MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

BRAVO Mihaela

...ce nu as da eu sa arat ca ea ...

Elena23+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Arata misto! si noi am putea arata daca am avea mai putin stres si o viata mai sanatoasa. Ati vazut voi vreo bunica de-a noastra de la tara cu celulita? Ma indoiesc ... sincer.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Arata super, ce sa mai tot povestim...restul, adika comentariile nu are rost sa le discutam pentru ca ar fi mult prea multe!...si normal situatia materiala ii permite sa apeleze la tot ce isi doreste pentru a arata asa!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Imi aminteste de o fosta profa de balet, care ne tot repeta ca o femeie care "isi lucreaza" corpul e frumoasa.
Nu conteaza trasaturile native - conteaza sa te ingrijesti, sa nu ai kg in plus, sa faci sport si sa ai o tinuta corecta (cocoasha, burtica...).

Atunci mi se parea cam aiutea teoria asta - mai ales ca aveam o colega cu niste oki albastri superbi... Si ma gindeam - eh! okii aia fac totu' si dak nu-i aia pe aia, degeaba....

Cu timpul, insa, m-am prins ca avea dreptate.
Nici Raduleasca asta nu cred ca are vreun "plus" de la mama ei.
Arata bine pt. ca a avut disciplina si vointza. Bravo ei.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Bine zis, Elise! Atitudinea conteaza.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Ligeea ... la 1,68 si 58 kg esti cam slabuta.Eu am 1,60 si cand aveam 58 kg(asta se-ntampla acum 3 ani)aratam super.
Va asigura ca si la 80 kg Mihaela Radulescu ar arata super.Numa ca nush ce ar face cu sanii.Eu am pus 30 kg pe mine si am ajuns de la 80B la 90B.
Apropos Spic de grau, MR si-a siliconat sanii.Dar nu din acest motiv a ajuns unde este in prezent.Este talentata si asta este!Si mai este si diciplinata!Si harnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Gabi66, eu am 1,60 si 54 de kg si sunt cam grasa, 58 kg cu siguranta nu prea merg la inaltimea asta. Un 52 ar fi forte bine (parerea mea). Cel mai mult am avut 57 si eram caltabos. Eu cred ca la 1,68 si 58 de kg e foarte bine.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

si eu zic 1.68 - 58 kg arata bine. eu al 1.68 am vreo 62 de kg si se vedeeeee

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Am mai spus-o si repet -greutatea si inaltimea unt una , feelingul tau e alta. Eu nu sunt de-aia figuranta ,,draga dar mai am un pic pe colo,pe colo ,dar ma simt bine cand sunt mai slaba -decat normal daca ziceti voi. Greutatea mea de croaziera e de 54-55 kg.Sunt energica de fel, ma imbrac mai mult casual si fara toc sau cu tocuri mici.Anul asta mi-am luat si sandale cu talpa ortopedica ca-s misto.
Oricum, Raduleasca e mai slaba decat la Tv -cred ca are vre-o 1,72-poate mai mult ,dar e slaba fara sa fie schizoida .Oasele sunt imbracate nu la vadere singurul defect sunt mainile prea nervoase si cu vene proeminente .In rest nu se vad nici muschii pe ea dar nici vre-o urma de celulita .Asta in conditiile in care am vazut-o si pe Luciu la Mamaia si ...avea pe fun d si pe picioare la greu(se vedea mai ales cand mergea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Pacat ca nu intra Nicoleta Luciu pe forum sa citeasca postarea ta(cred ca nici nu isi da seama ca are celulita).Intr-un interviu recent spunea ca nu intelege de ce lumea e stresata asa de mult din cauza celulitei caci e o nimica toata ,se scapa foarte usor de ea doar sa faci multa miscare, ca ea,si sa mananci supe cu carnitina la plic + fobrobaruri.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput