40 cu + sau - (cap.17)
Raspunsuri - Pagina 9
KUKI spune:
Dorm bustean, dar ma trezesc obosita si uneori ma doare capul toata ziua. Sa nu indrazneasca careva sa insinueze ca m-as apropia de menopauza sau asa ceva, ca iau bata de Soni !!!
Cred mai degraba ca mi-ar trebui o cura cu argila sau naiba stie ce. Sau un concediu lung si linistit.
Din pacate o sa ma multumesc cu argila.
Nema, ai inceput xenicalul, vreo impresie ceva?
Lu, sa ne zici cum fuse cu alunitele ca si eu am cateva strategic plasate, da-s frumoase, mie mi-s dragi.
Liliana, as pleca spre Chicago si in clipa asta cu sau fara reduceri la orizont, dar...exista un dar.
Si cu nitica intarziere sa-i urez si eu bun venit si vorba lunga Oanei.
lu.more spune:
Venii de la dermato. Cica alunitele n-au nimic, s-a uitat cu microscopul la toate, trebuie doar sa le las in pace.
Am o dermatita seboreica ce-mi da mancarimi si usturimi la pielea capului, imi dete un sampon.
Si am niste puncte albe multe si marunte pe buza superioara, ma inerfeaza ca se vede buza albicioasa in zona in care sunt si ma mananca uneori : cica se trateaza cu ruj de buze , c-ar fi puncte de grasime si n-am ce le face. Mi-a dat de incercare o crema care ar putea sa-mi astupe cu timpul glandele (tot) sebacee care produc punctele astea albe, dar cica sa nu-mi pun sperante, ca multi au asa ceva si nu iegzista tratament. Dar vazui ca crema e buna si sa faca sa dispara ridurile si laba de gasca, cred c-o s-o folosesc pa peste tot.
Dupa amiaza merg sa ma caut de spate, sa vedem ce pacatele mele are de ma doare asa.
Iaca.
Pup
..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo
soni spune:
hai cam terminat-o pe una .Inca un hop de citeva si plapuma e gata!!!
Ba care cazurati prin canale si lacuri . las ca eu va bat:la 3ani jumate am cazut in fintina!!!hi hihi Capac putrezit si eu zgitie de mica dupa prune verzi prin iulie.Noroc ca tata care m-a facut batea cuie si lega sticlele cu vin sa stea la rece (nashpa frigider)si rochitica s-a agatat in cui eu faceam ca broasca :mamamamamamamaaaaaaaaaaaaaaa!.ea ma auzea da nu stia de unde sa ma ia .Cind m-a scos mi-a facut curuletul ca pruna....coapta!
(asta e inceputul telenovelei "EU SI CEI 7 ANI DE ACASA" CAP 1.
CAP 2. cu scoafa vecinei si 3 cu scroafa noastra si fasolele in episodul urmator adica dupa cealalata defrisare.
Mik parca tu m-ai intrebat:da folosesc ceara liposolubila cu bioxid sau dioxid de titaniu ,la cald care protejeaza capilarele. Are temp de incalzire mai joasa decit cea cu miere si este mai consistenta . Am mare grija de pielea clientelor meme . Ele stiu asta si pretul e mult mai mic decit pe piata . Sint si acasa .Cabinetul impune taxe dar unele exagereaza .
Kuki pe tine la fundulet te bat cu talerul ca bita aia de neanderthal are si spini!!! hi hi hi
soni spune:
Cit defrisez eu merreti la pag 1 cap 17 si distrati-va cu felicitarile care vreau sa le trimit "PRUNCULUI" de 23 ani!!1 hi hi hi
craciunitza spune:
Buna dimineata.
Am calcat pe motanul pui, abia am venit de la veterinar.
Sunt asa de trista...
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
soni spune:
Craciunitza nu fi trista . N-ai facut-o intentionat. Si apoi ai mici i-si revin repede. hai pup si tie si la motanel!!!
craciunitza spune:
Nu pot, soni, ca abia se misca si plange. Si mi-e o mila de el... la 2 intru in sedinta si apoi fug acasa, la motanel. Numai la el ma gandesc
Poze
craciunitza spune:
Cel mai tare doare faptul ca nu ma lasa sa-l ating, ma-sa il spala, sora-sa la fel, tata-su e langa ei si pe mine nu ma vor, vreau sa-l tin in brate, sa dau timpul inapoi, daca il ating incepe sa planga si ma-sa ma cearta
KUKI, azi e prima zi de dieta, asa m-am trezit, cu gandul asta beleuz si vreau sa vad ce branza iese si din cura asta. Simt nevoia sa-mi testez limitele
Bun venit noilor venite si imi cer scuze ca-s asa aiurita, o sa recuperez, promit!
Poze