Oltencele poftiti la povesti! (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

Ani problema cu schimbatul uniformei este doar a clasei Andreei nu pt toata scoala.iar ideea a fost a unor mamici nicidecum a doamnei.vor avea bluza roz, un sarafan gri cu o garnitura ceva roz, si ciorapei roz(asa le-a placut celor 3 mamici revolutionare---toate trei doctorite---foarte nemultumite de cea clasica).am fost deja la croitoreasa si miine mergem la proba pt sarafan.Personal cred ca e mai urita decit cea clasica(griul ala e oribil ca de babe)dar a contat mai mult parerea celor trei..
georgi salutari si pupici.
sirod nu ai mai aparut...ce faci?pupici la papusele

doi bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!!!
georgii se muta si nu are net..ma gandeam ca poate vreti sa stiti..vo fi cumva dor de ea?
zuzooooooooooo tu nu mai zici nika?cand facem pozele alea? sau ma aburesti si tu ca si sorumea..auzi la ea nu mai merge la nunta!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Neata oltence!
Mah, io nu intelesei care cum e sef pe aici...dar, daca e sa votam ..hic!io cu cine votez?...io dau cu votu, spuneti-mi cui, ok!

Anita, scuzati tratamentul discriminiatoriu!uite, imi revizuiesc comportamentul si iti cer adresa unde sa trimit poze cu Miniplodu si Maxiplodu!
Lorena, bafta in continuare cu micutzul.De azi incepuram si noi gradi...m-a capiat aseara sa-si aleaga tzoalele, sa le asorteze, sa se manikiureze...Sintem la grupa mijlocie, e foarte mindra ca nu mai e 'la pitici'!
Liana, mai pasuieste-ma doo zile...au intervenit neste kestii.iti povestesc cind ne vedem.Am primit mesaj de la ana_maria, a ajustat povestirea, mi-a placut!Termin de tainuit cu voi si intru acolo sa aflu ultimele vesti!
Doibebei - am renuntat la parculetul de la policlinica.E superaglomerat si superprafuit!Mergem la gradinita de linga sc.24 sau 'in padure'(linga pedagogic).Sper sa ne cunoastem.
Georgi, io zic sa intram in campanie electorala...nu asa...care cum se trezeste e sef!hai cu propunei sa ma hotarasc pe cine votez!

pupici multe tuturor, o saptamina frumoasa sa aveti

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

sirod cand poti tu..eu iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru Barbye!!!

va salut oltencelor!!!fug in pat ca's obosita!!
da revin si va spun cu fu la nunta..aaaaaa si fu si sorumeaaa adica tot familonul domne!!da fu super!!
revin mai pe seara!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, a fost bine prima zi de gradi. De fapt jumatate de zi... de la 9 la 11:30. Singurel, fara mami! Manca-l-ar mama de copil cuminte!

Cica n-a plans decat cand i-au bagat in clasa, ca el isi astepta randul la o masinuta si tocmai atunci s-au gasit cucoanele sa-i cheme.

Altfel, a mancat de dimineata cu ei (mi-a spus ca a papat "pi" (paine) si a baut "osh" (suc)- ce-a tinut si el minte) si s-a jucat cu "moto" si "bicii" (bicicleta). A invatat sa pedaleze singur!

Maine il las pana la 12:30 si sa vedem daca v-a fi la fel de cuminte.

Eu tot stresata sunt... cred io ca nu-si cam da seama de ce se intampla... peste vreo cateva zile va realiza...

Altfel, atmosfera e super acolo! Sunt 4 educatoare, 2 ingrijitoare si o bucatareasa toate la 20 de copii. Fiu-meu are 4 colegi de grupa doar (sunt grupe de cate 5, fiecare cu educatoarea lor). Azi nu au facut activitati pe grupa, cel putin pana in pranz, ca au stat afara in curte si abia la 11 au intrat sa cante o jumatate de ora. M-am si mirat sa-l vad pe fiu-meu stand in cerc cu ceilalti copii in jurul celei care le canta.

Va pup si va spun maine iar cum a fost!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

buna seara oltencelor!
ce faceti? dormiti? ati fost toate la nunti si va refaceti?
sirod abia astept sa te cunosc.si pe fetele tale.
sa-mi zici cind poti tu intra pe mes. eu saptamina asta lucrez de la 8 la 16, apoi trec pe la parinti si acasa ajung pe la 19.cam atunci pot intra eu(daca am loc de Andreea)
va pup pe toate si va doresc o saptamina fara stres!

doi bebeii

Mergi la inceput

io reveniii
da vaz ca nu'i nimeni..cui sa'i spun io cum fusa???

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

suntem numai noi, surorile?
te distrasi bine draga?
eu da...ca de obicei la petreceri.
hai pupici, si sa ma vorbesti de bine!

doi bebeii

Mergi la inceput

hai ca revin cu noutati (poze noi cu copii si sotul la botezul finutului nostru, cu liana la nunta si altele...una e cu mine acum la calc in timp ce va scriu aici)
pupici si noapte buna!
da' chiar toata lumea e ocupata asta seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Uitati ca eu sunt pe aici!

V-am vazut frumoasa familie, fetelor (Doina si Liana). Doinaaaa, ce copii frumosi ai! Aia mica e... n-am cuvinte! Are un par... cum visam io cand eram mai tinerica (haha). Sa-ti traiasca! Amandoi! Si voi pe langa ei!

Si, haideti, spuneti cum fu la nunta?! Baurati? mancarati? ce mi-e dor de-un chef intre olteni! din pacate de 2 ani numai in inmormantari o tinem...

Altfel, io bantui pe aici, ca-mi culcai copilu', ta-su e plecat in Romanica... ca cucuveaua saptamana asta... Maine il duc iar la gradi. Sa-mi tineti pumnii sa nu ma planga ca mai vazui o mamica azi care plangea pe la usi... of...

Va pup!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput