Oltencele poftiti la povesti! (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pe unde umblati, fetelor?!

Noi gata gradi pe ziua de azi! Cica a mancat, s-a jucat, n-a plans decat un pic cand l-am lasat si a pictat! Minune mare!

Maine prestam si nani! Sa te tii!

Am ajuns sa vb singura, ai?!

Doris, tu pe unde mai ai poze cu iedutele tale?!

Georgi, cum e la scoala?! te-au acaparat de tot elevii? Cum mai e Stefi?!

Zozela, tu nu mai zici nimic?!

Ana, Camelia, Rodica? pe unde sunteti fetelor?!

la toate!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Seara buna, oltencelor!

Acum prinsai o clipa ca sa va salut, sa va zic ca a fost super la nunta (da' nu reusesc sa pun si poze), dar foarte obositor, si drumul, si acolo...Si, la batranete, iti revii mai greu, dupa o noapte pierduta.
Doina, acu intru sa vad pozele proaspete!
Lorena, succes in continuare, tineti-o tot asa! Si sa ne tineti si noua pumnii, ca de luni ajungem si noi la gradi!
Doris, iti trimit un PM cu adresa mea de mail.
Georgi, voi cum mai stati cu cresa?
Camelia, ce faceti? Sunteti in pregatiri pentru scoala, de nu te mai vezi deloc?

Va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna seara oltence dragi!
lorena multam de complimente .si pentru gradi eu zic sa nu-ti faci griji.eu am patit mult mai rau cu Andreea (am schimbat vreo trei gradi pina sa se acomodeze,ba nu-i placea doamna ca era prea si statea numai la bucatarie cu "mamaie" care le gatea, ba nu-i placea doamna de balet ca era batrina, totusi pina la urma am reusit sa o convingem dar dupa ce varsase la lacrimi de umpleai o cada...).la voi inceputul e promitator... deci succes!si fii optimista!conteaza mult si atitudinea ta.
anita sper ca ti-au placut pozele.. ma bucur ca te-ai distrat la nunta. si la noi a fost super:mincare buna, bautura buna, muzica buna...am dansat si am jucat de ma dor picioarele si acum.
sirod am incercat de doua ori sa-ti trimit pe mail pozele de mai jos dar se pare ca nu ma pricep( am incercat direct din yahoo.photos dar nu-mi iese figura)imi pare rau ...ce faci? ce-ti fac printesele?
fetele, care vorbiti cu georgi....transmiteti ca ne e dor de ea , sa urgenteze instalarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Sal'tare

mai fetelor astazi am resuscitat erdeesu cel mort si decedat ca de o saptamana ma uit pe pereti.

ardeam de nerabdare sa vad daca ne intilnim dar vad ca nu v-ati hotarat!

va multumesc pentru aprecieri pentru pozele de la nasie si Marianei in special pentru ca mi-a dat ideea cum sa ma coafez !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Buna,

RODICA te-am prins!
De cand te urmaresc sa intrii !
Dupa cum ti-am mai scris ai fost o nasa pe cinste!
Mi-a placut la nebunie cum ai iesit in pozele de la cununie in rochia rosie!Fie vorba intre noi ai eclipsat mireasa!
Pupici!

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

Rodica mi-a luat-o inainte Davidutza, esti absolut superba de fapt amindoi si baiatul vostru la fel .are dreptate ai eclipsat mireasa si de fapt cred ca pe toate femeile de la nunta.
Sotul tau imi pare cunoscut ..nu stiu de unde, daca vrei poti sa-mi spui cu ce se ocupa?(sper sa nu te superi ca am intrebat...)
noapte buna oltencelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

etete la sorumeeaaa se si pusa pe intrebarii..beiii pana aci!!
paiii? incepusi sa pui intrebari despre sotzi?
ia vezi..uitasi ca's cu ochii cat cepele pe tine??
da si asa nu o sa'ti spuna Rodica ca tare secretoasa e pe mine nici in zeama nu ma mai baga
na!!! ete ca o zisai!!na!!!sa fie oare de vina nenea de la erdeeesss..o fi..mai stii?
va pupacesc pe toate!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Sunt mesagerul unei oltence veritabile , Georgiana !
Va pupa dulce si ii este dor de voi! Inca nu are net la noua casuta!

O zi faina si numai bine , oltencelor! Va pupa si o moldoveanca!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.bogdan spune:

Buna fetelor !Sunt o graviduta din craiova ,in 22 de saptamani,va rog ajutati-ma si pe mine ca nu stiu cum sa ma trec in lista asta a voastra.....mady nu esti singura graviduta si daca am inteles bine esti tot din craiova.
pupici tuturor burticilor
:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Daniela, pai sa-i fie rusine! Ete-te la ea... acu' nu ne mai baga in seama daca e la casa noua?! Pupici si de la noi si ei si Stefaniei!

Fetelor, io umblai brambura toata dimineata! Si nici nu rezolvai! Ma si oftic... ca mersai atata pe jos si degeaba. Acu' la 1 plec iar. Sper sa-mi iasa figura si sa ajung la 4 jumate sa-l iau pe fiu-meu de la gradi (care, à propos, n-a plans deloc dupa mine azi, nici PA n-a vrut sa-mi zica... am sunat mai devreme la gradi si cica era la masa. Mai sun inainte de a pleca sa vad daca s-o fi culcat...)

Va pup si tineti-mi pumnii ca va spun dupa ce e treaba asta importanta.

Pa!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput