Nasici de 2006 ! (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

uite nici nu am intrat bine la subiect si am gasit o coafura interesanta http://www.2promhairstyles.com/wedding-hairstyles.shtml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor la noi a inceput numaratoarea inversa am comandat lumanarile buchetele turta miresei am ambalat cadourile pentru fini i-am luat si sotului tot ce-i trebuie numai pentru mine nu gasesc ceva de prins in par niste agrafe cu strasuri sau o floare ceva....o sa mai caut ca mai am 5 zile...sper doar sa avem vreme frumoasa ca de azi cica incep ploile
spor la pregatiri rodica

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Asteptam pozici Nusha!
Cele care doriti sa va lasati parul despletit, tineti cont ca veti transpira o gramada, iar parul coafat + transpirate = naclaiala, o stiu din proprie experienta! Si chiar daca afara atmosfera nu e chiar de toropeala, dar in biserica sigur te incalzesti peste masura!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Dana> La moldoveni cununia civila e cea mai importanta, nu dureaza 5 min ca la noi, ci putin mai mult..Pt. inceput te intampina un fotograf(e musai sa iti faca el pozele), femeile intra intr-o antecamera, barbatii in alta si se fac multe poze separat, dupa care le face poze mirilor cu usa inchisa:)
Dupa aceea se merge in camera de ceremonie, miri in mijloc, nasii langa ei. Ofiterul le vorbeste de atributii, viata de familie samd, nasii sunt parintii spirituali, trebuie sa ii ghideze toata viata samd, dupa care ofiterul le spune mirilor sa le sarute mainile parintilor si sa le multumeasca ca le-au dat viata,. totul pe o melodie plangacioasa:). dupa mirii semneaza cu numele nou, primesc carnetul , semneaza si nasii si se trece in camera unde se sarbatoreste cununia..cu sampanie si bomboane. totul a durat vreo 20-25 min. A, si verighetele se pun la starea civila de catre miri, unul altuia.
Dupa cununia civila la ei se merge si se depun flori la clasici, la statuia lui Stefan cel Mare samd..
Cununia religioasa dureaza cel mult 20 min-25 min, se incepe direct cu scoaterea verighetelor de pe degete si nasii i le pun si scot de 3 ori(nasa lui, iar nasul ei). Se tine coroana deasupra capului(nu se pune pe cap)de catre cavaler si d-soara de onoare aproape toata ceremonia ca te dor bratele. Luminarile sunt din alea mici si groase pe care le cumperi pe loc. Se trece la dansul lui Isaiia, cu tot cu cavaler si d-soara care tin in continuare coroana deasupra capului mirilor. Urmeaza "la multi ani" si "multi ani traiasca" cantat 10 min de preoti, fiecare pe un ton:) mi s-a parut cam amuzanta chestia asta:) dupa se felicita mirii si nasii si gata!
Iar la petrecere ce m-a mirat si mi se pare un obicei nasol e ca invitatii nu se aseaza la masa pana ce nu sosesc majoritatea. toata lumea sta in picioare sau la barul rest. o ora-2 pana se aduna lumea..pai asa vii dupa 2 ore..muream de picioare si de foame..
Alt obicei e ca se angajeaza un moderator care vorbeste tot timpul petrecerii, intretine atmosfera, le spune mirilor, nasilor ce trebuie sa faca samd..de obicei un prezentator de radio,tv..i-au costat 150 E tipul respectiv.
Nasilor le sunt prinse prosoape ( de la umar la talie), primii care cotizeaza sunt nasii care spun ceva si la inceput de bun venit si dupa gustarea calda cand se strang banii si spun cat au dat si ii invita sa puna ceva la temelia casei mirilor:) se trece de prezentator si cu cosuletul la fiecare familie care le ureaza ceva si pun in cos banii..dupa ce se strang se da cosul nasilor care il inmaneaza mirilor. Alte obiceiuri: mirii se intampina de parinti cu paine, sare, dulceata, nuci, pupa colacii, la fel si nasii:);la un moment vornicelul(cavalerul de onoare) si d-soara vin la miri cu colacul si ei il saruta si il rup in 2, cine rupe bucata mai mare va fi seful:) dupa care se pupa..la fel se procedeaza si cu nasii, numai ca sunt 2 colaci, si la fel trebuie sa se pupe si nasii ca sa ii "invete" pe miri cica:)
La tort, prima felie se taie de miri si se hranesc reciproc, dupa care a doua felie e pt. nasi. Finul ii da sa guste nasei, fina nasului:)
cam asta a fost din cate imi amintesc..cum vi se pare?

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Ciudate chestii ... interesante. Poze cand? sa ne anunti!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Kriss, chiar ca-i interesant.
Si asa cum ai spus chiar tu, unele dintre obiceiuri par mai frumoase, altele... nu.
Dar sunt sigura ca a fost foarte placut sa participi la o asemenea ceremonie.
Bravo !
Si (vorba Lilianei) : POZE CAND ?
Abia astept.

Rodica , te trec pe listutza. Spor la pregatiri !
(Esti nasa de ziua Oanei ).
Pupici lui Stefan cel frumos foc.

Noi stam binisor la capitolul pregatiri.
Mai am de vorbit la salon pentru programare la coafor si machiaj. Am gasit un loc unde nici nu costa mult si am primit recomandari bune (coafura pentru nunta = 400.000 lei si machiajul = 300.000 lei).
Convenabil, nu ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna dimineata.
am si eu o intrebare pt cine este din Buzau. Stiti cumva de un salon de coafura vizavi de cinema Dacia? Daca da, ce parere aveti de el? E bun?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cata... imi pare rau dar eu nu-l stiu.
Am inteles ca este un salon pe Cuza-Voda, undeva vis-a-vis de Germanos, dar am auzit si de bine si de rau despre el.
Mai stiu despre salonul de pe Patriei, insa tipa care face coafuri de lux e in concediu in perioada care m-a interesat pe mine.
Eu voi merge la unul de pe bd. Balcescu, la o tipa Gabi.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Pozici saptamana urmatoare cred dragi nasici! duminica se intorc din sapt. de miere finii!va pup

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Asteptam cu interes!
Eu pana una alta am mai facut un album la semnatura cu pozici de cand am fost nasha mare ... ca am primit toate pozele intre timp.

Liliana

Mergi la inceput