MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET
Raspunsuri - Pagina 8
ligeea spune:
zau ca avea. A`fost si fotografiata intr-o revista acum cateva luni si ei tot asta au remarcat .Acum nu spun ca atarna pielea pe ea ca la elefant dar era vizibila cand mergea .la fel si la spate chiar la pliul fesei .
Luna75 spune:
Cred ca avea,nu ma indoiesc deloc.Chiar nu demult am vazut intr-o revista fotografii cu staruri sifilide care chiar daca sunt foarte slabe au celulita.
Deci celulita -inamicul nr.1 al vedetelor si si a noastra-muritoarelor de rand.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
gabi66 spune:
Mäi fetelor drägutelor.Eu avusei si 48 kg, dar trebuia sa mearga cineva cu (langa) mine pe strada.Acum, treaba asta, e si chestie de gust.Inaltimea minus 10 de la cm e idealul frantuzesc dupä cate-mi amintesc(nu s-a vrut cu rimä!).
Mihaela e o norocoasa ca are asa un corp de la mama ei, de la mama Natura.....Dacä avea parte de un corp ca al Monicäi Columbeanu putea sa tragä la fiare din greu.Asa e o norocoasa, e bine proportionata plus ca are si bunul simt sa nu-si bata joc de corpul ei.
Ce nu e de contrazis, nu e Ligeea.Cand esti mai slab nu numai ca te-mbraci mai bine, dar te si simti mai bine.Ce sa mai spun cä....si aräti mai bine.
Cred ca Mihaela e multumita de ea, de viata ei si totul pleacä din interior.Trebuie remarcat si aspectul psihic, nu?
laura_dimitris spune:
Putin off topic... dar tot despre mihaela...
mi-am exprimat deja parerea despre ea, in sensul ca o plac.
aseara, in parc, o mamica mi-a povestit ca a fost in apartamentul ei din primaverii. a fost trimisa de firma la care lucreaza impreuna cu alte 2 fete sa -i faca curatenie. a fost impresionata de cum sa purtat cu ele... era naturala, fara fitze, le-a spus clar ce vrea.i s-a luminat fata cand a fost intrebata de baietelul ei si a povestit cu inflacarare despre el. le-a facut cafea, a comandat pizza si apoi a plecat si le-a lasat sa-si faca treaba. cand s-a intors le-a laudat de parca facusera cine stie ce curatenie, si le-a dat 500.000 lei la fiecare. pe langa "carutza" de bani pe care a dat-o firmei...
o sa spuneti ca a dat pentru ca are... tipa din parc mi-a spus ca putini sunt cei care fac asta.
imi mentin parerea ca - indiferent prin ce mijloace..., arata super bine si mi se pare ca este si un om bun.
Laura mama lui Dimitrakis
may spune:
apropos de greutate și înălțime, cred că ccc contează f. mult și tipul de osatură pe care îl ai; dacă ai oasele mici ești mai pufoasă și ai de unde da jos, da" dacă greutatea îți vine "din oase" cred că e practic imposibil să scazi sub o anumită greutate
may spune:
tot io
categoria "off topic, dar totuși on" - am și io o maaare curiozitate: știe cineva Andreea Marin are sau nu celulită ?!
ligeea spune:
Acum vre-un an avea sigur ca se ingrasasse...de-i atarnau suncile si la brate .Era ca o matroana .
Dar de cand iubeste...a slabit binisor ,nu stiu parca am citit ca a pus-o Banica sa slabeasca 10 kile .
PS Misto chestie ,la subiect cu Raduleasca sa-o critic pe Zana Surprizelor . daca i-as da un SMS cu subiectu cred ca o apuca bulima pe fond de stress
malla spune:
ce m-am amuzat pe subiectul asta... mi-e nu mi-e ciuda pe Raduleasca:) Daca arata bine, sa fie sanatoasa!
Andrei si Adriana
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Acum vre-un an avea sigur ca se ingrasasse...de-i atarnau suncile si la brate .Era ca o matroana .
ligeea
Femeia a fost insarcinata . s-a ingrasat si ea ca multe alte femei.
chestia e ,ca a avut ambitie si a scapat de grasime. asta nu toata lumea poate.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Anderra spune:
quote:
Originally posted by diadanielaquote:
Originally posted by ligeea
ligeea
Femeia a fost insarcinata . s-a ingrasat si ea ca multe alte femei.
chestia e ,ca a avut ambitie si a scapat de grasime. asta nu toata lumea poate.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Ligeea cred ca se refera la andreea alpin nu la raduleasca atunci cand spune ca pusese sunculitza pe manutze si picioare