40 cu + sau - (cap.17)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Adrienne, bafta cu asigurarea. Dar nu e normal sa v-o faca asigurarea, mai ales ca nu a fost vina lui? Gandeste-te la un singur lucru: bine ca baiatul nu are nimic. Eu asta fac mereu cand aud de astfel de cazuri.

Polux, nu iese inca nici un fratior sau surioara, peste vreo 2 ani.:) E planuit, cum a fost si Seb. Pe Seb am zis ca-l facem in aprilie 2004, atunci l-am facut.:D

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Oana e discutabil pt. ca accidentul a fost intr-o zona in care dintr-o banda se faceau 2 benzi si cel din fata lui a trecut pe banda din dreapta desi avea semnalizatotul pe stinga pus de citeva minute de cind iesise de pe autostrada. Fiu-meu a dedus ca l-a uitat si a presupus ca poate sa treaca prin stinga lui (pe banda din stinga). Numai ca individul i-a taiat calea, a facut brusc la stinga (schimbind banda) si fiu-meu a intrat in usa lui din spate stinga. Din pct. meu de vedere fiu-meu a judecat bine dar asigurarea s-ar putea sa zica ca fiu0meu trebuia sa fir pregatit sa aiba de a face cu timpiti (conducere preventiva)...Asa as zice si eu dar m-am saturat ca sa platesc mii de $ pe accidentele lui. Nu glumesc. ANul trecut mi-a facut praf o masina veche de numai 4 ani. Dar thanks god e intreg. As prefera insa sa faca praf masini pe banii lui, caci ma costa destul scoala lui si asa cum am spus tac-su nu ii da un ban desi are de unde

Mergi la inceput

Imi pare rau, Adrienne, ai dreptate cu banii si accidentele. Te inteleg ca esti suparata. De gandit a gandit bine el, dar multi tampiti mai vezi cu volanul in mana, scuzati-ma, dar trebuie tu sa ai reflexe si sa fi atent si pentru ei. Si bine ai facut ca ti-ai lasat barbatul, daca atata suflet are, sa nu se gandeasca macar la copil. Te pup si curaj!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

cius, nu vreau incepator, vreau inginer + ucenic, echipa completa, e si multa treaba necalificata de facut. Daca sotul tau a avut firma e boala grea, nu mai suporta angajat, nu stiu ce cale va alege.
polux, da, trebuia sa mergem dupa copii dar avem predare de proiect plus cursuri, ne-am blocat toata saptamana, si Clujul nu e chiar aproape ca sa fugarim intr-o singura zi. Ne-am inteles ca-i aduce taica-su si iata ce s-a intamplat. N-are nimic, trecem noi si peste asta, imediat vine vacanta 2007, mai vorbim atunci.
adrienne, tu nu iei pensie alimentara pentru copil? Imi pare rau de accident, bine ca n-a fost mai rau si copilul e intreg, am vazut aici o faza similara care s-a terminat mult mai rau.
Oana, cand mai scrii de mancare fa cumva ca eu sa nu pot citi.
KUKI, si cine o sa ne faca poza, ospatarul? :)))

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

nema, drum bun, sa ajungi cu bine, sa ai parte de liniste si de zile frumoase!
Ce face baiatul, s-a mai linistit?

Poze

Mergi la inceput

Pentru voi: www.youtube.com/v/RB-wUgnyGv0" target="_blank">Noapte buna

Poze

Mergi la inceput

Craciunitza, data viitoare tin pentru mine, nu va mai zic, dar nici nu mai mananc. Sper. Ospatarul sa va faca poze, hai, macar una, acolo.

Am vazut aseara un film frumos..."Just like heaven" se numeste, in franceza "Et si c'etait vrai". Romantic, ca mine.:p

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Noapte buna, Craciunitza, m-au dat pe spate astia doi cu schimbatul hainelor.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

pensie alimentara? ah, ha fetelor, cred ca glumiti... nu stiti cu cine am avut de a face... acum il mai trimit pe fiu-meu sa-i mai ceara bani cind nu fac fata dar efectiv mai mult decit $400 pt. un doctor pe care i-a dat anut trecut dupa multe insistente (eu platisem deja $1600) n-am obtinut nimic. Din cind in cind ii mai da cite un calculator uzat.Acum am o nota de plata de 800 la dentist si mi-e sila sa ii cer sa inceapa din nou cu ce-i trebuia, de ce nu s-a dus in Ro ca e mai ieftin, ca n-a ales el dentistul, ca de unde stiu ca ce i-a facut in gura si alte timpenii... mai bine platesc eu si-l bag in aia ma-sii. voi ma scuati ca-s cu capsa pusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Fetele, multumesc de urari, am nevoie de ele ca drumul e luuuung - de-abia astept sa pun piciorul in avion, poate apuc sa dorm si eu

si fiindca plec de-acasa pe la trei si jumate si-acu' e trecut de unu, nu cred ca ma mai culc - aaaa, Liliana, tocmai am terminat in sfirsit bagajele! Greul a fost pina m-am hotarit sa ma apuc sa le fac si pina am terminat turneele de ramas bun!

Craciunitza, multumesc de intrebare, fimimu se pare ca face mai bine - miine se lamureste daca mai tine sau nu treaba cu 'actuala' si daca nu, luni are deja 2 intilniri programate - daca da, le anuleaza

Nu mai stiu cine intreba ce face fimiu in state: e la scoala acolo, admis ca stud. international. Eu ma duc in state izmana pe calator, ca sa am de unde veni - m-au invitat unii in vizita mai lunga

Kuki - vrem pozele!

Mergi la inceput