Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

brei, nu merje, de aseara tot instalez webshots si cind sa le-ntorc da error, am incercat si de la servici, acelasi lucru... pupa mama la voi torticolisu`
edit, roxana felicitari pentru mesaju` nr.5999
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi si la multi ani sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi si veseli!!
Noi am avut un weekend nashpa, inceput in forta vineri dupa masa, cand l-am dus pe Radu la tuns. S-a jucat f cuminte pana i-a venit randul (adica vreo ora si ceva) dupa care a ajuns la concluzia ca de fapt nu vrea sa se tunda. Si da-i cu urlete, plansete, muscaturi (l-a capsat rau pe ta-su de obraz)...ce mai ...circ complet. Toata lumea se uita la noi, deja copiii nu s emai jucau ci erau cu okii lipiti la Radu Si-n toata nebunia aia cu Radu urland si lovind cu picioarele, tanti frizerita ma intreba f candid cum vreau sa-l tund.
Vineri noaptea a inceput sa faca febra, sa vomite, diaree...si asa am dus-o tot weekendul.Am spalat, frecat, schimbat asternuturi/saltele la cele mai imposibile ore, si m-am gandit la Cristalina
Partea proasta e ca nu vrea smecta, nu vrea sa manance, nu vrea apa. In concluzie azi is rupta...plus ca nu ma simt nici io prea bine de ieri cu stomacu

Vazut poza cu tripletii....e super bestiala. Sunt invidioasa ca Pupi (AndreeaPhilip) are asa faina freza...din pacate Radu nu are par potrivit sa-l las lung (ne-ar fi scutit si de scandaluri). Vazut si pozicile duamnei pasarik, partial, ca n-am gasit pozitia potrivita sa le vaz pe tuate Noru-mea...frumoasa, ca deh...de aia am ales-o.
Nu mai stiu daca am scris ca mi-au placut foooarte mult pozele cu Tudor, febletea mea.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua!
Caldura mare frate - nici nu ma mai misc, ca fiecare miscare ma face sa trasnpir si mi-e groaza de pelicula umeda ce mi se intinde pe tot corpul....
De azi Stefan re-incepe si gimnastica, lucru care evident nu ii place asa ca sa te tii plinsete nervoase - noroc ca azi e cu soacra-mea... Ma ingrijoreaza ca nu mai maninca - poate de cald, poate din cauza maselelor, nu stiu ce sa zic - ieri de exemplu la prinz a mincat 3 linguri de supa (si nu exagerez!), 3 bucatele mici de copan de pui, 4-5 bucatele de cascaval si 2 dumicati mici de piine cu vinete...asta a fost masa lui de la laptele de dimineata pina la ora 19 cind a mincat o cutie de 125 g de orez cu lapte... In plus dr. mi-a dat niste vitamine (Vi-Sol Calciu) - i le dau deja de 5 zile dar nu vad nici un fel de efect (poate e prea devreme?).
Hai linistiti-ma si spuneti-mi ca e normal sa nu manince ca nu stiu ce sa mai fac...Mai sunt si alti copii in situatia asta??

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da Gabi e normal. Patrick si-a revenit cu mancarea de o saptamana doar, a facut greva foamei vreo 3 saptamani. da-i lichide si in rest lasa-l in pace, o sa treaca. daca vrea fructe e super.
Ina cool week end ati avut! sper sa nu se repete curand!
Ioana stai linistita...trece si faza asta!
Carmen merci...5999? misto cifra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, stai linistita, nici ai mei nu s-au omorit cu mincarea pe caldurile astea, i-am lasat ca pe ei... plus maselele, ca mi-am pus miinile in cap cind m-am uitat in gura ei...
pupam raducu, sanatate maxima
mitzule, ai o simpatizanta din umbra
multu` pentru tuate pozitiile de yoga pe care le-ati executat in incercarea de a videa tzucureii rezultatele testului le ajtept pe adresa de mail
edit, rog gravidantele sa nu incerce
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

La multi ani Luca, Darius, Sara, Emanuel!

Cica am fost la bai! Si am zis ca stam trei zile! Aiurea...am fost sa ne mai omoram niste neuroni, si a doua zi dimineata n-am mai rezistat si ne-am intors inapoi. Am zis ca pana face si cea mica 3 ani nu mai plec nicaieri. Pe scurt, numai de odihna n-am avut parte, pe plaja a alergat numai dupa jucariile celorlalti copii (plus scandalurile de rigoare), desi aveam si noi o plasa plina, dar ale lui nu erau bune, si-a facut doua zgarieturi pe picioare care l-au usturat intr-una de la apa sarata, asa ca mi-a spus "mami buba" cred ca de o suta de ori intr-o zi, la amiaza nu a vrut sa doarma, asa ca s-a urcat pe pereti in camera de hotel (ca afara nu se mai putea sta de caldura) si nu ne-am odihnit nici unul, plus caldura infernala, si....nu mai continui. Ce mai, nu mai exista nici un dubiu, am un copil atomic. Si cum eu n-m prea putut sa alerg dupa el, Cosmin saracul era tot cu limba scoasa dupa el.

