40 cu + sau - (cap.17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Wow, e rost de petrecere in palnie???

LA MULTI ANI, Viorela, oriunde te-ai afla.

Craciunitza, te inteleg ca te doare sufletul si sa te simti indepartata asa, "fara cuvinte" chiar e groaznic. Lasa, nu fi trista, o sa-si revina, doar stii ca pisicile au 9 vieti. Veterinarul ce a spus?

Soni, mai mesteresti mult la clienta aia? Am vazut felicitarile, haioase, doar sa priceapa trufandaua ce vrei sa transmiti cu ele.

Mergi la inceput

Tot eu.

Craciunitza, ce cura? Eu m-am apucat, m-am lasat de vreo 2 saptamani...m-as apuca iar ca tare bine ma simteam cand mancam mai soft...mie insa imi cam lipseste motivatia. Pe tine ce te anima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Fetelor ceea ce trebuia s va spun dim va spun acum.Tre sa plec in afara de Torino la o onmormintare. bunicul unicei fine pe care o am aici .dar e mai mult pt mamasi din respect pt bunici pe care i-am cunoscut. Nu-mi place dar n-am ce face . Ne auzim mai pe seara. Ata ete!!!C'est la vič,toujors parsiva, zicea englezul Goethe!!(proverb din facultate)Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

of, azi n-a mers netul la servici... am stat ca pestele pe malul lacului:((((((((((((((((((
Diseara plec, va doresc vacanta placuta in continuare, si sa ne vedem cu bine la inceputul lunii urmatoare! Va pupicesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Pa, Gabita! Sa te intorci sanatoasa si voioasa.
KUKI, e o cura personalizata pentru vara-mea, de un nutritionist, ma gandesc ca sangele apa nu se face si merge si la mine, e fara legume si fara fructe si asta cred ca va fi o mare problema pentru mine.
Nu o am la mine si n-o tin minte dar azi papam orez fiert, cantitate nelimitata.
Nu stiu ce ma motiveaza, am un plan maret in viitorul apropiat si mi-am zis ca daca sunt in stare sa tin cura asta, atunci o sa-mi reuseasca si planul ala important.
Am venit degeaba, nu se ma face sedinta, plec acasa la motanel, sper sa se faca bine micutul.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

La multi ani sarbatoritei(inca nu am auzit-o pe aici.
Drum bun gaita si sa te intorci sanatoasa si voioasa
si ...plec si eu .pa
Kuki mai vb cind vin cite kg ai si la ce inaltime de vrei cura de slabire?
Craciunitza e mai bine ca nu se face sedinta asa ca ai sa vezi motanelu cum i-si revine!

Mergi la inceput

Soni, ce sa zic...mai sunt si de-astea, si bune si rele.

Craciunitza, ai ajuns acasa? Ce face pisoil?
Si spor la cura, sper sa ti se potriveasca. Eu una fara fructe, legume si lactate n-as supravietui. Carnea nu ma intereseaza, poate sa se desfiinteze.
Apropo, Soni, am 1.70 si 79 kg. Se poate si mai rau, se poate si mai bine.

Gabitza, drum bun, vacanta frumoasa si uita de toate relele pentru doua saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Viorela !

Am pus poze noi cu mine insami :
http://community.webshots.com/album/553227640dAUlkJ

Vacanta placuta, Gabi !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci pentru primire! Deci vreti sa mai vin, sa inteleg? Eu sunt mica, da' nebuna, mi-e sa nu ma goniti dupa. Nemetics, stai linistita, ca asa imi place. Oricum o sa incerc sa citesc si mai din urma, daca ma lasa fi-miu, ca el e stapanu'. Lulu, ai vrea tu sa il papi la mic dejun, dar nu vrea ma-sa. La multi ani, Viorela! Craciunitza, imi pare rau de motanel, sper sa se faca bine repede. Hai ca acum am fost pe fuga, ca abia am venit, doar ce am mancat, urmeaza tigarea si somn de voie cu iubirea mea aia mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Oana, pilnia noastra te-a adus aici (avem noi o vorba cu pilnia) asa ca soyez les bien venus

Cracuinitza, sper ca motanel e mai bine si si-a folosit cele 7 vieti - sa ne spui ce mai face!

Kuki, am la activ doar pastila de ieri asa ca n-am observat nimic suspect

Am inteles ca medicamentul asta impiedica asimilarea grasimilor pe care le maninci, nu stiu daca topeste si din cele existente deja, poate doar sa forteze metabolismul sa ia din cele puse la pastrare printre sunci - oricum, doctorita care mi l-a dat i l-a dat si baiatului ei, care a slabit cel putin 8 kg, altfel nu ma convingea sa-l iau si eu.

Si sa va spun eu o motivatie de slabit (din categoria "Nema stie", cum zicea Llaura - apropos, Llaura, tu nu cumvat tot pe marginea pilniei? te tii bine acolo ):

la 40 cu minus inca mai poti slabi chiar daca nu ti se pare ca ai prea mult in plus si nu ai motivatie speciala - la 40 cu plus deja s-au pus prea multe si s-au pus temeinic, nu le mai poti da jos asa usor si asta e virsta la care la orice vizita la doctor o sa inceapa cu sfatul 'e bine sa mai slabiti putin, doamna'

Asa ca fetelor frumoaselor, macar un kg pe an daca dati jos e exceptional, ca vorba aceea "cine sta pe loc da inapoi" e sfinta.

va pup, chiar plec sa fac bagajele!

Mergi la inceput