Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)
Raspunsuri - Pagina 9
alice2004 spune:
Disparutii la apel ... ca taaare mult a fost de cind nu am mai semnat de prezenta aici !!! Acu ca s-a terminat si concediul, o sa am mai mult timp de stat pe forum, ca nah, incep serviciul si unde este mai bine sa te relaxezi decit la munca !?![]()
Am plecat cam in graba, dar am stat aproape doua luni pe litoral ... am o gramada de povestit si o tona de poze si de filme ... sper sa am timp noaptea asta sa mai stam de vorba ... eventual miine, ca la mine acasa e ca dupa razboi ... acu ma duc sa sortez haine murdare si later sa fac si ceva de mincare ... back in business, ce mai !
Multumim tuturor celor care s-au gindit la noi si ne-au transmis gindurile bune si urarile de aniversarea celor doi ani !

Mi-a fost dor de voi toate si o sa incerc sa citesc si din urma, desi nu cred ca am sa reusesc sa dau gata toate capitolele pe care le-am sarit de cind am plecat !
Pupici tuturor si sa aveti o zi buna in continuare !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
speel spune:
Hallo,Alice!!!Bine ai revenit!sa ne spui povesti si sa pui multeee poze!
Roxana,o data pe saptamina.Chiar in momentul asta stau cu maioneza in cap!!!!!si Cado tot vine sa-mi fosneasca folia din cap.OFFFFFFF!
Irrinuca,am dat 280 de euro cu tot cu transport.Noi i-am luat cea mai mica masura (pina la 5 ani )pentru ca se v-a plictisi in cele din urma si o sa vrea altceva.asa ca n-avea rost sa-i i-au unul mare.Noi avem alta problema,nu stim ce sa-i mai punem in camera sa nu mai para asa de mare.Am zis ca pictez peretii!!!
Laura,petrecere frumoasa si sa nu cumva sa nu vii cu poze.Ne mai inspiram si noi!
Noi suntem bine,ne-am vindecat,in continuare dormim super in patut,cu mincarea cam nasol!fite,fite si iar fite!
carmenp spune:
bonsoar la toata lumea
in primu` rind la multi ani Andreea, Rares, Eric si Filip!
alice, luuunga absenta, luung contzediu, sa va fie de bine, astept pozicile si relatarile. mai sunt cietva personaje de pe aici care tre` sa semneze condica
io m-am intors din misiune, lasat ionu` la mamica care pin`acu s-a dovedit a fi de ajutor adeca a fost cu geana pe ilinca cre la rindu` ei e super bucuroasa ca are partener de joaca. `om videa ce urmeaza
sper sa reusesc sa pun ceva poze calde, revin
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
philip spune:
noi, in week-end, am fost la festivalul baloanelor. pupi a fost super incantat, poate nu chiar ca mine care am facut mai mult de-o suta de poze. asta fu sambata, iar azi am fost la parcul de apa unde ne-am balacit la greu.
aaaaalice, bine ai venit!!!sa-ti fie de bine. de kro stiti ceva???
philip
&andreea
copilasi dragalasi
roxanaz spune:
buna dimineatza
Laura hihihihi universitatea de bebei?? coool....Lucasu va fi un erudit!
ce idee frumoasa cu piratii....abia astept sa vad poze!
Mitzu cand plecati la bai?
Alice.....rusineeeee!!!!! un rand acolo sa nu scrii? asteptam cu nteres pozele si povestirile! welcome back!
Andreea de pupi frumoase pozele de baloane!
Dana, mersi, am inteles!
o zi buna tuturor!
g_ioana spune:
Neatza,am revenit si eu la munci,asa ca singurul lucru pozitiv este ca va cetesc iar la cafea!!
Fetili ar trebui oare sa ma ingrijorez, ca mai nou am acasa un baietzel cu duduitza??
Mandra mea se joaca cu masinutzele,pistoale iar cea mai noua achizitie este un spiderman!
Singura activitate mai "feminina" este spalatul,imbracatul cu pampers si pijamale toate executate de Maria dar cu...Spiderman!Asta cred ca i se trage de la faptul ca prietenii ei sunt Matei si Emi iar cine ii vede impreuna zice ca-s tripletzi![]()
Trimit o poza spre exemplificare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/detail?.dir=b1b6re2&.dnm=3dbfscd.jpg&.src=ph
Ma duc sa vad toate pozele si mai revin ca mai am multe de povestit si intrebat![]()
O saptamana buna si racoroasa
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI LUCA,EMANUEL SI SARA!!!SA CRESTETI MARI,SANATOSI SI VOIOSI!!
gorodeii
aripile mele
carmenp spune:
la multi ani Luca! la multi ani Darius, Emanuel, Sara!
simonici, sa va traiasca baietu` si sa va aduca muulte muulte bucurii! vezi ca ai citeva absente (ne)motivate p-aci
vazut pozici de dimi cu sofia, pupi si gorodeii (auzi, uitindu-ma la poza cu pricina mi-a venit in cap melodia aia "printre blocuri" hehehe) pupam protagonistii
Carmen,Ilinca&Ionut
carmenp spune:
am pus citeva poze aici http://community.webshots.com/album/552349406QsxEpa/2 numa` ca nu reusesc sa le-ntorc
Carmen,Ilinca&Ionut
roxanaz spune:
La multi ani Pufu, Sara si Alexandru. sa cresteti mari si voinici, sa aveti o viata fericita!
Ioana da pe tine te deranjeaza ca Maria e baietoasa? ca altfel...las-o in pace, e normal la varsta asta. pe la 3-4 ani nu o sa te mai lase in pace cu rozul si cu Barbie ![]()
Carmen da edit pe poze si roteste-le.....ca facem torticolis ![]()
g_ioana spune:
Stai linistita Carmen,ca ne intoarce noi capul ca sa vedem pozele bine!
Pupam tzucureii fericiti ca se joaca impreuna!!
Roxi nu ma deranjeaza deloc, chiar ma bucur pentru ca face multa miscare afara,ca sa citez "ne bagam in bocheti,salim sotlon,ne cocotzam in copaci" se iau la intrecere cu bicicletele desi ajung la pedale sunt la categoria pitici de 86 de cm, asa ca au stilul lor propriu de mers..
gorodeii
aripile mele