Cu olita, am dat inapoi. Ca pe plaja nu ne-am luat olita cu noi, asa ca a facut pipi pe nisip , iar in casa am observat aceeasi chestie ca Irina, daca e foarte absorbit de ceva, uita sa spuna.

Alice, nu numai ca ne-am gandit la tine, dar ne-am si ingrijorat ca nu dai nici un semn. Bine ati revenit! Eu daca stateam doua luni in vacanta cred ca innebuneam. Ce-a facut Andrei pe acolo,a fost cuminte?

Ina, sanatate lui Radu, cum se simte acum? Poate reusim sa ne vedem candva, avand in vedere ca stam asa aproape. la tuns si Tudor face un scandal monstru.

Ioana, voi deja ati inceput? Asa devreme? ce faceti pana la 1 octombrie? Noi numai prin septembrie...

Gabi, si Tudor are dese perioade de greva foamei. Recunosc ca si eu ma cam impacientez, desi nu ar trebui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetelor si La multi ani ! sarbatoritilor de azi

Noi in wd asta i-am luat motul lui Edi ca pana acum nu am reusit ca nu avea par. Si-a luat de pe tava cheile de la masina, cardurile cu bani si o minge mica de fotbal (deci il fae mama fotbalist plin de bani si cu masina fitoasa).

Ieri ne-am tuns la zero si a fost ff cuminte nu s-a miscat deloc dar dupa ce a terminat frizerul se uita nedumerit in oglinda si nu intelegea ce-i cu el. De atunci isi tot da cu mana peste "cheliuta". Cand sunt gata pozele vin cu ele aici.

La olita noi facem fara probleme numai ca indiferent ce face el zice"caca" dar nu-i problema ideea e ca nu mai facem pe noi si nici in pempi. In schimb e tare nedumerit ca atunci cand mergem cu masina (adica zilnic ) si cere la olita ii spun sa faca pe el ca are pempi caci in mers nu am cum sa=l pun pe olita si nici cum sa opresc sa-l dau jos la vreun copac.

Va pupic pe toate si pe toti o zi buna in continuare.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna ziua

LA MULTI ANI,SARAH,LUCA,EMANULEL si DARIUS! Sa cresteti mari, sanatosi si intodeauna sa fiti veseli!

Aseara am vazut pozici cu micita Sofia si frumosul de Tudor....pupici multi lor

Mitzule, multumesc pentru urare....si tie la fel.Andreea stie ca mami are o suioaa in burtica....hehe.
Dana, inseamna ca Mario e un sot norocos de te vede schimbata tot ti,mpul...
Ina, sa nu cumva ca Raducu sa aibe o enterocolita....cum se mai simte?Presupun asa pentru ca noi tocmai am terminat cu boala asta si la Andreea s-a manifestat in prima noapte cu mult vomitat si apoi diaree.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! LA MULTI ANI puilor care fac 2 ani!
Nu am mai scris cateva zile, n-am avut timp, ieri i-am facut petrecerea de 2 ani lui Matei si, desi pregatirile au durat 3 zile, a iesit aiurea din cauza caldurii, erau cred peste 40 de grade in casa.
In plus, n-am chef de nimic, Matei e bolnav, de sambata face febra si are scaune proaste. Tocmai ne-am intors de la doctor- rosu in gat + diaree, ne-a dat tratament, iar joi dupa-amiaza mergem la un chirurg sa vada ce-i cu fimoza lui, ca m-am saturat de atatea pareri- ba are, ba nu are!
Singurul motiv pentru care am mai zambit si eu zilele astea sunt pozele cu picii vostri, nu enumar sa nu uit pe nimeni, dar recunosc si eu torticolisul si pup vecina de cartier cu baieteii. Nu am reusit sa vad pozele cu Pupi dar mai incerc.
Sa va mai zic si ca s-a ocupat postul pentru care am fost testata 2 luni , nu comentez mai mult dar ce s-a intamplat nu a fost nicicum drept.... In plus, m-am dus la vechiul loc de munca sa vad ce-mi ofera si mai aveam un pic si injuram .Sotul meu nu ma intelege, de ce ma zbat pentru job, avem totusi o afacere si abia asteapta sa ma implic mai mult, dar simt si eu nevoia sa ma desfasor intelectual pe undeva.
Mai revin, ca-s casnica si am timp!
EDITEZ ca am uitat- Gabi, stai linistita, nici Matei, care era un mancacios, nu mananca mai nimic de o saptamana, l-am cantarit azi la dr. si are 16,5, doctorita zice sa nu-l fortez cu papa pe caldurile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Am vazut si tzucureii...meseriasa tricicleta aia, stabila....
Pupi arata ca o fetita...si am mai vazut 2 fete frumoase Ioana cu mandruta ei care e mortala cu ochelarii aia.

Biluta, asteptam pozici....si eu ii zic la fel Andreei cand suntem in masina ca poate sa faca pischu ca acum are chiloteii grosi, ca mami nu a luat olitza cu ea...hehehe.Saracul copil...acum ii zic sa fac la olitza, acum ii zic sa fac in chilotei....hm.
Roberta, capul sus.....gandeste ca astea sunt problemutze care se pot rezolva.Te admir ca totusi pe langa prichindel mai vrei si un alt job.Sanatate lui Matei!

Mergi la inceput