MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Cred ca nu e locul de ironii, mai ales ca sectiunea este de radio-sant si avem voie sa ne spunem parerile.Chiar sa spargem si seminte ...
Mie imi place si mi-a placut Mihaela pt ca e o femeie inteligenta si puternica. Si sexi.
Din pacate, aseara - daca am voie sa-mi spun parerea - mi s-a parut exagerat de slaba iar culoarea neagra a hainelor nu o avantaja.
Mi se parea mai frumoasa cand era roscata, parea mai tanara si epatanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Am vazut-o si eu aseara si mi s-a parut prea slaba, prea osoasa, poate din cauza ca era imbracata in negru.
Si eu sunt de parere ca ii statea mai bine roscata.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

chiar ca parca suntem neshte babe la Radio shantz

maica, io aseara am vazut-o ashezata si nu mi s-a parut nici neagra, nici slaba, nici urata

parerea mea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Pai daca tot avem dreptul sa ne spunem parerea, pot sa mi-o zic si eu pe-a mea, nu ?

Eu cred ca foarte rar in viata mea am putut cataloga o persoana drept urata ... de asta ma surprinde cat de repede sar unii sa zica de cutare ca arata rau sau e urat ... chiar nu pot sa inteleg !

Dar asta-s eu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Ecmi draga, fara nici un gand de a te ataca, insa.. de unde ai tras concluzia ca dupa ce a nascut Mihaela a ramas cu 20 de kg in plus?? ..cel putin eu asta am inteles din ultima ta postare ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

A ramas cu muuuulte kg in plus dar , la banii ei ( sau ai sotului)le-a dat repede jos cu antrenor personal , dietetician , si cred ca nu mai are rost sa spun...... Toata lumea stie diferenta dintre o persoana publica si una de rand.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

la banii ei pe naiba. lasa-ma ca nu antrenorul te face sa slabesti ci infometarea . corect e sa spunem LA CE AMBITIE are a slabit imediat . si sa nu-mi ziceti ca ea are "timp" de sala ca nu are bona o ajuta mama doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

corect Michelle, putea sa aiba si pe mama si pe tatal nutritionistilor si dietetician si fitness si orice ,daca nu avea ambitie nu reusea sa slabeasca .. si oricum, de slabit nu a slabit specatculos in 2 saptamani ..ci treptat..
Mie mi'a facut o parere f buna, doar din discutiile avute la telefon (in interes de serviciu) si nu inteleg de ce trebuie sa cautam o problema sau o buba neagra in cap acolo unde nu exista.

Vreau sa va dau un mic exemplu personal, poate veti realiza cat inseala aparentele si cat de urat e sa judecam oamenii pe care nu ii cunoastem : acum vreo 5-6 ani lucram la o televiziune locala ,in cadrul unei emisiuni pentru adolescenti, apaream "pe sticla" cum s'ar spune si deja oamenii isi dadeau coate prin oras sau eram recunoascuta la liceu sau pe strada ... am ramas profund dezamagita si m'a durut mult (la vremea aia aveam 15 16 ani)sa aflu cat de urat vorbeau oamenii despre mine sau colegii din liceu, cei care nu ma cunosteau personal, multi credeau ca eram pila cuiva (lucru total neadevarat, mie doar imi placea munca din televiziune si o faceam din pasiune).
Am invatzat ca unii oamenii sunt foarte rautaciosi si de multe ori ranesc gratuit fara nici macar sa stie ce fel de om esti, ce suflet ai, cat de bine pregatit esti. De exemplu, la o manifestare pe care o prezentam pe vremea aia , o duduie de la un ziar care venise sa ma intrebe nush ce detalii, se uita mirata la mine si spune: deci tu esti "celebra" Andreea, toate astea pe un ton ironic, eu ii raspund ca da.. ea: aha, daca ai stii cate se spun despre tine .. eu mirata .. da? ea : da, umbla vorba ca sigur ai o relatie cu directorul care te'a angajat, altfel nu isi explica nimeni cum ai reusit la 16 ani sa ajungi pana aici ..
Habar nu aveti cat m'au durut lucrurile astea, niste minciuni ordinare .. cu atat mai mult cu cat directorul era sublim da' lipsea cu desavarsire, sefu' mea era de fapt o femeie extraordinara care nu a facut decat sa imi dea o sansa... mi s'a intamplat sa imi petrec timpul liber sau sa ies cu fete si baieti pe care nu ii stiam f bine si care la final sa imi spuna: wow, dar nu esti asa cum credeam , chiar esti o fata extraordinara ..
Asa ca in urma multor rautati si piedici eu am preferat sa ies din fatza si sa raman in spatele rampei, in culise ,unde e mai bine si mai interesant.
De asta nu inteleg de ce unele doamne sunt atat de iritate de prezentza, kilogramele, viata amoroasa, cariera Mihaelei Radulescu.

Va pup si haideti sa fim mai tolerante,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cred ca orice femeie care ar avea banii ei, vointa ei si care nu are vreo problema de sanatate ar putea arata ca ea. nu e nimic de laudat pt aspectul fizic, ci de laudat e faptul ca a reusit sa ajunga o femeie bogata.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Da, e de admirat ca a devenit bogata, dar e de admirat si pentru ca stie ce sa faca cu ei, spre deosebire de altele care nu duc lipsa de bani si totusi arata ca "tanti femeia de servici"!

Mergi la inceput