Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)
Raspunsuri - Pagina 11
carmenp spune:
roberta, stii cum e, un shut in poponet un pas inainte
felicia, tricicleta e ramasa de la ionut
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
pako spune:
Am si eu o dilema....vreau sa caut o bona sa ma ajute cu Andreea numai dimineata 4 ore, insa nu prea stiu cum sa procedez...adica ar trebui facut un contract intre noi, sa-i iau datele din buletin?habar nu am!Nu vreau sa iau prin firma ci o batranica din apropierea mea.La ce ar trebui sa fiu atenta ?Intrebari o sa-i pun eu dar ma gandesc ca cele care au o bona la copil poate imi vind si mie cate un pont...
roberta04 spune:
Multumesc de incurajari, nu-i ala chiar asa de negru da-s eu nervoasa pentru ca nu mi se potriveste statutul de femeie de stat la cratita!!
Pupici lui Pupi cel frumos si mamicii sexi, vazut si baloanele!
PAKO, nu stiu daca trebuie contract, doar nu-i faci contract de munca, dar daca nu o cunosti, cred ca ar fi bine sa-i vezi datele din buletin.
carmenp spune:
felicia, io nu am luat niciodata la niciuna nici macar o copie dupa bi, am mers pe incredere, de fiecare data am avut recomandari de la diverse persoane... la ce sa fii atenta? vezi daca a mai stat cu copii, daca are experienta (desi daca le-ntrebi toate au si-s super talentate)... bine, da`n primu` rind tre` sa-ti placa tie ca altfel dejeaba are studii la oxford. si cauta sa nu fie prea batrina, nu de alta da` sa nu faca infarct alergind dupe cupil
, norok ca andreea ta e cumintica. bafta!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
pako spune:
Am tot vorbit cu mamicile din parc(parcul din cartier)poate reusesc ele sa-mi gaseasca pe cineva apropiat lor....cu toate ca pentru mine tot un strain va fi dar parca sunt eu mai linistita.Eu nu am lasat-o pe Andreea in 2 ani de zile nici macar o zi cu soacra-mea...o sa-mi inghete sufletul cand o sa vana ziua s-o las pe mainile unui strain.
Da, asa e...chiar Andreea a fost declarata cel mai cuminte copil din parc...numai ca deja obosesc rau cand urc 3 etaje cu ea de manutza si cu caruciorul in cealalta mana.Cateodata ramane intepenita si nu vrea sa urce, in cazul asta ma avant s-o iau in brate....vai de mine!
Dorsilia spune:
hello!
dorim sanatate sarbatoritilor in primul rand si apoi si restului trupei de puiuti!
Azi e prima zi de racorica, ca facusem cu nervii iar si facusem rau de data asta. Cred ca de la caldura excesiva mi-a dat si sangele din gingii zilnic de nu stiu cate ori pe zi si pe noapte si din nas o singura data de am ajuns la disperare.
Dani nu e mare mancau dar inca nu ma plang, nu a slabit, are 14 700 gr.,.....deci Matei e fruntasul trupei ? Nu reusesc sa-i fac program de masa clasic. El mananca asa "hai-hui" neconventional. Azi am luat paine proaspata dela brutarie si a rontait vreo 3-4 felii, suc natural de porto+piersici si asta s-a numit pranz. N-a vrut supa si rizotto. I le dau la trezire.
Felicia- ar fi bine sa stii cate ceva despre femeie, recomandari, date sigure de identitate, starea de sanatate...asta ca sa nu te legi la cap inainte sa te doara. Mama a patit-o cu fratele meu, cu o vecinica batranica simpatica, ii dadea fratelui meu fiertura de mac si avea liniste femeia pana veneau ai mei de la servici, dormea dus copilul. Faza nasoala e ca avea cosmaruri noaptea, si cand se trezea era numai in crize de nervi. Ai grija pe cine iei sa te ajute. Si eu am nevoie de cineva, caut. Oare noi cand ne-om vedea la fata ? Noi stam in zona Cetatii-Dacia. Si eu urc cu Dani 4 etaje, plus plase cu jucarii, cumparaturi, am rucsac de o vreme, uneori e obosit si se refuza sa mai urce, il conving, il iau pe sus, e greu fara sprjin, te inteleg. Uneori imi vine sa plang de oboseala si injur in gand situatia asta ca stam cocotati la etajul 4, ca nu avem casa cu gradina, ca nu am parintii aproape etc-etc-etc. Apoi imi mai trece cand ma uit la Dani, il pup si iar imi vine sa plang, as vrea sa-i pot oferi alte conditii de trai, peste confortul meu, primeaza al lui.
