jollyies spune:
Buna fetele!
Le urez mireselor din weekendul asta CASA DE PIATRA, cel mai iubitor si intelegator sot, cei mai frumosi bebelusi si sa fiti fericite!!!
Astept cu nerabdare pozele tuturor.
Pe 14 octombrie intru si eu in rand cu lumea si a inceput numaratoarea inversa. Voi avea probleme cu dansul pentru ca baiatul meu nu vrea si gata sa danseze; nu e dansator. Despre coregraf platit nici nu se discuta pt ca ne costa 4000$ si chiar nu merita. Probabil ca ne vom legana pe o melodie lenta.
Felicitari tuturor noilor doamne al 2006 si deabia astept sa intru in club!
emilyjeuly spune:
salut! mai rar pe aici, dar am o gramada de treaba la serviciu! oricum va citesc mereu!
giova, inca o data CASA DE PIATRA! ati fost foarte frumosi amandoi, iar bb Marco este o minune de copil! sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu!
fetele: Krelia, CryssUK, Magdala, Lid, Anador, Andita, Bianca82, Carmita_baby, Fany_23, Ioana-Cristina, Popescusimo, Roxana Claudia, Tweety_mem, Liza, vreau sa va urez si eu CASA DE PIATRA! nunti ca in povesti si toata fericirea din lume! ah, si distractie maxima!
Emily
Poze nunta
Mireasa de 15 iulie
madutza_1978 spune:
Buna fetelor! Am venit si eu din luna de miere de o saptamana si ma bucur sa va regasesc. Vreau sa le urez fetelor care au avut nunta CASA DE PIATRA! iar pentru cele care in week-end vor fi miresici le urez sa le iasa totul asa cum si-au dorit si sa aiba o nunta ca in povesti
As fi vrut sa postez niste poze de la nunta dar nu stiu cum sa fac asta. Poate ma ajuta cineva cu sfaturi
moko spune:
ma alatur si eu celor care le ureaza fetelor,
Krelia,
CryssUK,
Magdala,
Lid,
Anador,
Andita,
Bianca82,
Carmita_baby,
Fany_23,
Ioana-Cristina,
Popescusimo,
Roxana Claudia,
Tweety_mem,
Liza
"CASA DE PIATRA!!" si o "NUNTA DE VIS!!"
Iar fericirea din ziua nuntii sa se perpetueze in inima voastra mereu!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
laura - andreea spune:
Oare ce viseaza miresicile de maine(la mine)? Krelia, CryssUK, Magdala, Lid, Anador, Andita, Bianca82, Carmita_baby, Fany_23, Ioana-Cristina, Popescusimo, Roxana Claudia, Tweety_mem, Liza
VA DORESC CASA DE PIATRA SI MAINE SA VA BUCURATI DE FIECARE CLIPA! NIMENI NU ESTE MAI IMPORTANT DECAT VOI, GANDITI-VA CA SUNTETI REGINE SI CA TOTUL DEPINDE DE BUCURIA, MULTUMIREA SI FERICIREA VOASTRA!
Cum am promis, am creat un album cu cateva(va pacalesc, sunt peste o suta :) poze de la nunta mea!!!!
P.S. Adi this is for you!
CASA DE PIATRA TUTUROR!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laurandreea/album?.dir=/447bre2&.src=ph&.tok=phn0jZFB4T7uYC4V
clau77 spune:
Bine ati revenit madutza si laura_andreea!
Ca sa postezi poze trebuie sa intri pe photos.yahoo.com sa te loghezi cu numele si parola ta de utilizator yahoo. Acolo dai click pe Create new album(atentie sa-l faci public) si incarci poze. Apoi copiezi toata adresa albumului si o postezi aici. Daca nu vrei sa fie un carnat lung modifici in felul urmator:
[url = pui in ghilimele tot carnatul apoi scrii ]nunta(sau cum vrei sa apara numit) si pe urma [/url]
Gata.Hai ca nu-i greu.Acum astept poze.
Apropos am vazut pozele laura_andreea. Ai fost o mireasa frumoasa. Se vede din poze ca ati avut o nunta reusita.
Inca o data amandurora "Casa de piatra!".
quote:
Originally posted by madutza_1978
Buna fetelor! Am venit si eu din luna de miere de o saptamana si ma bucur sa va regasesc. Vreau sa le urez fetelor care au avut nunta CASA DE PIATRA! iar pentru cele care in week-end vor fi miresici le urez sa le iasa totul asa cum si-au dorit si sa aiba o nunta ca in povesti
As fi vrut sa postez niste poze de la nunta dar nu stiu cum sa fac asta. Poate ma ajuta cineva cu sfaturi
nunta
M&M spune:
quote:
Originally posted by jollyies
Buna fetele!
Le urez mireselor din weekendul asta CASA DE PIATRA, cel mai iubitor si intelegator sot, cei mai frumosi bebelusi si sa fiti fericite!!!
Astept cu nerabdare pozele tuturor.
Pe 14 octombrie intru si eu in rand cu lumea si a inceput numaratoarea inversa. Voi avea probleme cu dansul pentru ca baiatul meu nu vrea si gata sa danseze; nu e dansator. Despre coregraf platit nici nu se discuta pt ca ne costa 4000$ si chiar nu merita. Probabil ca ne vom legana pe o melodie lenta.
Felicitari tuturor noilor doamne al 2006 si deabia astept sa intru in club!
Bine ai venit printre noi Jollyies!!!!
Laura si Madutza , bine ati revenit!!! Laura frumoase poze, sau mai bine zis modelul a fost frumos!! Madutza asteptam poze . Inca o data fetelor CASA DE PIATRA!!!!
eu
poze nunta
Cristina