Nasici de 2006 ! (2)
Raspunsuri - Pagina 3
dana_ene spune:
Kriss, asteptam pozele.
Liliana, frumoasa foc ai fost. Mi-a placut mult si rochitza si coafura.
Si finii sunt draguti. Frumos!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
elyanne spune:
Hop si eu, dupa un secol... dar v-am citit si mai ales, am admirat nasicile si rochiile viitoarelor nasici. Una mai frumoasa ca cealata . Nu stiu care mi-a placut mai mult si mai mult... toate ati fost frumoase... la fel si miresicile...
BraveGirl superba rochia rosie... si mi-a placut poza cu voi doua pe trepte... una alba, una rosie.
Lgireada mi-a placut mult de tot buchetul tau... si rochia miresicii. Cred ca e cea mai frumasa rochie de miresica (din punctu' meu de vedere ) Si mi-a placut si de voi, normal
Kriss ciudate obiceiuri ... cred ca 90% din ele nici n-am auzit vreodata... Cateva mi-au trecut pe la ureche, dar nu le-am vazut puse in practica pe la noi... Asteptam pozele.
S-a mai nascut o stea
dana_ene spune:
Acum mi-a spus cineva ca o alta indatorire a nasilor este aceea de a duce la biserica o sticla de vin rosu + piscoturi + (eventual!) 2 pahare.
E prima data cand aflu despre acest lucru.
Asa este ?
elyanne spune:
Eu stiu ca mirii duc vin si piscoturi la biserica (care trebe la slujba). Si la nunta la noi si unde am fost nasi, a fost treaba mirilor... le zice si preotul atunci cand merg la spovedit. Iar cele 2 pahare in nici un caz... vinul este pus in cupa (cum s-o numi) de la biserica.
S-a mai nascut o stea
dana_ene spune:
Asa stiam si eu, Eliana, dar acum am vorbit cu cineva care cununa peste 2 saptamani si-mi spunea foarte sigura pe ea ca trebuie luate de noi toate acestea.
Mersi pentru raspuns .
Ca sa fiu linistita o sa ii intreb si pe fini, sa nu am probleme. Daca e de cumparat nu-i mare lucru dar macar sa stiu dinainte.
nushulica spune:
mirii duc la biserica vinul si cozonacul sau piscoturile la noi asa a fost si asa fac si finii nostri ...iar de pahare n-am auzit nici eu noua ne-a dat sa bem dintr-o cupa aurita cu doua verighete inscripstionate pe ea si cu numele bisericii pe care dupa slujba am cumparat-osi o avem la loc de cinste in sufragerie
INGRID
Happiness_4_us spune:
Noi ne-am casatorit pe 29 iulie si cu o zi inainte de nunta am fost chemati de preot sa ne spovedim si impartasim si tot atunci preotul ne-a dat si o listuta in care scria ce trebuie adus la ceremonie.
Era trecut asa:
- verighetele
- certificatul de casatorie
- piscoturi si vin
- 3-4 cutii bomboane pentru nuntasi
Deci asta am dus noi, nu nasii.
Nana Motoc
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
dana_ene spune:
Nushulica, mersi pentru raspuns.
Ca sa vedeti in ce dilema intrasem.
Acum m-am clarificat.
Nana, multumesc si tie pentru raspuns.
E clar acum.
P.S. Ai fost o mireasa SUPERBA !
Iar fotografiile sunt foarte-foarte-foarte frumoase.
Buchetel exact ca al tau isi doreste si fina mea .
Alinus25 spune:
Blanca ti-am admirat rochita. E SUPERBA! Asa ceva vroiam si eu pentru mine, dar acum trebuie sa ma reorientez la rochite pentru burticutze. O sa fii o nasica tare frumoasa!
Nushulica distractie placuta maine si bafta la nasit!
Eu deocamdata nu am nici o rochita, mai am putin timp.
Nunta noastra