Adela- pacat ca v-ati facut nervi.
merg sa mai recuperez din urma
ina32 spune:
Azi am innebunit-o pe bona cu telefoanele. Si de fiecare data radu isi dadea seama ca vb cu mine si incepea sa planga ca vrea la mami. Asa ca la ultimele telefoane bona vb cu mine cam asa " Da Costele (barbata-su), radu a mancat banana, a baut apa, bla, bla...La inceput m-am blocat, nu intelegeam ce mi se intampla, dupa aceea am realizat ca il pacalea pe radu ca sa nu-si dea seama ca vb cu mine![]()
Despre bona-nu i-am cerut nici o copie dupa buletin...am mers pe recomandari si incredere. Nu stiu dc ma credeti da io nici acum nu stiu sigur care e numele de familie al doamnei care ne face curatenie, desi vine la noi de 4 ani!! Si-s suuper multumita de ea.
Cel mai important cred ca e sa-i subliniezi foarte clar ce pretentii ai de la ea.
Mitzura-chiar voiam sa-ti scriu vineri seara, sa te intreb despre ceva lac de langa Sibiu-ai povestit tu odata ca ati fost si ca v-a placut...sau nu? da cum s-a imbolnavit radu...am renuntat.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
mitzura spune:
Ina, noi am fost in vara asta la baile Ocna Sibiului, de cateva ori, sunt lacuri cu apa sarata, e si un strand acolo,tot cu apa sarata, unde e mai ok decat la lacuri. Cred ca de el ziceam, ca altul nu-mi vine in minte acum. (Mai e lacul din Muzeul satului, dar doar pentru plimbari cu barca, nu se face baie in el.)
pako spune:
Dorsilia, urata faza cu fratele tau.La mine e altfel ca eu stau acasa...asa ca e sub supravegherea mea.Vreau doar sa stea cu ea in camera si eu sa mai pot spala un vas, face mancare, ordine, plus sa o duca pe Andreea dimineata in parc.
Sa stii ca stam relativ aproape....cred ca ti-am mai zis ca locuim in calea aradului.Pe catatii am fost cand i-am facut analize Andreei la bioclinica de acolo.Noi ne ducem in fiecare seara in parcul de langa cimitirul eroilor....am fost si de cateva ori in parcul din dacia.Mi-ar placea sa ne vedem....noi avem timp berechet....numai somnul ei este cu program, in rest....de voie.
Ina, am ras cu hohote cand am citit de "da Costele...."....a venit Andreea repede la mine sa vada si ea la ce rad io aici![]()
![]()
philip spune:
neata
multumim de complimente, aseara l-am mai frezat putin...
felicia, de ce credeam eu ca stati in ploiesti si-acu vad timisoara....ptiu, bag de seama ca nu m-am tezit ca lumea. eu-s fericita saptamana asta ca-l duce tati pe pupi la gradi asa ca nu tre sa ne sculam amandoi cu noaptea in cap si, drept urmare, m-am trezit tarziu dimineata, in 15 minute iesisem pe usa, pus benzina, mers si platit gradi si-am ajuns si la munci intr-un final cu 10 minute intazriere. da' nu-i bai, ca eu ajung mai mereu la 7 juma asa ca nu se pune.
mai gagici, sefu' nu-mi da nici un semn cu doleantele mele, credeti ca ar trebui sa-i reamintesc???
roberta, de ce nu te implici mai mult in afacerea voastra, ca doar vorba aia, e-a voastra si sa lasi prostiile. auzi, testeaza 2 luni si aia tot pe pile merg. zau daca se merita. ti-ai putea face program de mers la firma, iei o femeie sa stea cu matei, sa faca si ceva treaba si sa vezi daca ai activitate cum vei vedea viata mai in roz. hai pup si treci la treaba.
mai daria, da' cand te intorci maica?
sunt cu ochii pe voi ca mi-e plecat bossu' cel mare pana miercuri. yuhuhuh!!!
philip
&andreea
copilasi dragalasi