Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)
Raspunsuri - Pagina 23
roberta04 spune:
Si din partea noastra, LA MULTI ANI, JULIA!
CRISTAL, ii ia mama tractor, da' ce ma fac cu apa de mare, ca barca avem, da' el vrea apa?![]()
Am citit foarte atent relatarile de vacante cu copii in dotare, eu cred ca Matei a fost undeva la mijloc- pe plaja a fost cel mai cuminte copil, nu a plecat un metru de langa noi, s-a jucat frumos, a impartit jucariile cu alti copii, in schimb, de oboseala, la plecarea de pe plaja se mieuna si voia numai brate, iar seara trebuia sa revenim obligatoriu la cuib cel tarziu la 9, desi se culca mai tarziu, incepeau mofturile pe afara.
Asa ca noi stateam pe plaja pana pe la 7.30 seara, mergeam la masa echipati de plaja si cu traistele dupa noi, pe drumul spre hotel ne mai opream pe la cascat gura sau la masinute si gata, la hotel. Cand ne-am facut fresh si ne-am imbracat frumos sa iesim seara, se facuse deja 8.30 si la 9 urla ca vrea nani, asa ca am facut repede cale intoarsa.
Sa va spun ca tocmai m-am intors de la dr. de familie, Matei cica are gatul praf, mi-a dat eritromicina tablete (pentru ca are si scaune proaste) dar nici nu incerc sa-i dau ca sigur o da afara, la cat e de amara.Asa ca merg pe Ospamox, sa vad cum evolueaza.
In schimb, la bilant e OK, are 92 cm si 16 kg si mi-a zis ca e foarte bine dezvoltat, nu numai fizic, a zis ca vorbeste foarte bine, ii raspundea la intrebari (ex."cati ani ai? raspuns:"George are 8 ani"
)
alice2004 spune:
Gata, pauza de copil, care doarme in sfirsit !
Vad ca vorbiti de vacante in Caraibe, io nu mai zic nimik de subectul acesta ca de cind citii de ideea Oliviei tot intr-o invidie o tin !
Asa ca trec la altele, mai de pe la noi, hehehe !
Cristalina, pupici Mariucai ! Tot in brate, tot in brate ?? 16 kile, da stiu ca maninca, nu gluma ! Sa nu zici ca mincare pasata !! Andrei are doar 14 kg dar mi se pare supergreu, bine, la cele 48 ale mele cred si eu ca suflu in disperare cind il tin in brate !!
Roberta, sanatate lui Matei
, eu cind aud de medicamente de dat la copil, ma ia cu frisoane, ca imi ia o vesnicie sa ii dau lui gizmo o lingurita de nurofen, daramite altceva ! Cind am fost la mare se stricase la burtica si de la farmacie am luat hidrasec (in loc de smecta) si habar nu am avut ce gust amar are asta, s-a strimbat Andrei si dupa o gura din compozitie, nu a mai vrut in ruptul capului sda ia si restul ! Asa ca inteleg cum vine treaba cu datul medicamentelor la pustii astia ai nostri !
Lia, mama, io te pun in capul listei mele de supermame, daca te apuci gravida in 5 luni si cu Danutz de facut borcanele pentru iarna !!!
Mai lasa-ti si tu un timp de respiro, ca nu-i bai daca nu le faci pe toate odata !!! Mai sint si de cumparat de la magazin, nu trebuie sa te strofoci acum, pe caldurile astea !! Ai grija de tine ! Cit despre ou, sa stii ca Andrei nu il maninca nicicum, nici moale, nici fiert tare ... poate doar omleta, asta daca are si sunca in ea !! Altfel scuipa brusc ce ii bag in gura - ceea ce ma scoate din minti, dar mai am ceva rabdare !![]()
Chiar, ce mai face Nicole ? O sa incerc sa trec pe la cabinetul ei, sa vaz daca-i acolo !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
Fiquelle spune:
SA TRAIASCA ANIVERSATII ZILEI!
SI APROPO DE CE SPUNEA ROBERTA: PE 12 AUGUST DE ZIUA Sofiei,ERAM LA MUNTE SI DORMEAM CU OBLOANELE TRASE, asa ca nu stiam niciodata cat este ceasul, decat daca aprindeam veioza. De dimineata se trezeste Sofi si o aud: "Mami, apinde lumina, nu vad...". Aprind veioza si ma uit la ceas...era 8.40, ora la care s-a nascut ea, in urma cu 2ani...![]()
_
IUBESC VIATA!
alice2004 spune:
Da ce liniste-i pe aici ... sau nu-mi functioneshte mie efcinciul ?
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
cristalina spune:
Lio, m-ai spart! Supcese la zacushti, sa arunci si spre mine un borcan.
Dar ai grija de matale, ca nu am auzit de vreun premiu substantial "zacusca delicioasa/ca la mama acasa"...asaca nu "se merita".
Alice, mancare pasata, sa traiti!...Am fost cu borcanele dupa noi la mare...:)))
D'aia nu slabesc io, cum sa mai car Botoshu' daca ma bate vantul!?..![]()
![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by cristalina
D'aia nu slabesc io, cum sa mai car Botoshu' daca ma bate vantul!?..

Heheee, daca Andrei nu ar trebui sa invete odata si odata sa mestece mincarea noastra, si io una l-as tine pe pasat pina la 5 ani si mai bine, ca stiam ce si cit maninca, si o facea foarte bine ! Acu peste nu, ou nu, legume doar mazare si morcovi (din supa), piure de cartofi bleahhh, poate cartofi prajiti sa accepte ceva-ceva ... ficat - hei, ce-i ala ? Sa mai zic ?
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roxanaz spune:
hahahaha Mada super tare...ce coincidenta si la tine ca la Robi!
Lia gizaz compot si zacusca???? ai grija ca nu e musai sa le faci....ca nu vine foametea!
Alice Nicole e in turica in vacanta. pana luni daca nu ma insel.
alice2004 spune:
Ok, super, sper sa aiba vreme frumoasa si sa se relaxeze, ca stiu ca a muncit mult ! E si cu moatza mica, banuiesc ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roberta04 spune:
Buna seara! Noi (adica eu cu Matei) am petrecut toata ziua singurei si daca nu era bolnavior cred ca as fi fost fericita, chiar m-am saturat de casa plina.
Sa va spun ca tocmai am realizat ca al meu copil sufera pentru ca tati nu sta mai mult acasa, cand vine ii zice "Tati e kk", scuzati expresia, iar acum mi-a zis "Mami buna, tati nu aici acatza, tati kk, mami sta baby".
Si ultima perla a lui Matei "Mami, da bani bugi baby", adica sa-i pun bani in buzunar la blugi. Eu ii zic ca n-am si el ia repede o sacosa si zice "Mami merge cumpala bani".![]()
FIQUELLE,
!
LIA, nu te supara, dar nu se poate fara zacusti si conservaraie? S-a anuntat cumva foamete? Si eu munceam pana imi tremurau genunchii sa fac multe chestii pentru iarna dar am renuntat definitiv pentru ca este prea multa munca si nu se merita! Iar daca mai ai si un bebe in burtica....
roxanaz spune:
Alice, da, cu motzulina in frunte!
(care cu vreo cateva zile inainte povestea la gradi ca merge la mari sa aiba mami si tati unde sa se pupe
)
Robi ufff saracu Matei...normal ca ii e dor de tati. beton faza...ce imaginatie si ce asocieri pot face copiii astia....