40 cu + sau - (cap.17)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Eei,Oana-chiar,ce harnicutza ai fost...papa bun..miamm...da' si io's la...dieta...eh

Craciunitzo-ce chestie,da' vezi tu...omu' e si pretentios...el a avut firma lui,a renuntat la ea ca sa se mute la Sibiu(n-avea rost sa o mute,ca aici n-avea clienti...nu cunostea pe nime') si nu vrea sa se angajeze pe un post platit ca un incepator...e drept ca e un profesionist desavarsit(pe mine ma uimeste,sincer cat de "elegant" si "curat" lucreaza...dupa el,nu e suficient ca lucrurile sa fie functionale,dar tre' sa arate si bine!)

Kuki-multumesc de incurajari-chiar imi fac bine...desi sunt Varsator si chestiile materiale de obicei nu ma afecteaza...de data asta,au reusit sa ma intoarca putin...dar acum,e deja totul bine-in sufletul meu-
Te-ai tinut de listutza?

Porumbel-nici eu nu am vazut filmul...in ultima vreme nici nu mai stiu ce inseamna TV...de DVD nici nu vorbesc,ca mai trece un deceniu pan' o sa vad ceva la DVD la mine acasa.
Sa ne spui cum a fost in apa ;-)

Bebitzu-ti-a scazut tensiunea cu bere?...ooops,deci io care am tensiune mica,nu tre' sa beau?...noa-atunci trec la palinca lu' Nomi(sau si aia face ceva?)

Hai Soni,sa-ti povestesc o nazbatie de cand eram foaaarte mica( aveam vreo 3 ani)...Intr-o zi vede maica-mea ca-mi curge nasu'...hopa..a racit asta mica,zice...si cand imi pune batista la nas,vede ea ceva verde...si urat mirositor ca-mi curge din nas...noa- s-a speriat femeia si a fugit la doctor...ce gandesti ca era?...cu cateva zile in urma,imi indesasem un bilet de autobuz in nas si nu am mai putut sa-l scot si acela a putrezit in nasul meu...ei? ce zici ce zgubilitica eram?...merit sa ma cheme Soni-jr?

Am fost la piata si mi-am luat un pepenoi...am halit muuuult si acu' ma doare burta...noa,ashe-mi trebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Bona sera seniorites.
Nomi tu deja esti in autocar, asa ca-ti urez drum bun.
Iuliana sper ca de data asta sunt gata bagajele, ca doar dimineata devreme decolezi.Drum bun si sa ne auzim in state.
Craciunitza...mai ce tata au copiii tai de-i trimite singuri si noaptea, sincer nu e intreg la minte. dar parca spuneai ca mergeti voi la Cluj, eu am crezut ca mergeti dupa baieti.Uite vezi ca tatal adevarat e langa tine, celalat e doar un surogat, chiar daca a fost donator de ...Si o noapte alba cat mai placuta.
Lu nu-ti face probleme ca va realiza ca langa tine e acasa si in Romania e numai in vacanta. E inca un copil, si stresul despartirii e greu si ptr oamenii mari, dar ptr un copil.Cum a fost intalnirea, te-a strans si de data asta in brate.
daca nu mai intri va urez o zi superba maine la catarat.
Soni ce calculezi acolo mama draga...pai si sambata vrei sa ma scol la 6 dimineata, cand eu merg la nani la 3-4.Nop...11 a scris pe mine.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Simona habar nu am de ce, dar pe zi ce trece asa mi se pare ca avem atatea in comun...sincer, niciodata nu am avut sentimentul asta. Uite ca si al meu sot a fost cel care a avut grija de copil, si facut menaj, etc, iar eu tinut financiar casa. Si eu am momente de razvratire, dar...cand vad cate probleme au altii imi trece.
Si vezi ca pepenele dilata stomacul, asa ne-a spus craciunitza...asa ca ai grija.
Eu am vazut filmul"Cronicile din Narnia" si mi-a placut. E drept ca e un pic copilaresc si fantasy, dar e dragut.
Porumbela cum nu ti-ai udat inca penele...eu credeam ca deja te-ai indragostit de apa si de asta nu mai apari pe aici.
Bebitzu spor la baut bere...si la scazut tensiunea.
Iulia gata cumparaturile. Ai depasit lista sau?Tare ma indoiesc...dar cine stie tu poate ca ai fost in stare de asa...eu niciodata.
Craciunitza gata de predat proiectul. Si asa sa faci cu seful de proiect.pai aici zbura fara preavit daca chilea atat.
oana harnicuta, mai dar cate bunatati ai mai facut.yammi ,yammi...

