40 cu + sau - (cap.17)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura B spune:
Ba nu vorbiti (inca, virgula,) ca televizorul, ca uite mai sunt si eu pe aici.
Ia-n sa vedem: e cineva mai la vest decat mine? Sau barem la aceeasi ora? Eu sunt la -10 ore fata de Bucuresti.
Kim, Luca o sa fie bine .
Sa fi vazut ce plangea fie-mea primele 2 saptamani de day-care... ziceai ca e sfarsitul lumii! Apoi a trecut in faza 2, in care e si acum: o alerg prin toata curtea si casa ca sa o iau de la copii, si mereu plecam cu urlete de acolo. Of-of...
Laura
polux spune:
Iuliana fugi la somn.
Olivia imi pare rau de Luca...eu nu stiu daca as putea sa fac fata. Cred ca m-as maciana toata...dar asta e viata. Ei uita in 15 minute, noi nu uitam nici cand se insoara.
Laura, pai tu si Olivia sunteti cele mai departe de Ro...eu numai 8 ore.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
salutare tinerete. Sculareaaaaaa!
Pai ieri nu va tacut gurita toata ziua si azi leneviti.va gaseste omul pe pagina a doua?
Hai ca numai maine nu-i vineri...aprilie nu e, dar e frumos si in august.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
KUKI spune:
Meyyy, nu-mi vine sa cred ! Citesc de azi dimineata, si citesc, si citesc...si nu mai termin. Si iar mi se invart evenimentele in cap de nu mai stiu ce si cui trebuie sa raspund.
Ma duc sa beau o cafea sa ma mai limpezesc si mai vin.
Subscriu pt ideea cu conferinta pe mess, numai sa ma anuntati inainte sa ma programez la PC ca la mine nu merge asa...fara programare, ca e calculatorul bestiei. Cica !
lu.more spune:
Neata, rusine sa va fie, 3 pagini in timp ce io dormeam, sa pierd timpul citind in loc sa...
... sa ma du sa ma pregatesc ca peste o ora plec la dermatolog.
E prima vizita am auzit ca e unul de-ti analizeaza toate alunitele de peste tot, sa ma vezi ce crispata o sa fiu toata dimineata, ca am unele ascunse prin cele mai nebanuite locuri. Si am auzit in plus ca tanar asa ca noi, o mai fi si simpatic, am pus-o!
Iar la doo dupa amiaza alt doctor, asta de medicina sportiva de la noi de la parter, ca ma-ntepenesc niste dureri de spate de mor (da nu va zic sa nu va ingrijorez ), mi-e sa nu fie vreun nerv intepenit, ca tare ma secera cateodata.
Craciunitza, io nu sunt asa de iute ca tine la enteligenta si am nevoie de traducerea poantelor cateodata, ma ales ca tu faci din alea scurte, si pana sa pricep ceva, hop s-au terminat ! Ca sa nu existe dubii, da, sotul meu voia sa manance aseara si nu, nu era ziua lui, ci... ma astepta cu masa pusa, na!
Ce mai era...
A, Oana-bilioana : multumesc c-ati primit-o bine, e fata buna, tot copil ca aia mica, doar un pic mai mare si are un baietel de sa-l mananci dimineata la micul dejun. Nu zic asta fiindca e finul nostru, ca poate nu stiti ca cand i-am cunoscut aici, am sucombat de dragul lor si cand ala micu a vrut sa ne aiba ca nasi n-am putut pentru care sa rezistam.
Gata, ma duc la dus si - vorba lu al meu - la despadurit (daca Soni nu-i mai aproape, ca se ocupa ea de mine).
Apropo ieri am fost la coafor ca nu mai suporta amanare si m-am facut si mai frumoasa. Am scapat de-o grija pana la sfarsitul anului.
O zi frumoasa!
Lulu
..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo
gabitzam spune:
Mama, dar vorbarete ati mai fost azinoapte
Sambata avem party. Cei de la Costi de la servici fac un barbeque la Mogosoaia la Palat, cred ca pe malul lacului sau pe acolo pe undeva. De-abia astept! Astia de la banca fac multe iesiri, dar staff only, e prima data de cind sint cu Costi cind fac si cu familiile. Sa vad cu ce il imbrac pe Andrei, sa-l gatesc si sa-l fac frumusel foc si sa ma mindresc cu el Si maine ma duc si eu sa ma tund un pic si sa ma aranjez. De cind am ramas gravida nu m-am mai vopsit, cred ca e momentul sa incep iar, ca asta mic mi-a scos deja peri albi.
Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica
nematics spune:
cafea, ceva, cineva? Pai, Liliana, dijiaba ni striji pi la urechi scularea daci nu ni vinturi si arome di cafe pi la nari
na' ca m-am sculat vorghind moldohinesti - tat Soni i di hina
ma duc sa fac cafeaua - pa si zi/noapte buna
soni spune:
Neata ! Care vrea cafea?? Eu is cam adormita da nu mai prididesc sa citesc in loc sa tai "strisce" adica hirtia aia de defrisat ca azi dim am doua si dupa ,tre sa ma duc ...da va spui mai pe la prinz unde nu chiar asa dimineata.
LU trege o fuga mami ca tii scot si un nu-i ai!
Nema misto aia cu divina 1 M-ati luat la suturi.Ma bucur ca eu talere va fac da...nu mai am pusca! da am bita
Gata va pup ca mai am 10 min .promit sa fac listuta de citeori citesc ca uit si eu ca Kuki
Polux i-ti trimit picaturi de ...somn!
Porumbelu ti-ai luat costum si ai ramas in apa la muiat?
Bebitzu ia trage o fuga pe la nenea dr!
gata 7 min si ma gaseste in halat de baie .pup si sculareeeeeea! la raport.
Mik spune:
Buna dimineatza frumusetzi-vorbaretze-glumetze.
Io nu poci cu nici un chip programa conferintza pe mess sau ceva asemanator. shei trii copchii si sotzu nu ma lasa !
Va invit la o cafea filtru, ca acum is la job.
Daca am o secunda, imi pun webcam si va pun o pozna.
Lu, eu m-am defrishat aseara, ca daca plecam in Bretagne, poate ne scaldam si tre' sa arat ca un om si nu ca o maimutza. Soni, tu epilezi cu ceara ? rece calda ? ce marca ?
Lulu, sper sa nu fie grav cu spatele tau.
Gabitzam, fa-te frumoasa si pune o poza.
Oana mica, stai, puica, si tu la oamenii mari.
Mai trec.
Mik.
cius22 spune:
pai in doo zile,n-shpe mii de pagini?...io ziceam ca viu la cafea nu la ..."nauceala"...mey-si iute-iute va raspundeti,ca nu mai stiu mare lucru...
Daca e de o chatuiala pe yahoo,io am acelasi ID ca aici:cius22
De doo zile is cam afundata in carti si omu' meu proiecteaza ceva la comp...intru doar cand face el pauza...de' daca lucreaza omu' nu poci sa-l dau la o parte
Sanatate maxima la toata lumea-ca vaz ca e nevoie pe ici pe colo