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

V-am vazut pozele la toate , am petrecut o seara frumoasa, delectandu-ma.

Cius, si eu vroiam sa tin regim, am tinut ieri si azi si in seara asta mi-am facut de cap. Gata, ma las de harnicie, nu se mai poate! Tare faza cu nasul cand erai mica.

Bona sera polux. Pt mine in curand vine... . Ramanem singuri, Seb pleaca cu matusi-sa la plimbare pe croisette.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Oana, wow, ce gospodina desavarsita ! Atatea bunatati intr-o singura zi !
Am venit de la cumparaturi, am fost relativ cuminte. Relativ, am zis. Am depasit listuta doar cu un penar si o trusa de geometrie pentru copil. Mai am rucsacul sau ghiozdanul sau cum s-o numi si gata cu cheltuielile pentru scoala. Doar de nu ne-o cere cine stie ce carti, caiete speciale, culegeri, etc, pe langa deja traditionalele "fondul clasei" si "fondul scolii".

Blocul nostru e aproape lipit de gardul scolii. Vara trecuta, toata vara ma uitam cu bucurie cum exact la clasa lui Cristi, ce credeti? Se schimba tamplaria si se monta tamplarie termopan. Ce bine, ma gandeam eu, uite ca se mai fac investitii in scoli. Cand a inceput scoala, in prima saptamana, sedinta cu parintii: ni s-au cerut bani pentru termopane, raschetat parchetul, catedra noua si perdea noua.
Anul asta ma gandesc ca n-au ce sa ne mai ceara, clasa e boboc.
Eeee, sa nu-mi spuneti ca nu au voie sa ceara bani, ca nu exista fondul clasei, fondul scolii. Nici Mos Craciun nu exista si totusi se manifesta in fiecare an.

Am uitat sa raportez ca m-am si tuns asa, la repezeala inainte sa inchida la coafor.

Craciunitza, cu chiulangiul ala fii fara mila. Astea nu sunt vremuri sa-ti bati joc de un loc de munca. Lipsa de responsabilitate se plateste.

Mergi la inceput

Kuki, pai ai depasit slabut lista de cumparaturi, as vrea sa fac si eu mereu asa. Nu pui si tu poze, sa vedem ce tunsoare ti-ai tras?:p Legat de banii care ii cer la scoala, mi-e scarba. Pe zi ce trece cer mai multi dupa cate se vede.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

He, he, am intuit ca vreti poze. Am pus acumulatorii la incarcat si maine dimineata ma execut. Dar sunt tot cum eram, varianta mai scurta. Adica un fel de ciufulici, nu cine stie ce tunsoare.

Mergi la inceput

Eu nu te stiu, asa ca astept.:p Moama, nu va suparati ca am intrat in sufletul vostru asa, cu nesimtire si nu mai ies?:p

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Soni, m-a impresionat f. mut povestea ta. Oameni ca tine mai rar. Sper ca va veni o zi in care nepoata isi va da seama cit ai facut pt. ea si va veni sa iti ceara iertatre. De regula dupa ce va fi ea mama. Lu iti inteleg framintarile si imi inchipui prin ce treci in fiecare toamna. Copiii in special la virsta asta sint niste mic despoti si profitori. Imi pare rau sa o spun dar asa e. stiti voi vorba aceea cu mielul blind care suge la doua oi. Luptati in continuare pt. educatia si viitorul ei, [pt. ca asta conteaza si cind se va mai mari va alege unde sa stea, dar eu pariez ca va fi Franta. Mai cunosc un caz similar cu al vostru diferenta e ca ambii parinti locuiesc in Paris si s-au recasatorit. Fata, dupa ce a trecut printr-o adolescenta groanica a vrut sa vina in Ro dar dupa ce a terminat faculatea s-a maritat cu un italian.In fine, eu intrasem sa ma vaiet: a busit fiu-meu masina. Nu e vina lui dar nu stiu ce va zice asigurarea si asta costa $$$$. Of! In plus si eu fac parte din categoria fetelor care si-au facut catrafusele si au plecat de la barbat. De prea mult bine. In consecinta imi cresc singura copilul, tac-su nu ii da un ban!Nomi si nematics drum bun.

Mergi la inceput

Iulia asta nu e depasire de buget, asta este omisiune la lista. Asa ca ai fost tare cuminte.
Oana iubita stai cuminte, ca noua ne place sa intre tineretea in sufletul nostru. Asa deci singurei, porumbei...ia vedeti nu se lasa cu vreun fratior sau surioara ptr Sebi?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput